- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.701
kızlar son günlerde modum düşmüş,içim sıkılmış vaziyetteyimm
3.trimester böyle bişey mi,hormonlar mı coştu
eşim dün diyor ki kaşlar hep çatık :)))üzülüp sıkılacağım bişey de olmadı ama derbeder gibiyim
Aynen öyle öz disiplin sorumluluk sıfır ama öz güven tavan maalesef. Herkes onlara mecbur herkese her istediklerini söyleyebilirler.Gömlek azıcık dışarda olsa almazlardı bizi içeri ya
İlkokulda sıra dayağı vardı şaka gibi
Şimdi öyle rahatlarki öğrenciler. Kendilerine üzülüyorum özdisiplin sorumluluk sıfır. Hayata atıldıklarında ne yapacaklar merak ediyorum
Hiç böyle bi haber görmedim ama,ben de arayıp sorayımEvet alo 170i aramıştım başka birşey için. 12 ay dedi. Sonra acaba yanlış mı anladım diye tekrar aradım 12 ay ortalaması diyor normalde son 3 ay ortalamasıydı. Şikayet oluşturdum. Sizler de oluşturun lütfen. Kimsenin haberi yok muhtemelen daha yeni. Fox ihbar hattına da yazacağım. Haber yapsınlar. Yazık günah değil mi? Memur arkadaşlar hamileliklerini evde geçirdi komple neredeyse. izinlerinde de tam maaş alacaklar. Bizim suçumuz günahımız ne? Böyle pat diye kanun mu değiştirilir. Özel sektör çalışanına doğurmayın diyor devlet açık açık.
Canım onunda hamini gördüm. Almıştım ya zaten o kadar basitmiş ki yapilirmis valla.Doğrudur tabikide
Benim attığımda yapılır mı kihiçte öyle becerilerim yoktur
Araştırıyorum şu an bakıyım cesaret edebilirsem deniycemCanım onunda hamini gördüm. Almıştım ya zaten o kadar basitmiş ki yapilirmis valla.
kesinlikle ben de hiç sevmiyorum bu modda olmayı.Güle oynaya geldim bu günlere şükür bi sıkıntımda olmadı ama şu bi kaç gündür boğazımı sıkıyolar gibi hissediyorum,sonra bebişin tekmeleri yetişiyor imdadıma ben burdayım der gibi toparlanmaya çalışıyorum.Ben de öyleyim valla. Hiç keyfim yok. Olsa da çabuk kaçıyor suratım düşüyor. Hiç de sevmediğim bir psikolojidir bu.
Dün yemek yapmadım ama bir tatlı yapayım dedim. Günlerdir malzemeyi bekletiyordum.
İnan ayakta yapana kadar of pof çekip durdum. Akşam da keyifle yiyemedim deli gibi uyku ve yorgunluk çöktü
Hayır doğumdaki rapor ücretim nasıl hesaplanacak diye sorarsan 12 ay brüt ücretinin ortalaması diyecektir. Çok yeni değişti büyük ihtimalle. İnternetteki doğum ücreti hesaplama sistemleri bile hala son 3 ay olarak alıyor. 2 binliradan fazla düşüyor benim maaşım.Hiç böyle bi haber görmedim ama,ben de arayıp sorayım
acaba son 12 ay 90 günlük prim yatırılması gerekiyor ya,onun için söylemiş olabilir mi ?
Harbiden öyle ya balon özgüveniAynen öyle öz disiplin sorumluluk sıfır ama öz güven tavan maalesef. Herkes onlara mecbur herkese her istediklerini söyleyebilirler.
Bi bu eksikti,ben de şikayet edeyim bari ne saçma olmuş yazık günahHayır doğumdaki rapor ücretim nasıl hesaplanacak diye sorarsan 12 ay brüt ücretinin ortalaması diyecektir. Çok yeni değişti büyük ihtimalle. İnternetteki doğum ücreti hesaplama sistemleri bile hala son 3 ay olarak alıyor. 2 binliradan fazla düşüyor benim maaşım.
Benim aldığımda beyaz toplar direk köpük boyamamislar bileAraştırıyorum şu an bakıyım cesaret edebilirsem deniycem
DaraErkek anaları isimlere karar verdiniz mi
Canım senin beğendiğin bundan değil miAraştırıyorum şu an bakıyım cesaret edebilirsem deniycem
Aynen baya favoriledim ordanHam olan kral tacliyi boyayın simli Eva ile taca yapıştırma ve led güzel olur.Diğerleri de çok güzel.
Aynen kolay yaaaa ciddenİnan bana 2.de 3.de aynı heyecan
Ama o süsleri kendiniz de yaparsınız bence kızlar çok basityoncambenim
Bu bana da oluyor bikaç haftadır ama geçici bendekiler bazen çok depresif çok sinirliyim ama sebepsizkızlar son günlerde modum düşmüş,içim sıkılmış vaziyetteyimm
3.trimester böyle bişey mi,hormonlar mı coştu
eşim dün diyor ki kaşlar hep çatık :)))üzülüp sıkılacağım bişey de olmadı ama derbeder gibiyim
Dimi insan bi tık ona yapmadım diye üzülüyodur ama ister istemez 2. Bebişler ilk bebeğin şeylerinimkullanıholar gibi ben 2.yim mesela abimden kalan beşil, bebek arabası hepsini kullanmışımAcıkcası ıkı cocukta olsada olur olmasada kafasına gırdım ben bi tık ne gerek var ya modundaydım ama ilke yaptım buna yapmazsam haksızlık olur dıye ilke ne yaptıysam bunada yaptımana yüreğine gelde laf anlat
Geline selammlarDayımın gelini de hamileama Zekeriya koymayacak Bulut koyacak
Ben de ikili testini Nihat inana yaptırmıştımAa harikanormal Dr um Sehir Hastanesinde Nihat İnan. Bir de Esogu ye perinatologa gidiyorum. Eşimin arkadaşları orada kim denk gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?