- 23 Ekim 2018
- 16.209
- 37.479
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.941
Tam 1 yaş var ha ama ben de 2016 model var zorluk anlamında kaderdaş sayılırız2020 olsa suan kaderdaştik
Neyse 22 haziranda kutlariz karnimiz burnumuzda
Bende pastayi alio kv ebinde kutlayacam 1 yaş icin baya süsler balonlar ikramliklar vardi , ama bu sene sade pasta yeterTam 1 yaş var ha ama ben de 2016 model var zorluk anlamında kaderdaş sayılırız
Mesire alanında kutlamayı planlıyorum ev dağılmasın diye
+1Ben artık normal oturamıyorum bildiğiniz göğüsümün altında sanki bebek, yatar vaziyettee oturunca rahat ediyorum
Bende öylee ve hep bi hazımsızlık var sanki yediklerim aşağı inmiyor gibiBen artık normal oturamıyorum bildiğiniz göğüsümün altında sanki bebek, yatar vaziyettee oturunca rahat ediyorum
Valla yaaaaaa ciddennnn çok komik dueuyorum evde, profil resmen gibi şişikBende öylee ve hep bi hazımsızlık var sanki yediklerim aşağı inmiyor gibi
Ayy daha iki ay var bide napıcaz böylee
Valla yaaaaaa ciddennnn çok komik dueuyorum evde, profil resmen gibi şişik
Sonunu düşünen kahraman olamazAyy daha iki ay var bide napıcaz böylee
O da mantıklıBende pastayi alio kv ebinde kutlayacam 1 yaş icin baya süsler balonlar ikramliklar vardi , ama bu sene sade pasta yeter
Düzelicez inşallah beeeeeSonunu düşünen kahraman olamazdüşünemiyorum oyuzden
Yok artıkkkkkkk“Karan ismini düşünüyosun ama ya sarışın olursa bebek” diye bir yorum aldım bugün...
Güler misin ağlar mısın
Karanla sarışının ne alakası var. Demet Evgar mavi koyacak isim olarak kızına cocuk Avatar gibimi dogmali“Karan ismini düşünüyosun ama ya sarışın olursa bebek” diye bir yorum aldım bugün...
Güler misin ağlar mısın
Ülker Karam la karıstırmıslar heraldeKaranla sarışının ne alakası var. Demet Evgar mavi koyacak isim olarak kızına cocuk Avatar gibimi dogmali
Yazini gören cennetlikÜlker Karam la karıstırmıslar heralde
Simdiletde de hastayımYazini gören cennetlikbir taşınma ayri düşürdü bizi
Hahahah yazdım bunu bi daha söylerse ileticemKaranla sarışının ne alakası var. Demet Evgar mavi koyacak isim olarak kızına cocuk Avatar gibimi dogmali
Benimde ağzım açık kaldı aynı böyle, nedemek istiyo acaba dedim o kadar saçma geldikiYok artıkkkkkkk
Yaparsın ya boyada bir şey yok 2-3 kat boyadimi kusurlari da örter gayet iyi olur.Gaza geldim bende şimdi
Bende 10 kg gitmişti. İlk doğumda 9 kg almistim. 10 kg gitti. Ama süt gelsin diye yediklerimden 10 kg tekrar aldım.Kızlar doğumda kaç kilo gidiyor ya? Bu aldığımızın ne kadarı gidecek şimdi?
Kız sen bionikmisin?Ilkı sezeryandı ama normal doğum sancısı çektim. 4 cm açıklık vardı. Ona rağmen bu dediğini yaşamadım. Hafif belden adet sancısı gibi girdi durdu işte o kadar
Benim ki de 1 hafta geriydi bir önceki kontrolde şimdi haftasına gelmiş. Ama doktor daha da geriye gitmediği sürece hep aynı yerde kaldığı sürece sıkıntı değil dedi.Arkadaşlar esski mesajlara çok bakamıyorum ama ultrasonda bebeğin baş çevresi geride olan var mı? Doktorlarınız bir şey dedi mi? Benimki 10 gün geride. Devlet Hastanesi'ne gittiğim için sağolsun hiçbir şey söylemiyor doktor bey.Ben de şimdi farkettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?