Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Doktor ultrasonda yüzünün şeklini, her şeyini söylüyor bana gösteriyor. Ben bakarken net goremıyorum

Benim doktor konuşuyor ve o anda bana gösteriyor. Utanıyorum demeye " tamamdır, siz devam edin demeye "
Her defasında söylemek istiyorum kardeşim oradan ne anlaşılıyor ki sanki

"Ruhsuz "

Dün bebemin ultrason goruntusunu atmistim onada bakip yine anlamazsan kaliteli ruhsuz ilan edecem seni

Hicbirsey yapmadim nerdeyse hic klakmadim bile yataktan doktorda kalkma demisti zaten
Ben daha önceki aylarda hissediyordum o baskıyı
Simdi nadir de olsa yine hissediyorum ama kısa süreli.

Biraz dinle kendini bakalım aksama kadar geçmezse doktorunla konus bence

Hahaha güldürdün beni Amy ilahi

Bu ilgi alakayı isteyecek o kadar çok hasta var ki burda benimki de bazen çok konuşuyor mesela çıkıcaz artık odasından kapıya yöneldik aklına bişiler geliyor anlatıyor anlatıyor canım benim çok da tatlı bir doktor ama tamam artık gidelim sal bizi diyesim geliyor

Ben daha önceki aylarda hissediyordum o baskıyı
Simdi nadir de olsa yine hissediyorum ama kısa süreli.

Biraz dinle kendini bakalım aksama kadar geçmezse doktorunla konus bence
Bende 2 haftafir hissediyorum diye ciger gelistirici vurun dedi
Ama rahimde baskida hissediyodum ustune

İşte yüzümde sahte bir tebessümle
Dinliyorum napım

Sonunda alışverişi yaptık bugün ama büyük parçaları internetten sipariş vermeye karar verdik bebek arabası vs.
Haftasonu ben de yıkarım yavaştan eşyaları inşallah
Her şeyi hazırlayın kızlar. Bellı olmuyor neyin ne olacağını. Ama ben evrene gönderdim 20-22 haziran arasını
Bişi olmaz allahın izniyle

Neyseki panik biri değilim

Normal doğum yapmıştım. O hissi biliyorum. Sancıyla birlikte olmuştu ve doğum yapmıştım kısa zamanda. Sizin için aynısı olacak diye bir şey yok ama önlem amaçlı gidin Dr a derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…