- 5 Temmuz 2021
- 1.027
- 2.237
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.641
Benimde mecbur öyle olucak çünkü hamileliğim çok zor geçiyor oğlumun büyüyüp kendine bakabilmesi lazım 2. Düşünmem için. Aslında kardeşimle benim aramda 2 yaş var ikiz gibi büyüdük hem kardeş hem arkadaş, benimde istediğim öyle olmasıydı. Tabi böyle hamilelik geçireceğimi bilmezkenCanım benim çocuk 9 yaşındailk 4 sene bir daha çocuk istemiyorum diye düşündüm. Ama içimden istiyormusum ki saklamistim. Sonra istedim olmadı. İşte çocuk 9 yaşında ancak 2. geliyor.
Aaaaa o olabilir ben isimli olanlar aklıma geldi direkkkk, hoşgeldin bebek yazıkı vardırOğlumda kapı süsü vardı. İsimli değildi hoşgeldin bebek yazıyordu. Ben hiç süs götürmedim. Baya odayı süslemişlerdi balon ve tüllerle. Bebek yatağı vs. Bakalım 5 yıl geçti değişmiştir haklısın
Bennnnn şokkkkk hiç bakmamıştım buraya şaka gibiiiiiiiii burdan alıyımmmmm resmen harikasın yaaaaa
Bidahamı gelcez dünyaya boşverİçim kıyıldı bı salatalık yeyim diye açtım dolabı yarım çikolatalı ekmek yedim bu saatte
En güzeli öyle aslındaBenimde mecbur öyle olucak çünkü hamileliğim çok zor geçiyor oğlumun büyüyüp kendine bakabilmesi lazım 2. Düşünmem için. Aslında kardeşimle benim aramda 2 yaş var ikiz gibi büyüdük hem kardeş hem arkadaş, benimde istediğim öyle olmasıydı. Tabi böyle hamilelik geçireceğimi bilmezken
Bak beğendiğin çıkar belkiAaaaa o olabilir ben isimli olanlar aklıma geldi direkkkk, hoşgeldin bebek yazıkı vardır
Bennnnn şokkkkk hiç bakmamıştım buraya şaka gibiiiiiiiii burdan alıyımmmmm resmen harikasın yaaaaa
Araştırmaya başladım öyle alıp yapıyım yada direk o sayfalardan siparş veriyiim çok sağolyoncambenim Google a bebek kapı süsü ahşap ham yazdım. Seçeneklerden alışverişi seçtim. Bunlar çıktı.
İyigecelerrrrrAma ben artık yatmaliyim kalanlara iyi geceler
Arkadaşlar kafası iki hafta önde böyle sorunla karşılaşan var mı 29+4 olduk kafası 32en son cumartesi gittim yanak bile göremedim ,bi dahakine inşallah
Herhangi bir yasak getirmedi de sabahlari mecburi 11-12 dakikalik kisa yuruyusler yapiyorum.uyku agır basiyor birkacgunfur oysaki gecen hafta bebeis geceleri hic uyutmamisti. Hastane cantasini duzenlemedim ve daha yikayip utulemedim hicbisey :) bu hafta aradan cikarmak lazimO çok koşunca olan dalak şişme sancısı bende de oluyor. Araba yolculuğunu yasakladı. Az daha sabret yürüyüşler yok onlar daha sonraki haftalarda dedi. Çok haklısın bişey takmamak lazım
Ikiside öndeydi, buda önde üzülüyordum kocaman olacak kafaları diye ama gayet normal kafalariArkadaşlar kafası iki hafta önde böyle sorunla karşılaşan var mı 29+4 olduk kafası 32
GünaydınnGünaydın herkese. O kadar çok hareket ediyor ki uyutmuyorgeçen haftada zor bela hareket ettiriyordum
Biz onu öğrencilik için söylerizBabaannem hep derdi ki. Kaynakların baş tacı olduğu dönemde gelin oldum. Gelin baş tacı olduğu dönemde kaynana oldum.
Belkide bağırsaklarında dolayıdır. Kan ilaçları vitaminler banadaöyle yapılorGünaydınnbende de uyku yokk vallaa yaa sağa sola dönerken karnımda gaz sancısı gibi agrı oluyor sizde de oluyor mu ya normall mı bilgisi olan var mı
Ben arada 1 bardak içiyorum
Yok canm benim asilama degil. Burdaki ilk aşılamayı euan servet bey yapmıs durumdaCanım doğru mu anladım senin aşılama oldu ve servet bey yaptı özelde mi yaptı?
İçtiğim oldu valla çocuklara yaparken bir çay bardağıHamileyken adaçayı mı içiyorsun?
Çok güçlü adet söktürücü.
İlkine doğum yapınca birkaç ay sonra adet söktürsün diye içtim. 2 bardakla işe yaradı
Gargara yap sadece. İbrahim Saraçoğlu normal zamanda da hastalıktan korunmak için adaçayı gargarasını tavsiye ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?