Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İkisinide kullandım şuan gynı ferro kullanıyorum ama bana yapıyo kabızlık Son aydaki ilacıda sağlık ocağı ücretsiz veriyo onu isticemmm bide onu deniyim
Bende de hep kabızlık yapıyordu. Hatta o yüzden şubatta kan tahlili yaptırdım. Ferritin 24 çıkınca kendi kafama göre bıraktım. İki hafta önce tekrar bir baktırayım dedim 8 e düşmüş değerim. Ferplex diye oral çözelti şeklinde olan bir ilaca başladım. Bu hiç kabızlık yapmadı. Aklında bulunsun

Salı doktora gidicem aldım ilacın notunu sorayım bende doktora şimdi sıkıntı değilde, doğumdan sonra olursa sıkıntı

Inan ayni hamileligi kizimdada gecirdim boyle guzel guzel beslemiştim ama 3.300 doğmuştu
Goren daha ufak duruyor demisti , bu erkek diyemi boyle iri diyom

Salı doktora gidicem aldım ilacın notunu sorayım bende doktora şimdi sıkıntı değilde, doğumdan sonra olursa sıkıntı
Ben çok memnun kaldım. Keşke en baştan beri bunu kullansaydım da değerim bu kadar düşmeseydi. Dediğin gibi doğumdan sonra da kabızlık çok sıkıntı olur.

Arkadaşlar esski mesajlara çok bakamıyorum ama ultrasonda bebeğin baş çevresi geride olan var mı? Doktorlarınız bir şey dedi mi? Benimki 10 gün geride. Devlet Hastanesi'ne gittiğim için sağolsun hiçbir şey söylemiyor doktor bey.Ben de şimdi farkettim.

Benimki bi kaç gün geride ailece kafamız küçük oğlumda da ufaktı hatta doğduktan sonra aylık kontrollerin birinde bılgıldağı çabuk kapanıyor diye telaşlandırmıştı doktor ama bişi olmadı şükür belki sizinkide genetik olarak öyledir sorun görse göz ardı etmez herhalde doktor yinede bi daki muayene de mutlaka sorun içiniz rahat etsin

yildizsavascisi canim sen naptn? Ben benim bebiş hareketleri zayifladi dedim sana bugun yerinde durmadı yalancı cikardi beni resmen. Doktor da normal durumda dedi bebiş icin. Ters dönünce vi de simdi buyudugu icin artk bazen hafiflemiş gibi olurmuş. Ama hala günlük 10 kere hareket ettigini hissetmen lazım muhakkak say dedi. Sen doktora sordun mu bunu.?
Benim bebek zaten vurmuyor hep böyle icimde kıvrılır gibi kayar gibi hareketleri. Balik mıdır deniz kızı mı olacak bilemedim dogrusu

Inan ayni hamileligi kizimdada gecirdim boyle guzel guzel beslemiştim ama 3.300 doğmuştu
Goren daha ufak duruyor demisti , bu erkek diyemi boyle iri diyom
Aa seninki erkekti dogru benimki kız fark illa olcak. Ama sen tosun oglum demiş demiş yemissin ama masallah onun da alacagi varmis. Sen yesen de o almayabilirdi sende kilo olabilirdi. Her bebek almayabilir yapı meselesi. Iştahlı cocuk iste güzel rahat edersin

