- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.781
Makatinami baski yapiyor dogrumu anladimDaha once dogurmus olanlar 2 gundur surekli buyuk tuvaletim varmis heran yapicakmisim gibi bir his var tuvalete gitsem de degismiyor bebegim dogum pozisyonundaydi ama kanala girmemisti acaba kanala giriyor da ondan mi boylr bir his veriyor bilenler bir el ativerin
Canım normal doğum yapmadım ama yıllarca kadın doğum servisinde çalıştım çok doğuma girdim makata baskıda doğum yakın oluyorduDaha once dogurmus olanlar 2 gundur surekli buyuk tuvaletim varmis heran yapicakmisim gibi bir his var tuvalete gitsem de degismiyor bebegim dogum pozisyonundaydi ama kanala girmemisti acaba kanala giriyor da ondan mi boylr bir his veriyor bilenler bir el ativerin
Yarın bende giricem nasipse erken sanmıştım ama artık daha temkinli gidiliyor sanırımNst den bildiriyorum kızlarDört nala maşallah
28+4 günlüğüm 30+0 çıktı 1533 gr mış maşallahAma bana kilolu falan demedi dr gayet iyi dedi bi arkadaş diyordu ya dr fazla demiş falan hepimizin hemen hemen aynı yani. Buradaki devlet hastanesi 30 da nst ye başlıyormuş gelmişken gir dediler minnoşumun kalp atışlarını dinliyorum şuan
Canım sen dün çıkmadın mı hastaneden doğum bu kadar yakın olsa fark etmezlermiydi ki yine de doktoruna git temkinli olmaktan zarar gelmezDaha once dogurmus olanlar 2 gundur surekli buyuk tuvaletim varmis heran yapicakmisim gibi bir his var tuvalete gitsem de degismiyor bebegim dogum pozisyonundaydi ama kanala girmemisti acaba kanala giriyor da ondan mi boylr bir his veriyor bilenler bir el ativerin
Sanirim oyle tuvaletim varmis gibi bir his var ama tuvaletim yokMakatinami baski yapiyor dogrumu anladim
Daha dun ciktim hastaneden birsey soylemediler simdi gene o psikilojiye girmek istemiyorum biraz daha beklicem umarim bir sorun yokturCanım normal doğum yapmadım ama yıllarca kadın doğum servisinde çalıştım çok doğuma girdim makata baskıda doğum yakın oluyordu
Panik yapmadan Dr.unu bilgilendir istersen bebek baskı yapıyordur ama duruma baksa bimdr iyi olur bence
Evet dun ciktim dogumhaneye girdigim gun onlar 4-5 defa alttan baktilar açilma varmi diye o mu tetikledi diye dusunuyorum cunku gecmiyor bu hisCanım sen dün çıkmadın mı hastaneden doğum bu kadar yakın olsa fark etmezlermiydi ki yine de doktoruna git temkinli olmaktan zarar gelmez
Çok beklemeden doktoruna git olabilir hiç bişi yoksada için rahat oldunEvet dun ciktim dogumhaneye girdigim gun onlar 4-5 defa alttan baktilar açilma varmi diye o mu tetikledi diye dusunuyorum cunku gecmiyor bu his
Tabiki haklısın ama Gitmesende dr.u arayıp bilgi verme şanşın yok mu ?Daha dun ciktim hastaneden birsey soylemediler simdi gene o psikilojiye girmek istemiyorum biraz daha beklicem umarim bir sorun yoktur
Bugun yorucu biseylermi yaptin yada ayaktami kaldin ,bendede oluyor o his ama anlık vur kaç gibi oluyo geçiyor sen takip et ve dinlen lütfenSanirim oyle tuvaletim varmis gibi bir his var ama tuvaletim yok
Aynı fikirdeyim ya ara ya git bi görün bencedeÇok beklemeden doktoruna git olabilir hiç bişi yoksada için rahat oldun
Mükemmel92 ile doguma girdim eve geldigimde 86 gelmistim
Hicbirsey yapmadim nerdeyse hic klakmadim bile yataktan doktorda kalkma demisti zatenBugun yorucu biseylermi yaptin yada ayaktami kaldin ,bendede oluyor o his ama anlık vur kaç gibi oluyo geçiyor sen takip et ve dinlen lütfen
Ilkı sezeryandı ama normal doğum sancısı çektim. 4 cm açıklık vardı. Ona rağmen bu dediğini yaşamadım. Hafif belden adet sancısı gibi girdi durdu işte o kadarDaha once dogurmus olanlar 2 gundur surekli buyuk tuvaletim varmis heran yapicakmisim gibi bir his var tuvalete gitsem de degismiyor bebegim dogum pozisyonundaydi ama kanala girmemisti acaba kanala giriyor da ondan mi boylr bir his veriyor bilenler bir el ativerin
Valla geçen mayıs annelerinde böyle bi konu geçti okudum, doğum yaklaştıkça öyle bi hissiyat oluyor diyeee makatta. Ama tabi sen yinede bi doktoruna sorrrDaha once dogurmus olanlar 2 gundur surekli buyuk tuvaletim varmis heran yapicakmisim gibi bir his var tuvalete gitsem de degismiyor bebegim dogum pozisyonundaydi ama kanala girmemisti acaba kanala giriyor da ondan mi boylr bir his veriyor bilenler bir el ativerin
Karın çevresi 10 gün geride olduğu için aldığı her gr önemli bizim için. Kilo almış dedi ama ideal değil tabii. Ama aynı gün bebeklerinde 450 gr fark beklemiyordumDoktor herhangi bişi dedi mi kilo ile ilgili
PöfffSeninde azcık hevesin olsun ya annem gibisin
Sıkıntı yapma canım kendine kilo aldıracak besinler ye elimizden başka bişi gelmiyor sağlıklı olsun öyle düşünKarın çevresi 10 gün geride olduğu için aldığı her gr önemli bizim için. Kilo almış dedi ama ideal değil tabii. Ama aynı gün bebeklerinde 450 gr fark beklemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?