Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Öğrenciler ezilirken öğrenci öğretmen ezilirken öğretmeniz gerçekten de
Valla dogru Ben zamanında saçımı bile uzatamamistim yıllarca kulak memesini gecmeyecekti saç. Sadece bağlama yasak ya örülecek orulmuyorsa kısa olacak. Okul formasının üstüne başka şey giymek yasaktı. Takı toka boya jöle her şey yasaktı. Kapıda tek tek kontrol edilirdi. Bu saygıda kusur etmezdik öğretmenlerimize. Ünv. Hocalarımıza diklenmez zamanlarini alicaz diye korkuyla tiklatirdik kapılarını. Şimdi bakıyorum ortaokul liseyi bırak ilkokulda bile çocuklar saç baş istedikleri gibi geliyor takı takıyor saç boyuyor. Öğretmeni desen takmıyor. Veliler desen en değerli onun çocuğu. En ufak şeyde öğretmene kavgaya gidiyor. Ben üniversitedeyim ama oglum ilkokulda görüyorum. Öğretmeni de zaman zaman çok dert yanıyor. Öğretmen saanki velilerin paralı tuttuğu uşak Bizim zamanımızda öğretmene saygı vardı. Artık yok. İyice itibarlarimiz yerlerde maalesef. Bizim ogrencilerde 7/24 emirlerine amede olalım odadan hiç cikmayalim mesai saatinin her saniyesinde bizi bulsunlar istiyorlar. Oysaki görüşme saatleri kapıda yazıyor. Sonra gelsin cimer sikayetleri. Ama gece 11 de bile mailini cevaplamazsan hemen şikayet.

Gömlek azıcık dışarda olsa almazlardı bizi içeri ya
İlkokulda sıra dayağı vardı şaka gibi

Şimdi öyle rahatlarki öğrenciler. Kendilerine üzülüyorum özdisiplin sorumluluk sıfır. Hayata atıldıklarında ne yapacaklar merak ediyorum

Özel sektörde çalışan arkadaşlar SGK analık raporu sürecinde alacağımız ücret normalde son 3 ay ortalaması alınarak hesaplanıyordu. Şimdi son 12 aya çıkarmışlar. Yani büyük kısmı geçen seneki ücretiniz üzerinden hesaplanacak. Nereden kırpacaklarını şaşırdılar. Asgari ücrete zam diyip bizim 3 kuruş rapor ücretlerimizden vs kesiyorlar. Ben alo 170i arayıp şikayet oluşturdum. Siz de oluşturun lütfen.

Doğrudur tabikide
Benim attığımda yapılır mı ki hiçte öyle becerilerim yoktur
Youtubede yapılısı var canım bende basta makrome ıstıyordum baya arastırmıstım :) sonra dedımkı malıyetı flan acemılıkte var yıllardır yapanlarla aynı olmaz cesaret edemedım kı elimden boyle ısler gelır normalde denemeyı severım .. cok guzrl gule gule kullan

Ay ne güzel ya benimde hiç elimden gelmez öyle şeyler hazıra alıştım mecburen Ama heves ettim şimdi bir izleyeyim videoları

Bunları 2. Çocuğumaaaa da inşallah ilerde olursa yaparım üzülürüm yoksa
Acıkcası ıkı cocukta olsada olur olmasada kafasına gırdım ben bi tık ne gerek var ya modundaydım ama ilke yaptım buna yapmazsam haksızlık olur dıye ilke ne yaptıysam bunada yaptım ana yüreğine gelde laf anlat

gerçekten mii?baktım şimdi göremedin net te,son 12 ay olduğu kesin bilgi mi?

gerçekten mii?baktım şimdi göremedin net te,son 12 ay olduğu kesin bilgi mi?
Evet alo 170i aramıştım başka birşey için. 12 ay dedi. Sonra acaba yanlış mı anladım diye tekrar aradım 12 ay ortalaması diyor normalde son 3 ay ortalamasıydı. Şikayet oluşturdum. Sizler de oluşturun lütfen. Kimsenin haberi yok muhtemelen daha yeni. Fox ihbar hattına da yazacağım. Haber yapsınlar. Yazık günah değil mi? Memur arkadaşlar hamileliklerini evde geçirdi komple neredeyse. izinlerinde de tam maaş alacaklar. Bizim suçumuz günahımız ne? Böyle pat diye kanun mu değiştirilir. Özel sektör çalışanına doğurmayın diyor devlet açık açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…