- 23 Ekim 2018
- 16.218
- 37.495
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.861
Hangisini kullanıyorsun,? Gyno ferro sanol ve elenatal kullandın ikisi de kabız yapmadıAaaaaaaa onu bilmiyodumsezeryan olucam yaaaa oyuzden zorlanırmıyım diye düşünmüştüm
Özelse bi sıkıntın şikayetin yoksa başlamaz..Bizim hastanede de 35 36 da başlıyor nst dıye hatırlıyorum ama belki uygulama değişmiştir diye sordum p.tesi gittiğimde 31 hafta olacak bakalım bağlar mı yoksa bir sonraki kontrole kalır
Hmm şu an kaçıncı haftadasınız31+4 de 1750 normal dedi doktor
İkisinide kullandım şuan gynı ferro kullanıyorum ama bana yapıyo kabızlıkHangisini kullanıyorsun,? Gyno ferro sanol ve elenatal kullandın ikisi de kabız yapmadı
Kız sezeryanda kabızlık daha zor ben doğumdan sonra ne çekmiştim..şimdi doktor bana suya katılıp toz şeklinde içilen kan ilacı verdi o kabız yapmaz diye cidden çok iyi geldi..özel 150 TL'ye aldımAaaaaaaa onu bilmiyodumsezeryan olucam yaaaa oyuzden zorlanırmıyım diye düşünmüştüm
16temmuz tam zamanı bence oolur olur bence süper bi hediye ciddenBir babaya daha güzel ne hediye verilebilir ki
Ayarlasak bu kadar denk getiremezdik madem bu kadar tutturduk bari baba kız aynı olsun dedik
Kısmet artık sağlıkla zamanında doğsunlar da
Aynen şimdi zorlanıyorum bide dikişili halimde nasıl olucak bilmşyorumKız sezeryanda kabızlık daha zor ben doğumdan sonra ne çekmiştim..şimdi doktor bana suya katılıp toz şeklinde içilen kan ilacı verdi o kabız yapmaz diye cidden çok iyi geldi..özel 150 TL'ye aldım
Sabahları aç karna 1 kaşık zeytinyağı içİkisinide kullandım şuan gynı ferro kullanıyorum ama bana yapıyo kabızlıkSon aydaki ilacıda sağlık ocağı ücretsiz veriyo onu isticemmm bide onu deniyim
Bende onu kullanıyorum ilk başlarda kabızlık yaptı ama şimdi vücudum alıştığı için normale döndü artık. Sende hala mı devam ediyor düzenli kullanıyor musun kiİkisinide kullandım şuan gynı ferro kullanıyorum ama bana yapıyo kabızlıkSon aydaki ilacıda sağlık ocağı ücretsiz veriyo onu isticemmm bide onu deniyim
31+2 de 1800 çıktı normal dedi .Bence saçma bir durum olmuşMerhaba 32+0 dayız bebeğin kilosu 1760 çıktı doktor 200 gram geriden geliyor dedi. Benim gibi olan var mı acaba sizin bebeğinizin kilosu nasıldı bu haftada
Onu eşimde diyo aslındaaaSabahları aç karna 1 kaşık zeytinyağı iç
Aslında düzenli kullanıyoeum hergün uyanır uyanmaz içiyorum aç karnınaaaaa ama yinede oluyo halaBende onu kullanıyorum ilk başlarda kabızlık yaptı ama şimdi vücudum alıştığı için normale döndü artık. Sende hala mı devam ediyor düzenli kullanıyor musun ki
38.Hafta genelde oluyor yaHahahah
Senin doğumgününü bilemedik babasıyla aynı olsun dediydik 16 temmuz olarak ama
Bakalım evren Dr . Bizim kız ne diyecek bizim planlara
Surrender de aklımı karıştırdı yanlış mı hesaplama yaptım acaba diye
31+6Hmm şu an kaçıncı haftadasınız
Len beyin yanacak ne var ? Senin bebek gelişim acısından 2 hafta ilerideyse
2 hafta öncesi işte hesaplaBanada ver bir tarih
Abimin bebek 2 hafta ilerdeydi 41 haftada doğdu 4500 gram ve normal doğumlaLen beyin yanacak ne var ? Senin bebek gelişim acısından 2 hafta ilerideyse
Doğal olarak ona gore hesaplanıp 38. Haftayı baz alcaksın. Hazıran 14-15 senin 38.haftan oluyor
2 hafta öncesi işte hesapla
İşte arada çıkıyor öyle.Abimin bebek 2 hafta ilerdeydi 41 haftada doğdu 4500 gram ve normal doğumla
Alışması gerekiyordu bünyenin. Acaba sebzeAslında düzenli kullanıyoeum hergün uyanır uyanmaz içiyorum aç karnınaaaaa ama yinede oluyo hala
Kontrolden simdi dönüyorum ben.
Naptın sen deBende
Aslında 8 Haziran'da doğum yapmak istiyorum evlilik yıldönümümüz fakat o zaman 34+1 oluyor.O yüzden 21haziranı isteyecem eğer bana bırakırsa 36+0 ideal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?