Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Makatinami baski yapiyor dogrumu anladim

Nst den bildiriyorum kızlar Dört nala maşallah
28+4 günlüğüm 30+0 çıktı 1533 gr mış maşallah Ama bana kilolu falan demedi dr gayet iyi dedi bi arkadaş diyordu ya dr fazla demiş falan hepimizin hemen hemen aynı yani. Buradaki devlet hastanesi 30 da nst ye başlıyormuş gelmişken gir dediler minnoşumun kalp atışlarını dinliyorum şuan

Canım normal doğum yapmadım ama yıllarca kadın doğum servisinde çalıştım çok doğuma girdim makata baskıda doğum yakın oluyordu
Panik yapmadan Dr.unu bilgilendir istersen bebek baskı yapıyordur ama duruma baksa bimdr iyi olur bence

Yarın bende giricem nasipse erken sanmıştım ama artık daha temkinli gidiliyor sanırım

Canım sen dün çıkmadın mı hastaneden doğum bu kadar yakın olsa fark etmezlermiydi ki yine de doktoruna git temkinli olmaktan zarar gelmez

Daha dun ciktim hastaneden birsey soylemediler simdi gene o psikilojiye girmek istemiyorum biraz daha beklicem umarim bir sorun yoktur

Canım sen dün çıkmadın mı hastaneden doğum bu kadar yakın olsa fark etmezlermiydi ki yine de doktoruna git temkinli olmaktan zarar gelmez
Evet dun ciktim dogumhaneye girdigim gun onlar 4-5 defa alttan baktilar açilma varmi diye o mu tetikledi diye dusunuyorum cunku gecmiyor bu his

Ilkı sezeryandı ama normal doğum sancısı çektim. 4 cm açıklık vardı. Ona rağmen bu dediğini yaşamadım. Hafif belden adet sancısı gibi girdi durdu işte o kadar

Valla geçen mayıs annelerinde böyle bi konu geçti okudum, doğum yaklaştıkça öyle bi hissiyat oluyor diyeee makatta. Ama tabi sen yinede bi doktoruna sorrr

Karın çevresi 10 gün geride olduğu için aldığı her gr önemli bizim için. Kilo almış dedi ama ideal değil tabii. Ama aynı gün bebeklerinde 450 gr fark beklemiyordum
Sıkıntı yapma canım kendine kilo aldıracak besinler ye elimizden başka bişi gelmiyor sağlıklı olsun öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…