Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
evet evet duygular karmakarışık.
bi yandan keyifsiz bi yandan bebişin gelişine az kaldığını düşündükçe mutlu:)

Bu doğru mu ya?

"Analık ve hastalık halinde ise iş göremezliğin başladığı tarihten önceki 3 ay yerine artık 12 aydaki 5510 sayılı Kanunun 80. Maddesine göre hesaplanacak prime esas kazançlar toplamının, bu kazançlara esas prim ödeme gün sayısına bölünmesi suretiyle hesaplanacak."

Asgari ücret üstü sgksı yatanlar içinmiş. Asgarilerde geçerli değil diyor. Yüksek olanlar için kötü oldu.

Baby turco bebek bezi yakında alan varmı kızlar, 2 cisi 1 TL kampanyası gelmiş ama kodla indirimle falan tanesi 1.13 e geliyor 3 numaranın geçen sefer 80 kusur kurusdu ne çabuk zamlaniyor len herşey alsam mı almasam mi bilemedim.

yoncambenim dolap hesaplarından da bakabilirsin baya uyguna denk geliyor . Bende ham ahşap aldim kendim boyayıp istediğim şekilde suslerim diye düşündüm .

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-12-12-53-19-05_ea07de40224c8a733ba272aab7543c25.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_2022-05-12-12-53-14-44_ea07de40224c8a733ba272aab7543c25.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 52
Evet bunlardan ne kadar uygunmuş fiyatları
Ya işte susleyince tutturabdiklerine satiyorlar. Ben aldığımda hep düşük tehlikem var yatıyorum diye düşünmedim. Oysa evde akrilik boyalarım da var. Severim boyama yapmayı. Ham kutular tepsiler alıp boyarim. Her türlü malzememde varmış. Ama almış bulundum. Taç filan terlikte yapılırdı işte ama bu sefer hepsine üşendim Normalde hep arkadaşlarıma filan yapmıştım öyle şeyler. Kendime gelince canım istemedi Eşim de diyor sen herkese yaptın birazda onlar sana yapsın. Ama herkeste beceri yok işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…