Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de ikili testini Nihat inana yaptırmıştım şimdi Murat şenola gidiyorum ondan da çok memnunum ama inanılmaz yoğun koştur koştur girip çıkıyoruz. Ama doktorumu sevdiğim için devam ediyorum
Murat Senol bizim şehrin efsane doktorudur Nihat Bey de yine tanıdık olduğu için gidiyorum. Enerjisini seviyorum. Pozitif biri

yoncambenim dolap hesaplarından da bakabilirsin baya uyguna denk geliyor . Bende ham ahşap aldim kendim boyayıp istediğim şekilde suslerim diye düşündüm .
Şu bilge yazılı olanlara bakıyımmm bendee gidip dolapdan aynend aha uygun cidden, Süslerimde benimde elimden gelir öyle şeyler

Ne güzel ya beceriklisin canım sen. Benimde böyle konularda hiç becerim yok işte yani malzemeleri alsamda ziyan edermiyim acaba diyorum

Ben de deneye deneye geldim bu günlere

Benimde geçen sene yaptığım kınam ve nikahım için süslerim etiket siparş et fiyonk al, badem al süsleri al uğraşmıştım baya

Eklentiler

• C262C35D-3FB4-4DD8-ACB7-325A11F27399.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 83
Doğrudur tabikide
Benim attığımda yapılır mı ki hiçte öyle becerilerim yoktur

Canım onunda hamini gördüm. Almıştım ya zaten o kadar basitmiş ki yapilirmis valla.
Evet evet bunlar ham olarak satılıyor ismi hemen arkada bir yerde hazırlıyorlar istediğin renk boyamak kalıyo sana.

Makrome zor ama bak onu yapmadıysan hiç muntazam yapabilmek o kadar kolay değil ben severim yapmayı ama yinede çok çok kolay diyemem bu modeller cidden basit ve maliyet olarak 100₺ tutsun hadi en fazla. 300 nedir?

Evet şimdi böyle söyleyince fazla cidden parası ama boyama falan pek yeteneğim yoktur benimde bilemedim o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…