Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Öyle deme benim ki 2. İlkinde kv alip gelmiş ondan hiç bakmamıştım. Şimdi kendim bakıp beğenmek daha değişikti
Şimdidennn mesela 2. Olsa, bu aldığım beşiği 2. Bebekde kullanıcak, ilkine yeni yatak alırız büyük.
Şimdiden abisinin eşyasını kullanıcağı belli

Aynen canım Banada erken doğum olmasın diye verdi karnımdaki sertleşme ve kasılmalardan dolayı ..aynıiğneyi vuruluyoruz

Dimi yaaa bencedeeeeee öyleeee 2. De böyle olmayız herhalde , ne biliyimmmm kız olursa belki heveslenirim tekrar erkek olursa sanmam aynı şeyleri onada giydiririm masraf olmaz
Bende öyle düşünüyorum sonuçta şimdiki gibi sıfırdan alınmayacakki her şey

Şimdidennn mesela 2. Olsa, bu aldığım beşiği 2. Bebekde kullanıcak, ilkine yeni yatak alırız büyük.
Şimdiden abisinin eşyasını kullanıcağı belli
Yani ben çok bir şey almadım bunları aldım. İlk çocuktan herşeyi saklamistim. Yatağı, ana kucağı, mama sandalyesi, yürütecek, oyuncakları, süt sağma makinesi, bir sürü de kıyafet. ( Çoğu unisex) araba, daha buyunce oto koltuğu. Yüksek meblagli bir şey almadım. Süsleme yaptım

Ohhh iyi bari aklıma o geldi şimdi ,demiştin ama son aylara doğru rahatlarım diye, aman maşallah böyle böyle rahat bi şekilde doğumaa gidersin inşallah

İyiymiş bence. Ben şimdi baktım 350 ye almışım süs ve yastik
Banada uygun gelmişti görünce
Benim aldığım bundan işte
Bu sayfadan almadın ama değil mi?
Kız yok benim 2.
Takı yastığı ve kapı süsü tamam
Çikolata olacak
Emzik askısı tamam ( ama annem yaptı)
Taç terlik yaptırdım.
Ya ne güzel annem öyle diyince fazlamı abarttım acaba dedim bi an
görmemişin çocuğu olmuş her yere ismini yazmış demesinler
Ama yaptırıcam Bende içimde kalır yoksa

Bende öyle düşünüyorum sonuçta şimdiki gibi sıfırdan alınmayacakki her şey
Aynen yaaa kıyamam
Aynen işte 2. Bebeğe sıfırdan eşya alınmıyo yaaa hem 1. Den kalanlar süsleme yapılır yaaa sonuçda isim farklı okadarını ilerde bende yaparım herhalde 2027 yılı annelerinde beni görebilirsiniz tekrardan

Aynen canım Banada erken doğum olmasın diye verdi karnımdaki sertleşme ve kasılmalardan dolayı ..aynıiğneyi vuruluyoruz
Senin ikiz bide onlarda çoğu erkenci kuş oluyor siz 31.haftaya gelmişsiniz ne güzel şifa olsun minnoşlara az daha büyütüp pırtlasınlar

Yok masalperisi diye bir sayfadan aldım ben. Senin aldığın yer daha iyimis. Yok ya için de kalmasın. 2. De yine yapılır çünkü çok daha az masarafi olacak. Ama eşyaların yekün tutanları sakla muhakkak 2. Düşünüyorsan. Ben büyüğe bazayin2 sene önce almıştım. Bebek beşiğini hiç bozmadım duruyordu. Şimdi başka masrafın olmadı. Bez ıslak mendil filan.

Ben sanmam kapı süsü dahil olsun, onlar sadece kapıyı süslüyor sanırım senin verdiğin süsüde yapıya koyuyolar herhalde
Oğlumda kapı süsü vardı. İsimli değildi hoşgeldin bebek yazıyordu. Ben hiç süs götürmedim. Baya odayı süslemişlerdi balon ve tüllerle. Bebek yatağı vs. Bakalım 5 yıl geçti değişmiştir haklısın

Evet aslında hatta 2.de böyle süslemeler daha rahat rahat yapılır gerçekten. Sıfırdan alışveriş zorluyor insanı ne kadar olsada. Ahh hamileliğim güzel geçse 2.yi hemen yapardım ama bebişimi büyütmeden yapamam maalesef en az bir on sene saklamam lazım herşeyi

Canım benim çocuk 9 yaşında ilk 4 sene bir daha çocuk istemiyorum diye düşündüm. Ama içimden istiyormusum ki saklamistim. Sonra istedim olmadı. İşte çocuk 9 yaşında ancak 2. geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…