Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar doğumda kaç kilo gidiyor ya? Bu aldığımızın ne kadarı gidecek şimdi?
Yarısı gidende varmış, hiç gitmeyende araştırmıştım bende , ama galiba doğum kiloları gidici 1-2 ayda en fazla gidiyomuş hepsi, önemli olan süt yapsın diye çok yememen, o kalıcı yapıyomuş kiloyu

12 kilo alıp 83le doğuma girdim sonraki gün 80dim bebe de 2350 doğdu direk kendime çalışmışım ama sonrasında vermek hızlandı 75e çabuk düştüm taki emzirme döneminde her bulduğumu ağzıma atana kadar çat diye 83 e geri çıktım 2.ye de o kiloyla hamile kaldım
Eğer doğumdan sonra dikkatli gidersen hepsi kısa zamanda puf olur gider

Yarın benim tekrar idrar tahlilim var kötü çıkarsa kültür yapıcak gitmişken 10 gün olacak bide ultrason sokim kendimi başarabilirsekm

Bugün bizim de 28+5 doktordan çıktım 1140 gr dedi. By kadar fark oluyor mu?
Kuzum ben de Salı gittiğimde 1150 Gr dedi. Çok normal dedi. Önden gidenlerin büyük çıkması çok normal… Benimki hep azıcık geriden geliyor.
Biz grubun en sonuncuları olarak, bence doğurana kadar en az kiloya sahip olacağız

Daha once dogurmus olanlar 2 gundur surekli buyuk tuvaletim varmis heran yapicakmisim gibi bir his var tuvalete gitsem de degismiyor bebegim dogum pozisyonundaydi ama kanala girmemisti acaba kanala giriyor da ondan mi boylr bir his veriyor bilenler bir el ativerin

30 kg aldım ilk gebelikte
1 hafta 10 günde 10 kg gibi gitmişti
Sonrasında diyet ve spor hepsini verdim
Ama yasım gençti şmdi metabolizma yavaşladı falan korkuyorum veremem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…