- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.761
Kilosu bayağı iyi..doktor öndeğidiyor dedi mi maşallah 2 hagta öndeğibi28+5 hafta bebeğim 1600 gr olmuş bende toplam 12 kilo aldım
Yarısı gidende varmış, hiç gitmeyende araştırmıştım bende , ama galiba doğum kiloları gidici 1-2 ayda en fazla gidiyomuş hepsi, önemli olan süt yapsın diye çok yememen, o kalıcı yapıyomuş kiloyuKızlar doğumda kaç kilo gidiyor ya? Bu aldığımızın ne kadarı gidecek şimdi?
28+5 hafta bebeğim 1600 gr olmuş bende toplam 12 kilo aldım
Evet karın çevresi bacak uzunlugu 1 hafta önde baş 2 hafta önde dediKilosu bayağı iyi..doktor öndeğidiyor dedi mi maşallah 2 hagta öndeğibi
Kilosu bence ideal benim biraz fazla geldi bende beklemiyordum bu kadarBugün bizim de 28+5 doktordan çıktım 1140 gr dedi. By kadar fark oluyor mu?
92 ile doguma girdim eve geldigimde 86 gelmistimKızlar doğumda kaç kilo gidiyor ya? Bu aldığımızın ne kadarı gidecek şimdi?
Veremedik maalesef. Tuna, Tibet vs dusunduk ama onlar da içime sinmiyorErkek anaları isimlere karar verdiniz mi
İnsan eccik yağlardanda alırdı eline mi yapışçak aynen kapatıp yollamışlar92 ile doguma girdim eve geldigimde 86 gelmistim
Doktor herhangi bişi dedi mi kilo ile ilgiliBugün bizim de 28+5 doktordan çıktım 1140 gr dedi. By kadar fark oluyor mu?
Normal dogum yaptim ne yağı bacimİnsan eccik yağlardanda alırdı eline mi yapışçak aynen kapatıp yollamışlar
12 kilo alıp 83le doğuma girdim sonraki gün 80dim bebe de 2350 doğdu direk kendime çalışmışımKızlar doğumda kaç kilo gidiyor ya? Bu aldığımızın ne kadarı gidecek şimdi?
Ben sezeryan yaptım ascık yağlarında al dedim almamıştı zatenNormal dogum yaptim ne yağı bacim
Kuzum ben de Salı gittiğimde 1150 Gr dedi. Çok normal dedi. Önden gidenlerin büyük çıkması çok normal… Benimki hep azıcık geriden geliyor.Bugün bizim de 28+5 doktordan çıktım 1140 gr dedi. By kadar fark oluyor mu?
Uzay olacakErkek anaları isimlere karar verdiniz mi
30 kg aldım ilk gebelikteKızlar doğumda kaç kilo gidiyor ya? Bu aldığımızın ne kadarı gidecek şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?