Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım benim çocuk 9 yaşında ilk 4 sene bir daha çocuk istemiyorum diye düşündüm. Ama içimden istiyormusum ki saklamistim. Sonra istedim olmadı. İşte çocuk 9 yaşında ancak 2. geliyor.
Benimde mecbur öyle olucak çünkü hamileliğim çok zor geçiyor oğlumun büyüyüp kendine bakabilmesi lazım 2. Düşünmem için. Aslında kardeşimle benim aramda 2 yaş var ikiz gibi büyüdük hem kardeş hem arkadaş, benimde istediğim öyle olmasıydı. Tabi böyle hamilelik geçireceğimi bilmezken

Aaaaa o olabilir ben isimli olanlar aklıma geldi direkkkk, hoşgeldin bebek yazıkı vardır

Bennnnn şokkkkk hiç bakmamıştım buraya şaka gibiiiiiiiii burdan alıyımmmmm resmen harikasın yaaaaa

En güzeli öyle aslında

O çok koşunca olan dalak şişme sancısı bende de oluyor. Araba yolculuğunu yasakladı. Az daha sabret yürüyüşler yok onlar daha sonraki haftalarda dedi. Çok haklısın bişey takmamak lazım
Herhangi bir yasak getirmedi de sabahlari mecburi 11-12 dakikalik kisa yuruyusler yapiyorum.uyku agır basiyor birkacgunfur oysaki gecen hafta bebeis geceleri hic uyutmamisti. Hastane cantasini duzenlemedim ve daha yikayip utulemedim hicbisey :) bu hafta aradan cikarmak lazim

Ben arada 1 bardak içiyorum

Hamileyken adaçayı mı içiyorsun?
Çok güçlü adet söktürücü.
İlkine doğum yapınca birkaç ay sonra adet söktürsün diye içtim. 2 bardakla işe yaradı

Gargara yap sadece. İbrahim Saraçoğlu normal zamanda da hastalıktan korunmak için adaçayı gargarasını tavsiye ediyor.

Günaydın temmuz anneleri size bir sorum olacak. Ben özel hastaneye gidiyorum Ankara yüzüncü yıl. Doğum 9bin TL . Sezaryen olacak. Sorum şu ki kafam karıştı devlette mi doğum yapsam? Varmı Ankara'da devlette doğum yapacak olan doktor hastane tavsiyesi alabilir miyim? Burun estetiğimi gazi üniversitesinde oldum miss gibi de oldu. Bu yüzden merak içindeyim 3 ay kaldı bı karar vermem lazımm . Bilgisi olan varsa çok mutlu olurum.

İçtiğim oldu valla çocuklara yaparken bir çay bardağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…