Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Şampuan ya da sabun süreceksin işte
O şekilde zor olur ama . Ara sıra suya tutacaksın cunku. Tekrar sabun ya da şampuan süreceksin. Böyle boylr ilerleyecek işte
Bunun için banyo da olmam lazım ama ben Duşta egilemiyom göbekten.. oturamıyorum tabure sığmıyor küvet olduğu için zaten söyle anam babam bu dusa kabin değil ki oturup su şu sabunla alayım

Bunun için banyo da olmam lazım ama ben Duşta egilemiyom göbekten.. oturamıyorum tabure sığmıyor küvet olduğu için zaten söyle anam babam bu dusa kabin değil ki oturup su şu sabunla alayım
Aynen öyle banyoda olman lazım . Oteli türlü zor olur baya .
Biz de eğilemiyoruz zaten
Ayakta yapacaksın eğilmeden. Ama dikkat etmen lazım ayağın falan kayar.

Kiz yazmayinca merak ettim baya , kac saat oldu yanu
Doguma az kaldi bu bobrek yerinde duraydi iyiydi, gecer iyi olursun inşallah

Takvimide degistirdim

Önceki ay da böyleymiş ama ben yeni farkettim. İlk kızım babasina çekmişti başı biraz iriydi. İnşallah sorun yoktur.

Hadi yaa böyle insanı boslukta bırakıvermeleri hele ki bir hamileyi. hayirlısi olsun peki bu böbrek dalak buyümesini napcaksın hematolojiye gittin mi peki tetkik vs istediler mi illa netlesmesi için bişeyler istemeleri lazm

Allah korusun canımda neler demişsin inşallah kötü bişi yoktur

Gittim istemedi . Kan almayacak misiniz dedim gerek yok doğumdan sonra gelirsin dedi internette de Allah korusun hep kanser yazıyor dalak için.. bebeğe de risk diyor büyümesi bilemedim Allah a şikayet olmasın bu hamilelik benim için çok sınav dolu oldu hep bir sorun çıkıyor tadını çıkaramıyorum herkes gibi şu zamanların... ucu da açık yani bebeğe zararı var mi yok mu söylemiyor illa özele gidilecek gidemeyen bebeği de kendi de ne olursa olsun gozindeler..

Allah korusun canımda neler demişsin inşallah kötü bişi yoktur
Insallaj çünkü ben bu dalak büyümesinin bebeğime bit zararı var mi ben de bir kanser başlangıcı mi var cevap alamadım kesinlikle güya 2022 yılında dr a gittim tüm günüm hastanede geçti ama ne bir cevap aldım ne bir netlik kazandım ne de tahlil yapıldı şaka gibiler Allah a emanetiz inşallah ciddi bir şey yoktur

Simdi burda okudum uzunca yazmissin. Vallahi doktorlar haketmiyor bazen cidden her doktor haketmiyor. Ne demek hic dalagi buyuyen hasta gelmedi hayret bişi gelmese dw sen bunun egutimini almadin mi biz mi bilcez neden dalak buyudugunu. Diger bölümler hamileler hakkında sıfır bilgiye sahip var ya inanın kadın dogumcum buna kiziyordu demirim düsüyor carpinti var diye kardiyolojiye gidiyorum demir icin hamilelere hangi ilac verilir ki diyor kadin dogumcuya sorsan diyor kadin dogumcuma sordum bi agzima etmedigi kaldi adamin bu doktorlar madem muayene ediyor ilaci da yazsin ne demek bilmiyorum diye kıza kiza bi hal oldu. Bi acidan haklı yani. Yarim doktor ne işe yarasin ki her yere tıp üni acildi önüne gelen girdi egitim kalitesi boş. Doktorlar ataniyor vızır vızır ama hepsi tırt yani hayret bişi

Sen iyi dusun hamilelikte olan bişey bile olabilir inan. Ben nabzım yuksek kalbim mi skntı dedim dondüm durdum en son kardiyoloji ee hamilelikte normal ki biraz da demirin düsuk ondan dedi gecti. Halbuki oraya gidene kadar saglik ocagindan tut dahiliye endokrin kadın dogumcu hepsine sordum. Kardiuolojiye git hemen dediler. Insanın aklını alıyorlar. Sonra bi baktk ki demirden mi ki suan hala nabız yuksek ama kalbimde carpinti yok. Vucut 360 derece degisiyor sanki hamilelikte nasıl bir kimyası var anlamadım gitti

Geriden gelmeseler takmayacağım, zayıf olsun ne olacak diyeceğim de aklım orada. Ne güzel sen kafanı rahatlatmışsın

İnternet te baş ağrısından bile kötü hastalığa gidiyor konu kötü düşünme canım Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…