- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.821
Ben sana 2 ay omce senin bebe 22 haziranda dogacak demistimHer şeyi hazırlayın kızlar. Bellı olmuyor neyin ne olacağını. Ama ben evrene gönderdim 20-22 haziran arasını
Bişi olmaz allahın izniyle
Neyseki panik biri değilim
Bunu bilmek icin tarihe bakmak yeterli yahuBen sana 2 ay omce senin bebe 22 haziranda dogacak demistim
Doktoruna güvenKizlar ben cunartesi gunu ciger gelistirici igneyi vuruncam ,herhangi bi yan etki yaptimi ,bebekle ilgili hareketinden azlama oluyot diye okumustum
Bende p.tesi gideceğim ve istediğimiz tarihi söyleyeceğimHer şeyi hazırlayın kızlar. Bellı olmuyor neyin ne olacağını. Ama ben evrene gönderdim 20-22 haziran arasını
Bişi olmaz allahın izniyle
Neyseki panik biri değilim
Ben aslında 24 haziranı da isterim.Bende p.tesi gideceğim ve istediğimiz tarihi söyleyeceğim
40 hafta 22 temmuz da doluyor eski sezeryanliyim biz 16 temmuz istiyoruz
Bende evrene yolladım Dr kabul eder kızda beklerse oldu bu iş
Kizimin doğum gunu 22 haziran o yuzden heveslendim dogur diye lBunu bilmek icin tarihe bakmak yeterli yahu
20 haziran 38.haftayı gösteriyor zaten
Doktor 20-24 arası dedi ama ben 20-22 olur diye dusunuyorum.
Ahh canim BenimKizimin doğum gunu 22 haziran o yuzden heveslendim dogur diye l
Biz dogum gunu kutlarken sen catir çatir dogurursun
Kuzum ben de Salı gittiğimde 1150 Gr dedi. Çok normal dedi. Önden gidenlerin büyük çıkması çok normal… Benimki hep azıcık geriden geliyor.
Biz grubun en sonuncuları olarak, bence doğurana kadar en az kiloya sahip olacağız
Sıkıntı yapma canım kendine kilo aldıracak besinler ye elimizden başka bişi gelmiyor sağlıklı olsun öyle düşün
29+2 de 1130 dedi bana da
Ahh canim Benim
Senin 2 hafta ileride olduğu için
Ben sana söylüyorum haziran 15 gibi
Sen benden once doğuracaksın
Senin 38.haftan haziran 15 gibi
O değil de ben müneccim pohu yemiş gibi tarih verıyorum ona buna
Genelde 38. Hafta alınıyor ya bebeler.
Aslında ondan dolayı :)
Sen benden 1 hafta geridesin yani bu durumda
38 den aşağı olmasın doğumlar insallah
Bende erken diyordum diğerlerinde son ay girmiştim ama artık 30 da başlıyor 2-3 haftada bir duruma göre giriliyor son zamanlarda her hafta dedi hemşire.Yarın bende giricem nasipse erken sanmıştım ama artık daha temkinli gidiliyor sanırım
Merveee benim küçük oğlanın da doğum günü 22 HaziranKizimin doğum gunu 22 haziran o yuzden heveslendim dogur diye l
Biz dogum gunu kutlarken sen catir çatir dogurursun
31+4 de 1750 normal dedi doktorMerhaba 32+0 dayız bebeğin kilosu 1760 çıktı doktor 200 gram geriden geliyor dedi. Benim gibi olan var mı acaba sizin bebeğinizin kilosu nasıldı bu haftada
Evet canım ben laptımdım 28.hagtada ...4 doz verdi. 2sini 1 kerede. 2sini de 12 saat sonra gece vurdurdum..ikisinin arasında tam 12 saat olmalıymış..birini öğlen 3 de yaptırınca diğerini gece 3 de acilde yaptırdım ..yan etki olarak iğne biraz yağlı olduğu için biraz yaktı sonra geçti..fakat bebekler 3 günde kendine anca geldi..hele 2 gün hiç kıpırdamadı yer çok korktum..meğerse iğneden kesin oluyormuş..Kizlar ben cunartesi gunu ciger gelistirici igneyi vuruncam ,herhangi bi yan etki yaptimi ,bebekle ilgili hareketinden azlama oluyot diye okumustum
Benim doğum hesaplamalarında hep son tarih 22 temmuz çıkıyor ama yanlıs mı hesaplıyoruzBen aslında 24 haziranı da isterim.
Ama zaman geçmiş oluyor. İlkinden yola çıkarak konuşuyorum
Doğum başladığında sezeryana girmek istemiyorum bu sefer.
Sen neden öyle hesapladın? 38.haftan 7 temmuz da
Doktorum kilosu az falan da demedi gayet iyi dedi. Sıkma canınıEvet hem o var hem de ister istemez kıyaslıyor insan, özellikle karın çevresi haftasına hiç yaklaşıyor diye de dertliyim. Ay zayıf mayıf sağlıkla gelsinler de
Öyle tabii 7 kilo almışım şaka maka ama bebişe yaramıyor işte
Böyle yakın kilolar duymak mutlu ediyor valla ne yalan söyleyeyim en azından kilosu iyi diyorum
Banada ver bir tarihAhh canim Benim
Senin 2 hafta ileride olduğu için
Ben sana söylüyorum haziran 15 gibi
Sen benden once doğuracaksın
Senin 38.haftan haziran 15 gibi
O değil de ben müneccim pohu yemiş gibi tarih verıyorum ona buna
Genelde 38. Hafta alınıyor ya bebeler.
Aslında ondan dolayı :)
Sen benden 1 hafta öncesin bu durumda
38 den aşağı olmasın doğumlar insallah
Tüm gebelere uygulanan bir uygulamamıymış artık 30 hafta nstBende erken diyordum diğerlerinde son ay girmiştim ama artık 30 da başlıyor 2-3 haftada bir duruma göre giriliyor son zamanlarda her hafta dedi hemşire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?