Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet hem o var hem de ister istemez kıyaslıyor insan, özellikle karın çevresi haftasına hiç yaklaşıyor diye de dertliyim. Ay zayıf mayıf sağlıkla gelsinler de
Baştan ben de çok takıyordum Mesela ben daha yeni yeni kalbini duymuşken, grubun ilkleri ikili testi yaptırmaya hazırlanıyordu. Bizim cinsiyet kesinleşmeden, yine önde olanlar ayrıntılı yaptırdı falan
Kilosuna da bir ara çok taktım. Doktor 3 kilo olacak işte, daha ne istiyorsun diye kızdı bana
Zaten biraz geriden de geliyor.
Artık kıyaslamayı bıraktım.

31+4 de 1750 normal dedi doktor

Bende erken diyordum diğerlerinde son ay girmiştim ama artık 30 da başlıyor 2-3 haftada bir duruma göre giriliyor son zamanlarda her hafta dedi hemşire.
Doktor bana nst için..ikizlerde 33 de başlarız dedi. Tek olsa 35 den sonra dedi hatta ben sertleşme var karnımda nstye girsem dedim yok gerek yok dedi..ikizler hep 28 de ğiriyormuş..benim doktor hala başlamadı

22.07.2022 güzel tarih aslında unutulmaz
Hemde benim doğum günüm ama benim bebiş okadar beklemez
Hahahah
Senin doğumgününü bilemedik babasıyla aynı olsun dediydik 16 temmuz olarak ama
Bakalım evren Dr . Bizim kız ne diyecek bizim planlara
Surrender de aklımı karıştırdı yanlış mı hesaplama yaptım acaba diye

Bu arada size birşey sorucammmm
Bu demir hapları kan hapları kabızlık yapıyor yaaaa, doğumdan bir kaç gün önce bırakıyormuyuz hapı içmeyi, doğumdan sonra kabızlık yapmasın Aklıma şimdi geldi

Bende
Aslında 8 Haziran'da doğum yapmak istiyorum evlilik yıldönümümüz fakat o zaman 34+1 oluyor. O yüzden 21haziranı isteyecem eğer bana bırakırsa 36+0 ideal

Doktor bana nst için..ikizlerde 33 de başlarız dedi. Tek olsa 35 den sonra dedi hatta ben sertleşme var karnımda nstye girsem dedim yok gerek yok dedi..ikizler hep 28 de ğiriyormuş..benim doktor hala başlamadı
Benimki devlet hastanesi zaten bedava diye mi erkenden sokuyolar bilmiyorum. Özelde nts ye hiç sokmuyolar mesela hiç şikayetin yoksa girmeden doğuruyon

İki doğum günününü aynı anda çıkartsın heee erken gelmesse 16 temmuz iyi ozman bence

Olur mu asıl doğumdan sonra hemen devam ediyoruz. Bırakmıyoruz ve aksine doğumdan sonra daha çok kabız yapmıştı..malesef içmeye devam..

Bizim hastanede de 35 36 da başlıyor nst dıye hatırlıyorum ama belki uygulama değişmiştir diye sordum p.tesi gittiğimde 31 hafta olacak bakalım bağlar mı yoksa bir sonraki kontrole kalır

İki doğum günününü aynı anda çıkartsın heee erken gelmesse 16 temmuz iyi ozman bence
Bir babaya daha güzel ne hediye verilebilir ki
Ayarlasak bu kadar denk getiremezdik madem bu kadar tutturduk bari baba kız aynı olsun dedik
Kısmet artık sağlıkla zamanında doğsunlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…