- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.841
22.07.2022 güzel tarih aslındaBenim doğum hesaplamalarında hep son tarih 22 temmuz çıkıyor ama yanlıs mı hesaplıyoruz
15 Ekim benim sat
Tüm gebelere uygulanan bir uygulamamıymış artık 30 hafta nst
Baştan ben de çok takıyordumEvet hem o var hem de ister istemez kıyaslıyor insan, özellikle karın çevresi haftasına hiç yaklaşıyor diye de dertliyim. Ay zayıf mayıf sağlıkla gelsinler de
31+4 de 1750 normal dedi doktor
Doktor bana nst için..ikizlerde 33 de başlarız dedi. Tek olsa 35 den sonra dediBende erken diyordum diğerlerinde son ay girmiştim ama artık 30 da başlıyor 2-3 haftada bir duruma göre giriliyor son zamanlarda her hafta dedi hemşire.
Hahahah22.07.2022 güzel tarih aslındaunutulmaz
Hemde benim doğum günümama benim bebiş okadar beklemez
Aslında 8 Haziran'da doğum yapmak istiyorum evlilik yıldönümümüz fakat o zaman 34+1 oluyor.Ahh canim Benim
Senin 2 hafta ileride olduğu için
Ben sana söylüyorum haziran 15 gibi
Sen benden once doğuracaksın
Senin 38.haftan haziran 15 gibi
O değil de ben müneccim pohu yemiş gibi tarih verıyorum ona buna
Genelde 38. Hafta alınıyor ya bebeler.
Aslında ondan dolayı :)
Sen benden 1 hafta öncesin bu durumda
38 den aşağı olmasın doğumlar insallah
Benimki devlet hastanesi zaten bedava diye mi erkenden sokuyolar bilmiyorum. Özelde nts ye hiç sokmuyolar mesela hiç şikayetin yoksa girmeden doğuruyonDoktor bana nst için..ikizlerde 33 de başlarız dedi. Tek olsa 35 den sonra dedihatta ben sertleşme var karnımda nstye girsem dedim yok gerek yok dedi..ikizler hep 28 de ğiriyormuş..benim doktor hala başlamadı
Doğumdan sonra 3 ay daha kullanıyoruzBu arada size birşey sorucammmm
Bu demir hapları kan hapları kabızlık yapıyor yaaaa, doğumdan bir kaç gün önce bırakıyormuyuz hapı içmeyi, doğumdan sonra kabızlık yapmasınAklıma şimdi geldi
İki doğum günününü aynı anda çıkartsın heeeHahahah
Senin doğumgününü bilemedik babasıyla aynı olsun dediydik 16 temmuz olarak ama
Bakalım evren Dr . Bizim kız ne diyecek bizim planlara
Surrender de aklımı karıştırdı yanlış mı hesaplama yaptım acaba diye
Olur mu asıl doğumdan sonra hemen devam ediyoruz. Bırakmıyoruz ve aksine doğumdan sonra daha çok kabız yapmıştı..malesef içmeye devam..Bu arada size birşey sorucammmm
Bu demir hapları kan hapları kabızlık yapıyor yaaaa, doğumdan bir kaç gün önce bırakıyormuyuz hapı içmeyi, doğumdan sonra kabızlık yapmasınAklıma şimdi geldi
Bizim hastanede de 35 36 da başlıyor nst dıye hatırlıyorum ama belki uygulama değişmiştir diye sordum p.tesi gittiğimde 31 hafta olacak bakalım bağlar mı yoksa bir sonraki kontrole kalırDoktor bana nst için..ikizlerde 33 de başlarız dedi. Tek olsa 35 den sonra dedihatta ben sertleşme var karnımda nstye girsem dedim yok gerek yok dedi..ikizler hep 28 de ğiriyormuş..benim doktor hala başlamadı
Aaaaaaaa onu bilmiyodumDoğumdan sonra 3 ay daha kullanıyoruz
Benim 32 de alacak sonra 36 da dedi. Hastane hastane değişiyor demekHastaneye ve dr a göre değişiyormuş
Ortada bir sıkıntı yoksa 37 yi bekletmez miBende
Aslında 8 Haziran'da doğum yapmak istiyorum evlilik yıldönümümüz fakat o zaman 34+1 oluyor.O yüzden 21haziranı isteyecem eğer bana bırakırsa 36+0 ideal
Hadi yaaaaaaaaaa bu büyük sıkıntı olucak ozmanOlur mu asıl doğumdan sonra hemen devam ediyoruz. Bırakmıyoruz ve aksine doğumdan sonra daha çok kabız yapmıştı..malesef içmeye devam..
Aynen ya aslında özel para basmak için habire sokmaları lazım nst yeBenimki devlet hastanesi zaten bedava diye mi erkenden sokuyolar bilmiyorum. Özelde nts ye hiç sokmuyolar mesela hiç şikayetin yoksa girmeden doğuruyon
Bir babaya daha güzel ne hediye verilebilir kiİki doğum günününü aynı anda çıkartsın heeeerken gelmesse 16 temmuz iyi ozman bence
Ayy yok valla 37 gözümde büyüyor 35 i görelim tamam dedi normaldeOrtada bir sıkıntı yoksa 37 yi bekletmez mi
Doktorum kilosu az falan da demedi gayet iyi dedi. Sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?