Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Ben de öyleyim valla. Hiç keyfim yok. Olsa da çabuk kaçıyor suratım düşüyor. Hiç de sevmediğim bir psikolojidir bu.

Dün yemek yapmadım ama bir tatlı yapayım dedim. Günlerdir malzemeyi bekletiyordum.
İnan ayakta yapana kadar of pof çekip durdum. Akşam da keyifle yiyemedim deli gibi uyku ve yorgunluk çöktü

Aynen öyle öz disiplin sorumluluk sıfır ama öz güven tavan maalesef. Herkes onlara mecbur herkese her istediklerini söyleyebilirler.

Hiç böyle bi haber görmedim ama,ben de arayıp sorayım
acaba son 12 ay 90 günlük prim yatırılması gerekiyor ya,onun için söylemiş olabilir mi ?

kesinlikle ben de hiç sevmiyorum bu modda olmayı.Güle oynaya geldim bu günlere şükür bi sıkıntımda olmadı ama şu bi kaç gündür boğazımı sıkıyolar gibi hissediyorum,sonra bebişin tekmeleri yetişiyor imdadıma ben burdayım der gibi toparlanmaya çalışıyorum.
Akşamları ben de öyleyim , hemen uykum geliyor yatağa zor atıyorum kendimi

Hiç böyle bi haber görmedim ama,ben de arayıp sorayım
acaba son 12 ay 90 günlük prim yatırılması gerekiyor ya,onun için söylemiş olabilir mi ?
Hayır doğumdaki rapor ücretim nasıl hesaplanacak diye sorarsan 12 ay brüt ücretinin ortalaması diyecektir. Çok yeni değişti büyük ihtimalle. İnternetteki doğum ücreti hesaplama sistemleri bile hala son 3 ay olarak alıyor. 2 binliradan fazla düşüyor benim maaşım.

Bi bu eksikti,ben de şikayet edeyim bari ne saçma olmuş yazık günah

Ben bu süsten almıştım kızlar, indirimdeydi geçen ay 170 tl ye aldım

Ama yapabiliyosanız yapın hakkaten basit yani bu kadar para vermeye değmez

Bu bana da oluyor bikaç haftadır ama geçici bendekiler bazen çok depresif çok sinirliyim ama sebepsiz bazen de çok keyfim yerinde bebek için acayip mutlu oluyorum bende adet öncesi de olurdu böyle şimdi daha yoğun yaşıyorum

Dimi insan bi tık ona yapmadım diye üzülüyodur ama ister istemez 2. Bebişler ilk bebeğin şeylerinimkullanıholar gibi ben 2.yim mesela abimden kalan beşil, bebek arabası hepsini kullanmışım

Aa harika normal Dr um Sehir Hastanesinde Nihat İnan. Bir de Esogu ye perinatologa gidiyorum. Eşimin arkadaşları orada kim denk gelirse
Ben de ikili testini Nihat inana yaptırmıştım şimdi Murat şenola gidiyorum ondan da çok memnunum ama inanılmaz yoğun koştur koştur girip çıkıyoruz. Ama doktorumu sevdiğim için devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…