- 23 Ekim 2018
- 16.218
- 37.495
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.801
29+2 de 1130 dedi bana daBugün bizim de 28+5 doktordan çıktım 1140 gr dedi. By kadar fark oluyor mu?
Pars kurt nasılKızlar Pars isminin yanına sizce hangi isim olabilir
Takip et baktin zorluyor git bi gözükHicbirsey yapmadim nerdeyse hic klakmadim bile yataktan doktorda kalkma demisti zaten
Pars kurt nasılşaka şaka pars yeterince havalı bi isim ben yanına bi isimm yakıştıramadım
Tek başına ediz , kerem gibi isimleri çok seviyorum belki fikir olur
"Atıl kurt"
Kizlar ben cunartesi gunu ciger gelistirici igneyi vuruncam ,herhangi bi yan etki yaptimi ,bebekle ilgili hareketinden azlama oluyot diye okumustum
Dün bebemin ultrason goruntusunu atmistim onada bakip yine anlamazsan kaliteli ruhsuz ilan edecem seniDoktor ultrasonda yüzünün şeklini, her şeyini söylüyor bana gösteriyor. Ben bakarken net goremıyorum
Benim doktor konuşuyor ve o anda bana gösteriyor. Utanıyorum demeye " tamamdır, siz devam edin demeye "
Her defasında söylemek istiyorumkardeşim oradan ne anlaşılıyor ki sanki
"Ruhsuz "
Ben daha önceki aylarda hissediyordum o baskıyıHicbirsey yapmadim nerdeyse hic klakmadim bile yataktan doktorda kalkma demisti zaten
Evet evet hatirladimYusrackfatma da yaptı hareketlerde azalma olmuştu
Benimki ben bakınca anlaşılmıyorDün bebemin ultrason goruntusunu atmistim onada bakip yine anlamazsan kaliteli ruhsuz ilan edecem seni
Hahaha güldürdün beni Amy ilahiDoktor ultrasonda yüzünün şeklini, her şeyini söylüyor bana gösteriyor. Ben bakarken net goremıyorum
Benim doktor konuşuyor ve o anda bana gösteriyor. Utanıyorum demeye " tamamdır, siz devam edin demeye "
Her defasında söylemek istiyorumkardeşim oradan ne anlaşılıyor ki sanki
"Ruhsuz "
Bende 2 haftafir hissediyorum diye ciger gelistirici vurun dediBen daha önceki aylarda hissediyordum o baskıyı
Simdi nadir de olsa yine hissediyorum ama kısa süreli.
Biraz dinle kendini bakalım aksama kadar geçmezse doktorunla konus bence
İşte yüzümde sahte bir tebessümleHahaha güldürdün beni Amy ilahi
Bu ilgi alakayı isteyecek o kadar çok hasta var ki burda benimki de bazen çok konuşuyor mesela çıkıcaz artık odasından kapıya yöneldik aklına bişiler geliyor anlatıyor anlatıyor canım benim çok da tatlı bir doktor ama tamam artık gidelim sal bizi diyesim geliyor
Bende olmadi ama yazan olmustu hareketleri azaldi diyeKizlar ben cunartesi gunu ciger gelistirici igneyi vuruncam ,herhangi bi yan etki yaptimi ,bebekle ilgili hareketinden azlama oluyot diye okumustum
Her şeyi hazırlayın kızlar. Bellı olmuyor neyin ne olacağını. Ama ben evrene gönderdim 20-22 haziran arasınıSonunda alışverişi yaptık bugünama büyük parçaları internetten sipariş vermeye karar verdik bebek arabası vs.
Haftasonu ben de yıkarım yavaştan eşyaları inşallah
20 haziranı bende çok beğeniyorum nasıl güzel tarih tam doğurmalıkHer şeyi hazırlayın kızlar. Bellı olmuyor neyin ne olacağını. Ama ben evrene gönderdim 20-22 haziran arasını
Bişi olmaz allahın izniyle
Neyseki panik biri değilim
Normal doğum yapmıştım. O hissi biliyorum. Sancıyla birlikte olmuştu ve doğum yapmıştım kısa zamanda. Sizin için aynısı olacak diye bir şey yok ama önlem amaçlı gidin Dr a derimDaha once dogurmus olanlar 2 gundur surekli buyuk tuvaletim varmis heran yapicakmisim gibi bir his var tuvalete gitsem de degismiyor bebegim dogum pozisyonundaydi ama kanala girmemisti acaba kanala giriyor da ondan mi boylr bir his veriyor bilenler bir el ativerin
Daha once dogurmus olanlar 2 gundur surekli buyuk tuvaletim varmis heran yapicakmisim gibi bir his var tuvalete gitsem de degismiyor bebegim dogum pozisyonundaydi ama kanala girmemisti acaba kanala giriyor da ondan mi boylr bir his veriyor bilenler bir el ativerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?