Yapamıyoruz ben artık kuaföre gideceğim. Çok yok ama olmuyor jiletle vs. İnsan şekilden şekile giriyor
Kuaföre gidemem ya ağda istemiyorum çok acır 7 aydır jilet vuruyorum
Sampuan ya da sabun sürüyorum. El yordamıyla alıyorum aynaya da gerek yok bana
Duşta değil ama demi yatak odasında falan o da Kuru sürünce kötü olmaz mı bilemedim
Bende göbekten göremiyorum gilette venüs breeze almanı öneririm fiyati yüksek ama baya uzun süre gidiyor. Onda sabun gibi barlar oldugundan kayıp gidiyor öyle bakmadan alıyorum kesmez diye
Hhmm diyorlardı da boşa para tuzağı bariz jilet diye almamıştım onu
1506 çıktı benim. Dr um iyi dedi biraz fazla yesem de çocuk büyüse olur mu dedim. Gerek yok dedi börek başka bahara kaldı
Ye gitsin yahu ben hiç takmıyorum kaçamaklari
Kızlar selamm bebeğe şampuan, vücut yaginolarak ne aldınız? Yani mustela,siveno ve incia arasında kaldım ama neye göre seçeceğim bilemedim hiç
Baby me köpük şampuan, deepfresh vücut losyonu aldım
İsimli hiç bir şeyi yok yavrucuğin ismi de net değil zaten bi doğumdan sonra doğum tarihi ve ismi ile magnet yaptircam yakın akrabaya
Nerede bu bahsettiğin olay hangi site?
_Rumy_ yildizsavascisi kizlar naptiniz kontrol nasil gecti .
Aman hiç sorma gidemedim
yildizsavascisi kiz nerdesin giripte yazmiyor bak
Kiz ahahahaha girip çıkıyorum tam bakamadım topik e işlerim vardı
bacım bende böbrek genişlemesi var ya bugün önce usg vardı sonra üroloji randevu öğleden sonra da kadın doğum randevum vardı. Gittim böbrek usg çekildi böbrekte küçülme yok bir böbrekte genisleme haric bir de taş var doğum sonrasi gel kırdır dedi , 3 hafta sonra tekrar usg dedi üroloji ye sonuç göstermeye gittim aynısını dedi ama dalağında büyüme görmüş bu riskli olabilir buna dahiliye bakar dedi kons attı oraya gittim sanki amansız bir hastalığa tutuldum gibi adan alla alla neden olur ki bu diuo bilemedim ki hiç dalak büyümesi olan hasta gelmedi daha önce falan dedi tabi esim ve biz şok.. o gün dr larin grevine bu yüzden kızdım işte sanki bi halt yapıyorlar da daha fazlasını istiyorlar neyse bakti olmayacak seni hematoloji ye atayım ben orası baksin dedi orada tam inanmazsın 2 buçuk saat bekledim ve içeride sadece 1 dakika yani 60 saniye kaldım.. 2 buçuk saat bekleme sonucunda bunu şuan araştırmayız hamilesin doğum sonrası gel dedi. Bebeğe bir riski varmi cevap alamadım hep ucu açık konuştu tabi bu süreçte de kadın doğum randevum yandı aradim yarın a ama haftaya cuma ya kadar dolu haftaya cuma gideceğim nasipse bi de boşu boşuna bekledim maf oldum inan 60 saniyelik bir görüşme için tüm günüm hastanede geçti Allah böyle bilgisiz dr larin eline düşünmesin. Iİnternette kanser den ilik sorununa karaciğer iflasına bebeğin hayati riskine kadar bi Ton şey yazıyordu her zamanki gibi hayırlısı inşallah ciddi bir şey değildir çünkü bugün anladım ki Allah a emanetim doktorlara değil sadece Allah a ..

Kuru kuru jilet yapılır mı kiz

Şampuan ya da sabun süreceksin işte
O şekilde zor olur ama . Ara sıra suya tutacaksın cunku. Tekrar sabun ya da şampuan süreceksin. Böyle boylr ilerleyecek işte

Gidemedim ben canm ya üroloji de böbrek usg sonrası dalak da da büyüme görünce dahiliye ordan hematoloji ye kons attılar tüm günüm saçma sapan hastanede geçti ve hiç bir cevap alamadım onca beklemeye bebeğe bir zararı var mi ben ilik kanseri mi oldum ne oldu anlamadım ucu açık açık konuştu durdu gerizekalilar o aldıkları para zıkkım olsun bi de benden eczanede muayene ucreti alınacak şimdi sanki çok bi halt ettiler gibi... sanki muayene oldum da ...
Haftaya cuma gideceğim kadın doğum a başka randevu bulamadım dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…