Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hangisini kullanıyorsun,? Gyno ferro sanol ve elenatal kullandın ikisi de kabız yapmadı
İkisinide kullandım şuan gynı ferro kullanıyorum ama bana yapıyo kabızlık Son aydaki ilacıda sağlık ocağı ücretsiz veriyo onu isticemmm bide onu deniyim

Aaaaaaaa onu bilmiyodum sezeryan olucam yaaaa oyuzden zorlanırmıyım diye düşünmüştüm
Kız sezeryanda kabızlık daha zor ben doğumdan sonra ne çekmiştim..şimdi doktor bana suya katılıp toz şeklinde içilen kan ilacı verdi o kabız yapmaz diye cidden çok iyi geldi..özel 150 TL'ye aldım

Kız sezeryanda kabızlık daha zor ben doğumdan sonra ne çekmiştim..şimdi doktor bana suya katılıp toz şeklinde içilen kan ilacı verdi o kabız yapmaz diye cidden çok iyi geldi..özel 150 TL'ye aldım
Aynen şimdi zorlanıyorum bide dikişili halimde nasıl olucak bilmşyorum Doktora sorayım olmadı aenin aldığın ilacı yazar ,

İkisinide kullandım şuan gynı ferro kullanıyorum ama bana yapıyo kabızlık Son aydaki ilacıda sağlık ocağı ücretsiz veriyo onu isticemmm bide onu deniyim
Bende onu kullanıyorum ilk başlarda kabızlık yaptı ama şimdi vücudum alıştığı için normale döndü artık. Sende hala mı devam ediyor düzenli kullanıyor musun ki

Bende onu kullanıyorum ilk başlarda kabızlık yaptı ama şimdi vücudum alıştığı için normale döndü artık. Sende hala mı devam ediyor düzenli kullanıyor musun ki
Aslında düzenli kullanıyoeum hergün uyanır uyanmaz içiyorum aç karnınaaaaa ama yinede oluyo hala

38.Hafta genelde oluyor ya
Ondan dedim. Akıl karıştırma yok :)
Doğum başlar öyle sezeryana alırım diye düşünen doktor cok bence
O yüzden geç tarih veriyorlar.
Elbette en mantıklısı o sekilde ona bisi diyemem

Len beyin yanacak ne var ? Senin bebek gelişim acısından 2 hafta ilerideyse
Doğal olarak ona gore hesaplanıp 38. Haftayı baz alcaksın. Hazıran 14-15 senin 38.haftan oluyor

2 hafta öncesi işte hesapla
Abimin bebek 2 hafta ilerdeydi 41 haftada doğdu 4500 gram ve normal doğumla

Abimin bebek 2 hafta ilerdeydi 41 haftada doğdu 4500 gram ve normal doğumla
İşte arada çıkıyor öyle.
Birinin 42.Hafta gelmiş ya sevill 'di galiba.
Kim olduğunu unuttum..sezeryan düşünenler için diyorum aslında ben. Genelde 38. Hafta doktorlar gün veriyor. 15 ya da 13 gün öncesinden.

Normal doğuma tarih istemeyin benden

_Rumy_ @yildizsavascisi kizlar naptiniz kontrol nasil gecti .
Kontrolden simdi dönüyorum ben.
30+5 deyiz. 1693 gram. Bütün herseyi 30+5 cıkmış bi göbüş 31+3. Ben ilk defa bu kadar tam yerinde çok sasirdim baş geliş pozisyonda dedi. Doktorum dogumuma gircekmiş şehir disinda olmazsam giriyorum dedi. Normal dogum ve sezeryan ücretlerini sordum normal dogum daha mı pahalı ya sezeryan bin küsür normal dogum 3 bin küsür dediler. Hastane listesi istenilen bişey var mi dedim. Doktorum bebegin elbisesini getir bi de sen gel bu kadar dedi 32 sonrası calıscam sorun yok. 2 hafta sonra gel dedi. Artık 4 haftada bir gitmelerimiz bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…