- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.621
Şimdidennn mesela 2. Olsa, bu aldığım beşiği 2. Bebekde kullanıcak, ilkine yeni yatak alırız büyük.Öyle deme benim ki 2.İlkinde kv alip gelmiş ondan hiç bakmamıştım. Şimdi kendim bakıp beğenmek daha değişikti
Karbonatla gargara da fayda ediyor.Sirke tuz su gargara yaptım iyi geldi bakalım eşim antibiyotiksizde iyileşir diyor bakalım nasıl olacağım
Bi yer var bi hannn, orda yapabilirler diye düşünüyorum, süs eşyaları yapan bi yer aklıma ordan başka yer gelmiyo zatenAma buna göre o fiyat çok fazlamalzeme bulunur mu ki
Ben sanmam kapı süsü dahil olsun, onlar sadece kapıyı süslüyor sanırım senin verdiğin süsüde yapıya koyuyolar herhaldeAl canım içinde kalmasın her şeye para gidiyor. Ben hastaneye soracağım oda süslemesi var kapı süsümde dahil mi diye.
Aynen canım Banada erken doğum olmasın diye verdi karnımdaki sertleşme ve kasılmalardan dolayı ..aynıiğneyi vuruluyoruzDemeyeydin öyle yaprogestan iğne dün gece rahat uyuttu sanki ama sabahtır ağrım vardı doktordan gelmezsem yine hastaneye giderdim şiddetlendi diye bana iğne erken doğum olmasın diye dedi. Adı proluton depot
Aynen sabah lavabodan önce tiroid ilacını alıyorum hatta acıkıyorum vakit kaybım olmasın diye
Kız yok benim 2.İlk çocuk görgüsüzlüğü
Bende öyle düşünüyorum sonuçta şimdiki gibi sıfırdan alınmayacakki her şeyDimi yaaa bencedeeeeee öyleeee 2. De böyle olmayız herhalde , ne biliyimmmm kız olursa belki heveslenirim tekrar erkek olursa sanmamaynı şeyleri onada giydiririm masraf olmaz
Duru geldi aklıma ilkİlay isminin yanına hangi isim yakışır sizce? 2 isim düşünüyoruz da.
Yani ben çok bir şey almadım bunları aldım. İlk çocuktan herşeyi saklamistim. Yatağı, ana kucağı, mama sandalyesi, yürütecek, oyuncakları, süt sağma makinesi, bir sürü de kıyafet. ( Çoğu unisex) araba, daha buyunce oto koltuğu. Yüksek meblagli bir şey almadım. Süsleme yaptımŞimdidennn mesela 2. Olsa, bu aldığım beşiği 2. Bebekde kullanıcak, ilkine yeni yatak alırız büyük.
Şimdiden abisinin eşyasını kullanıcağı belli
Ohhh iyi bari aklıma o geldi şimdi ,demiştin ama son aylara doğru rahatlarım diye, aman maşallahValla 22 demişti doktorum ama 22 den sonra kanamalar oldu.Ama son ama 1.5 aydır iyiyim com sukur. Günde 15 dk yurumeme de izin verdi doktor. Kanama ve lekelenme yok. Pregesteron u da günde 1 e düşürdüm. Daha hareketliydim bu ara çok şükür. Rahatım bu ara
Banada uygun gelmişti görünceİyiymiş bence. Ben şimdi baktım 350 ye almışım süs ve yastik
Bu sayfadan almadın ama değil mi?Benim aldığım bundan işte
Ya ne güzel annem öyle diyince fazlamı abarttım acaba dedim bi anKız yok benim 2.
Takı yastığı ve kapı süsü tamam
Çikolata olacak
Emzik askısı tamam( ama annem yaptı)
Taç terlik yaptırdım.
Aynen yaaa kıyamamBende öyle düşünüyorum sonuçta şimdiki gibi sıfırdan alınmayacakki her şey
Aynen işte 2. Bebeğe sıfırdan eşya alınmıyo yaaa hem 1. Den kalanlarYani ben çok bir şey almadım bunları aldım. İlk çocuktan herşeyi saklamistim. Yatağı, ana kucağı, mama sandalyesi, yürütecek, oyuncakları, süt sağma makinesi, bir sürü de kıyafet. ( Çoğu unisex) araba, daha buyunce oto koltuğu. Yüksek meblagli bir şey almadım. Süsleme yaptım
İnşallah canım. Hepimiz için inşallah.Ohhh iyi bari aklıma o geldi şimdi ,demiştin ama son aylara doğru rahatlarım diye, aman maşallahböyle böyle rahat bi şekilde doğumaa gidersin inşallah
Senin ikiz bide onlarda çoğu erkenci kuş oluyor siz 31.haftaya gelmişsiniz ne güzelAynen canım Banada erken doğum olmasın diye verdi karnımdaki sertleşme ve kasılmalardan dolayı ..aynıiğneyi vuruluyoruz
Yok masalperisi diye bir sayfadan aldım ben. Senin aldığın yer daha iyimis. Yok ya için de kalmasın. 2. De yine yapılır çünkü çok daha az masarafi olacak. Ama eşyaların yekün tutanları sakla muhakkak 2. Düşünüyorsan. Ben büyüğe bazayin2 sene önce almıştım. Bebek beşiğini hiç bozmadım duruyordu. Şimdi başka masrafın olmadı. Bez ıslak mendil filan.Banada uygun gelmişti görünce
Bu sayfadan almadın ama değil mi?
Ya ne güzel annem öyle diyince fazlamı abarttım acaba dedim bi an
görmemişin çocuğu olmuş her yere ismini yazmış demesinler
Ama yaptırıcam Bende içimde kalır yoksa
Oğlumda kapı süsü vardı. İsimli değildi hoşgeldin bebek yazıyordu. Ben hiç süs götürmedim. Baya odayı süslemişlerdi balon ve tüllerle. Bebek yatağı vs. Bakalım 5 yıl geçti değişmiştir haklısınBen sanmam kapı süsü dahil olsun, onlar sadece kapıyı süslüyor sanırım senin verdiğin süsüde yapıya koyuyolar herhalde
Evet aslında hatta 2.de böyle süslemeler daha rahat rahat yapılır gerçekten. Sıfırdan alışveriş zorluyor insanı ne kadar olsada. Ahh hamileliğim güzel geçse 2.yi hemen yapardım ama bebişimi büyütmeden yapamam maalesef en az bir on sene saklamam lazım herşeyiYok masalperisi diye bir sayfadan aldım ben. Senin aldığın yer daha iyimis. Yok ya için de kalmasın. 2. De yine yapılır çünkü çok daha az masarafi olacak. Ama eşyaların yekün tutanları sakla muhakkak 2. Düşünüyorsan. Ben büyüğe bazayin2 sene önce almıştım. Bebek beşiğini hiç bozmadım duruyordu. Şimdi başka masrafın olmadı. Bez ıslak mendil filan.
Canım benim çocuk 9 yaşındaEvet aslında hatta 2.de böyle süslemeler daha rahat rahat yapılır gerçekten. Sıfırdan alışveriş zorluyor insanı ne kadar olsada. Ahh hamileliğim güzel geçse 2.yi hemen yapardım ama bebişimi büyütmeden yapamam maalesef en az bir on sene saklamam lazım herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?