- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.661
Ayy neblmm canım 2 3 gündür öyle yürürken de hssedyrm özellikle yattığımda hareket ettiğimde yani karnımın içi acıyo resmen tedirgin oldumBelkide bağırsaklarında dolayıdır. Kan ilaçları vitaminler banadaöyle yapılor
Aynı bizim hesapCanım benim çocuk 9 yaşındailk 4 sene bir daha çocuk istemiyorum diye düşündüm. Ama içimden istiyormusum ki saklamistim. Sonra istedim olmadı. İşte çocuk 9 yaşında ancak 2. geliyor.
3.cocuk olmasına rağmen hevesine hayranım
Hafsa bizim de düşündüğümüz isimlerden. Zeynep - Hafsa benceKızlar isim olarak sizce hangisi güzel
Zeynep --Zümra
Zümra --İkra
Zeynep-- Hafsa
Zümra--Hafsa
.... Tek isim koymak korkan bide beni düşünün. İkizlere çok zorlandık..hala aradayız..
Şimdi terlikle tacta gelmis3.cocuk olmasına rağmen hevesine hayranım
Şimdi terlikle tacta gelmisşubeden alacagim eve gelirse aksama kadar bekleyemem dedim atarim birazdan onuda
Ben 4.dogururum derken şaka yapmıyordum. Yalnız yardıma gelen abla izin alacak 4 gün muhtemelen arada depresyona girerimsenin kadar sevinçli olsam yeterdi
4.yü de yapacak bak demedi deme3.cocuk olmasına rağmen hevesine hayranım
Tam 4. Yü yapacak diyordum sen yazmışsın zatenBen 4.dogururum derken şaka yapmıyordum. Yalnız yardıma gelen abla izin alacak 4 gün muhtemelen arada depresyona girerim
Zorun neBen 4.dogururum derken şaka yapmıyordum. Yalnız yardıma gelen abla izin alacak 4 gün muhtemelen arada depresyona girerim
Benim hayatim çok çok etkilenmiyor sanirim ondan. 3.sonrasi tabi bunu tekrar konuşmak lazım. Bide hep destek aldim. Sosyal hayatimiz az oranda etkilendi. Yani şartlar ve istekle ilgili bence.Zorun ne
Ben ilk evlendiğimde 4 çocuk istiyorum demişim öğretmenler odasındaBenim hayatim çok çok etkilenmiyor sanirim ondan. 3.sonrasi tabi bunu tekrar konuşmak lazım. Bide hep destek aldim. Sosyal hayatimiz az oranda etkilendi. Yani şartlar ve istekle ilgili bence.
Ben normalde tek cocuk taraftarıydim. Ne kadar belli di miBen ilk evlendiğimde 4 çocuk istiyorum demişim öğretmenler odasındaŞimdi arkadaşlar diyorki o gün dua kapın açıkmış senin 4e tamamlanır
Cahildim o zamanlar diyorum ya demeyin öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?