- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.741
Murat Senol bizim şehrin efsane doktorudurBen de ikili testini Nihat inana yaptırmıştımşimdi Murat şenola gidiyorum ondan da çok memnunum ama inanılmaz yoğun koştur koştur girip çıkıyoruz. Ama doktorumu sevdiğim için devam ediyorum
Ayyy baldır neysede karnıma benimde bi kere gircek gibi oldu korktum ciddenBana da giriyordu son anda vazgeçti anlamadımkalkıyordum önce karnıma girecek gibi oldu baldira gitti korkuyla elimi attım ama olmadı.
Valla bi şaşırdım durduk yere kanadı demekki normalOluyor canım ya çok normal benimde birkac hafta önce oldu. Normalde hiç olmaz.
Şu bilge yazılı olanlara bakıyımmm bendee gidip dolapdan aynend aha uygun cidden,yoncambenim dolap hesaplarından da bakabilirsin baya uyguna denk geliyor . Bende ham ahşap aldim kendim boyayıp istediğim şekilde suslerim diye düşündüm .
Evet öyle kesinlikleMurat Senol bizim şehrin efsane doktorudurNihat Bey de yine tanıdık olduğu için gidiyorum. Enerjisini seviyorum. Pozitif biri
Ne güzel ya beceriklisin canım sen. Benimde böyle konularda hiç becerim yok işteYa işte susleyince tutturabdiklerine satiyorlar. Ben aldığımda hep düşük tehlikem var yatıyorum diye düşünmedim. Oysa evde akrilik boyalarım da var. Severim boyama yapmayı. Ham kutular tepsiler alıp boyarim. Her türlü malzememde varmış. Ama almış bulundum. Taç filan terlikte yapılırdı işte ama bu sefer hepsine üşendimNormalde hep arkadaşlarıma filan yapmıştım öyle şeyler. Kendime gelince canım istemedi Eşim de diyor sen herkese yaptın birazda onlar sana yapsın. Ama herkeste beceri yok işte
Teşekkür ederim canım@Dreamiesdesign saol canım instagramda bu sayfadan aldım :)
Kendin yap valla en güzeli. Ben ettim sen etmeŞu bilge yazılı olanlara bakıyımmm bendee gidip dolapdan aynend aha uygun cidden,Süslerimde benimde elimden gelir öyle şeyler
Ben de deneye deneye geldim bu günlereNe güzel ya beceriklisin canım sen. Benimde böyle konularda hiç becerim yok işteyani malzemeleri alsamda ziyan edermiyim acaba diyorum
Ben de deneye deneye geldim bu günlere
Gayet güzel olmuşBenimde geçen sene yaptığım kınam ve nikahım için süslerimetiket siparş et fiyonk al, badem al süsleri al uğraşmıştım baya
Hadi inşallahGayet güzel olmuşsen bu kapı süsünude güzelce yaparsın
Doğrudur tabikide
Benim attığımda yapılır mı kihiçte öyle becerilerim yoktur
Evet evet bunlar ham olarak satılıyor ismi hemen arkada bir yerde hazırlıyorlar istediğin renk boyamak kalıyo sana.Canım onunda hamini gördüm. Almıştım ya zaten o kadar basitmiş ki yapilirmis valla.
Evet şimdi böyle söyleyince fazla cidden parası ama boyama falan pek yeteneğim yoktur benimde bilemedim o yüzdenEvet evet bunlar ham olarak satılıyor ismi hemen arkada bir yerde hazırlıyorlar istediğin renk boyamak kalıyo sana.
Makrome zor ama bak onu yapmadıysan hiç muntazam yapabilmek o kadar kolay değil ben severim yapmayı ama yinede çok çok kolay diyemem bu modeller cidden basit ve maliyet olarak 100₺ tutsun hadi en fazla. 300 nedir?
Gaza geldim bende şimdiBen de deneye deneye geldim bu günlere
Seninde azcık hevesin olsun ya annem gibisinAmannn ne süsü yahu
Doğsun eve geleyim yeter
Aynı ben gibi düşünüyorsun..benim kızımdan kalan kapı süsledim falan duruyor zaten kimsemde yok gurbette ğelecek..onları almak yerine bebek bezi ıslak mendil stoğu yapma derdindeyim..Amannn ne süsü yahu
Doğsun eve geleyim yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?