- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.881
Valla ben çok kasılıyorum söyleyeceğim gittiğimde gerek görürse yönlendirir sanırımÖzelse bi sıkıntın şikayetin yoksa başlamaz..
Genelde sezeryan daha pahalıdır.Kontrolden simdi dönüyorum ben.
30+5 deyiz. 1693 gram. Bütün herseyi 30+5 cıkmış bi göbüş 31+3. Ben ilk defa bu kadar tam yerinde çok sasirdimbaş geliş pozisyonda dedi. Doktorum dogumuma gircekmiş şehir disinda olmazsam giriyorum dedi. Normal dogum ve sezeryan ücretlerini sordum normal dogum daha mı pahalı ya sezeryan bin küsür normal dogum 3 bin küsür dediler. Hastane listesi istenilen bişey var mi dedim. Doktorum bebegin elbisesini getir bi de sen gel bu kadar dedi 32 sonrası calıscam sorun yok. 2 hafta sonra gel dedi. Artık 4 haftada bir gitmelerimiz bitti.
Benımde 29 eylülBenim doğum hesaplamalarında hep son tarih 22 temmuz çıkıyor ama yanlıs mı hesaplıyoruz
15 Ekim benim sat
İnş planladığımız zamana olur bakalım niyet ettik gerisini bekleyip görcex16temmuz tam zamanı bence oolur olur bence süper bi hediye cidden
Ayni dedigin sekilde vurdurcam 12 saat geçince vurdur digerinide dedi o saatlerine dikkat edeyim o zamanEvet canım ben laptımdım 28.hagtada ...4 doz verdi. 2sini 1 kerede. 2sini de 12 saat sonra gece vurdurdum..ikisinin arasında tam 12 saat olmalıymış..birini öğlen 3 de yaptırınca diğerini gece 3 de acilde yaptırdım ..yan etki olarak iğne biraz yağlı olduğu için biraz yaktı sonra geçti..fakat bebekler 3 günde kendine anca geldi..hele 2 gün hiç kıpırdamadı yer çok korktum..meğerse iğneden kesin oluyormuş..
Aha bi 22 haziran bebeside burda varmış amyyyyyMerveee benim küçük oğlanın da doğum günü 22 Haziran
38.Hafta genelde oluyor ya
Ondan dedim. Akıl karıştırma yok :)
Doğum başlar öyle sezeryana alırım diye düşünen doktor cok bence
O yüzden geç tarih veriyorlar.
Elbette en mantıklısı o sekilde ona bisi ddiyem
Tamam kirvemm ne kızıyonn sakin ol senLen beyin yanacak ne var ? Senin bebek gelişim acısından 2 hafta ilerideyse
Doğal olarak ona gore hesaplanıp 38. Haftayı baz alcaksın. Hazıran 14-15 senin 38.haftan oluyor
2 hafta öncesi işte hesapla
Ben bugun gittim 30+5 im. Nst falan istemedi. 2 hafta sonra gel dedi. O zaman nst der mi bilmiyorum. Benim doktor standart a uyan biri degil ama zatenTüm gebelere uygulanan bir uygulamamıymış artık 30 hafta nst
Sağlıkla gelsinler inşallahBakalım p.tesi söyleyelim 16 temmuz u ne diyecek bizim aklımızdan geçen bu olur olmaz kısmet sağlıklı zamanında olsun da çokta önemli değil
Aslında hergün 3 lt su, süt, hergün ede çorbada var, sebze olarakda yemek yapmıyorum ama normal yiyiorumAlışması gerekiyordu bünyenin. Acaba sebze
Sulu tarzı şeyler mi az tuketıyorsun ?
Sen niye haftanı öyle yaptın?Tamam kirvemm ne kızıyonn sakin ol sen
Iyi maşallahKontrolden simdi dönüyorum ben.
30+5 deyiz. 1693 gram. Bütün herseyi 30+5 cıkmış bi göbüş 31+3. Ben ilk defa bu kadar tam yerinde çok sasirdimbaş geliş pozisyonda dedi. Doktorum dogumuma gircekmiş şehir disinda olmazsam giriyorum dedi. Normal dogum ve sezeryan ücretlerini sordum normal dogum daha mı pahalı ya sezeryan bin küsür normal dogum 3 bin küsür dediler. Hastane listesi istenilen bişey var mi dedim. Doktorum bebegin elbisesini getir bi de sen gel bu kadar dedi 32 sonrası calıscam sorun yok. 2 hafta sonra gel dedi. Artık 4 haftada bir gitmelerimiz bitti.
2019Aha bi 22 haziran bebeside burda varmış amyyyyy
Hangi senede dogdu benim kiz 2020 de
Yok kiz ben tek. Bence veznedeki yanlis yazdi öyle dusunuyorum. O an sormadim salak gibiGenelde sezeryan daha pahalıdır.
Ikiz olduğu için galiba öyle dediler.
Bu arada maşallah bebişlere
( neden ikiz algıladım seni)yusra ile karıştırdım
Aynı kafadayım.Amannn ne süsü yahu
Doğsun eve geleyim yeter
Benim sakar kuzenimin ankarada dugunu var 2 temmuzda annem gilde orda olcakSen niye haftanı öyle yaptın?
Resmen arafta kaldın
Karıştırmış olabilir. Cunku masraflı olan sezeryan :)Yok kiz ben tek. Bence veznedeki yanlis yazdi öyle dusunuyorum. O an sormadim salak gibihalbuki sasirdim ama adamı bozmak istemedim heralde. Biri var eşi eşimle ayni okulda ogretmen. Karısı orda sezeryan olcak haziranda ona sordurcam. o ne ödeyecek bakalm. Valla eger dedigi gibi sezeryan ucuzsa eşime acaba sezeryan mi olsam bak ucuz diyorum
Aynen sen güzel büyütmüssün yavrucagı. Ben de ne eksik ne fazla tam gerekeni mi yemişim napmısımIyi maşallah
Bende 2 hafta sonra gidecegim nst yede başlandi artik gider gider geliriz
Benim sakar kuzenimin ankarada dugunu var 2 temmuzda annem gilde orda olcakayın temmuz 3 te gelcekler 4 te de dogururum
Ama onları tehdit ediyorum gitmeyin bak dogururm gorursunuz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?