- 23 Ekim 2018
- 16.218
- 37.495
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.721
Kendi kızının da 2 oğlu var o da koymadıGeline selammlar
evet evet duygular karmakarışık.Bu bana da oluyor bikaç haftadır ama geçici bendekiler bazen çok depresif çok sinirliyim ama sebepsizbazen de çok keyfim yerinde bebek için acayip mutlu oluyorum bende adet öncesi de olurdu böyle şimdi daha yoğun yaşıyorum
HelallllllKendi kızının da 2 oğlu var o da koymadı
Bendede şuannn var oŞimdi benim bebe dogum pozisyonunda ya , şuan hıçkırıyor kasigimda pıt pit şeklinde duzenli bi ritim var
Benim aldığımda beyaz toplar direk köpük boyamamislar bile
Evet bunlardan ne kadar uygunmuş fiyatları
Kan hacmimiz okadar yükseldi ki kısa süreli bi kanama normaldir canımBurnum kanadı yaa durduk yere, başına gelen varmı,
Aynen merak edip İnternete yazdım ordada öyle demişKan hacmimiz okadar yükseldi ki kısa süreli bi kanama normaldir canım
Asgari ücret üstü sgksı yatanlar içinmiş. Asgarilerde geçerli değil diyor. Yüksek olanlar için kötü oldu.Hastalık ve Analık Geçici İş Göremezlik Ödeneği Hesaplama Yönteminde Değişiklik Hk.
Vergi | Sosyal Güvenlik Bülteni - 2021/18 | SGK, Geçici İş Göremezlik Ödeneği, 7316www.pwc.com.tr
Bu doğru mu ya?
"Analık ve hastalık halinde ise iş göremezliğin başladığı tarihten önceki 3 ay yerine artık 12 aydaki 5510 sayılı Kanunun 80. Maddesine göre hesaplanacak prime esas kazançlar toplamının, bu kazançlara esas prim ödeme gün sayısına bölünmesi suretiyle hesaplanacak."
Bana da giriyordu son anda vazgeçti anlamadımAhhhhh resmen ayağıma giren krampla uyandım
Duru geldi aklıma ilk
Burnum kanadı yaa durduk yere, başına gelen varmı,
[/QUOTE
Benim çok kanıyordu normalmiş, kanımız arttığı içinmiş
Ya işte susleyince tutturabdiklerine satiyorlar. Ben aldığımda hep düşük tehlikem var yatıyorum diye düşünmedim. Oysa evde akrilik boyalarım da var. Severim boyama yapmayı. Ham kutular tepsiler alıp boyarim. Her türlü malzememde varmış. Ama almış bulundum. Taç filan terlikte yapılırdı işte ama bu sefer hepsine üşendimEvet bunlardan ne kadar uygunmuş fiyatları
Ben de dün aynı saatlerde mantı yedimİçim kıyıldı bı salatalık yeyim diye açtım dolabı yarım çikolatalı ekmek yedim bu saatte
Oluyor canım ya çok normal benimde birkac hafta önce oldu. Normalde hiç olmaz.Burnum kanadı yaa durduk yere, başına gelen varmı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?