- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.961
Simdi benim bebe dogum pozisyonunda ve idrarimi getirecek baskilar yapiyor ,şunu merak ediyorum seninkide tam tersi ya yinede baski idrara cikma istegin oluyormu bu aralarBenim bebis hala dönmemis, kafa yukarıda. Özellikle akşam sol kaburgama feci baskı yapiyor; Tam oturamiyorum ve çok yoğun geçiyor günlerim. Akşama iş bırakırsam oturup yapamıyorum.
Hangi anlamda saçma bir durum olmuş anlayamadım31+2 de 1800 çıktı normal dedi .Bence saçma bir durum olmuş
Yani doktorun 200 gram geriden geliyor demesi saçma bir durum olmuş.Hangi anlamda saçma bir durum olmuş anlayamadım
Normalde 32.haftada 1900 g falan olması bekleniyormuş o yüzden takip edelim dedi ben de çöl anlayamadım açıkçasıYani doktorun 200 gram geriden geliyor demesi saçma bir durum olmuş.
Senle benim aramda 2 gün var..benimde bebeğin kafası 30+3 çıkarken vücudu 29+2 çıktı ..böyle ölçümler olabiliyor galibaBenimki bi kaç gün geride ailece kafamız küçük oğlumda da ufaktı hatta doğduktan sonra aylık kontrollerin birinde bılgıldağı çabuk kapanıyor diye telaşlandırmıştı doktor ama bişi olmadı şükür belki sizinkide genetik olarak öyledir sorun görse göz ardı etmez herhalde doktor yinede bi daki muayene de mutlaka sorun içiniz rahat etsin
Arada okadarda fark yok bence, kafana takıcak bi durum yok, bakma sen bazı doktorlar öyle diyo anneleri endişelendiriyoNormalde 32.haftada 1900 g falan olması bekleniyormuş o yüzden takip edelim dedi ben de çöl anlayamadım açıkçası
4 cm bende o sekilde acı veriyordu . Neyse onu soyledım lenYaparsın ya boyada bir şey yok 2-3 kat boyadimi kusurlari da örter gayet iyi olur.
Bende 10 kg gitmişti. İlk doğumda 9 kg almistim. 10 kg gitti. Ama süt gelsin diye yediklerimden 10 kg tekrar aldım.
Kız sen bionikmisin?
Benim ki de 1 hafta geriydi bir önceki kontrolde şimdi haftasına gelmiş. Ama doktor daha da geriye gitmediği sürece hep aynı yerde kaldığı sürece sıkıntı değil dedi.
Ben hala sık sık idrara cikiyorum.Simdi benim bebe dogum pozisyonunda ve idrarimi getirecek baskilar yapiyor ,şunu merak ediyorum seninkide tam tersi ya yinede baski idrara cikma istegin oluyormu bu aralar
Ne baş çevresi ne uyluk kemiği ne karın çevresi aynı hepsi başka en geride olan baş benimde 3 gün bazen 2 gün çıkıyor zaten bebekler doğduğunda da o ölçümler tam çıkmıyorSenle benim aramda 2 gün var..benimde bebeğin kafası 30+3 çıkarken vücudu 29+2 çıktı ..böyle ölçümler olabiliyor galiba
O ilham bana da gelse ama eksiklerim de var tabi. Ayın 15 ini bekliyorum 3 gün kaldiAn itibari ile bebek alışverişimi tamamlamış bulunuyorum
Artık yıkama ütüleme yerleştirme kaldı bakalım ilham ne zaman gelecek
Şu an eşyalar çok karışık gözümde büyüyorO ilham bana da gelse ama eksiklerim de var tabi. Ayın 15 ini bekliyorum 3 gün kaldi
Rabbim sabırlar versin.Kışlar demiştim ya arkadaşım 24 haftalık erken doğum yapmış vefat etmiş
Ben de öyle illa mecbur gelecek. Bugun doktoruma sordum ama liste vs var mı hastane icin diye bebege elbise getir kendin gel bi de tamam dediŞu an eşyalar çok karışık gözümde büyüyorama eninde sonunda gelir o ilham diye umuyorum
Uzak mı hastane? Bize 5 dk. En azından yol parası çok tutmuyorBen de öyle illa mecbur gelecek. Bugun doktoruma sordum ama liste vs var mı hastane icin diye bebege elbise getir kendin gel bi de tamam dedivalla doktorlar ne rahat.
O degil de biz bugün bi hastaneye gittik geldik yani. Sıra beklemeyelim diye merkezde dolandik biseyler de yedik tabi benzini gazı muayene ucreti yemesi icmesi alisverisi 1000 tl gidivermiş. Her gidişimizde böyleyiz. Allah kolaylık versin valla herkese para kazanmiyoruz pul dağıtıyoruz resmen. Ki ben daha bi sürü ekstra sey almadım en asgari düzeyde aldım. Insallah hediye getiren çok olur
Evet hastane uzak biz ilcedeyiz hastane canakkale merkezde. 1 saate yakın uzaklıgı. 5 dk olmasi ne guzel valla. Kendim gidip gidip gelirdim öyle olsaydı. Böyle eşim arabayı da vermiyor bana ben götureyim diyor. Onu da sürüklüyorum her defasında. Bugün ufaktan sordum dogum seklini normal dogum mu istiyorsun dedi. Tercihim o yönde ama bebegin son dakika durumuna göre bilemem dedim. Yine konusuruz dedi. Benim ilk bebiş kiyafet vs veren de olmadi. Masraf ettim azcik tabi ama en temel seyler yani.Uzak mı hastane? Bize 5 dk. En azından yol parası çok tutmuyorben de valla az öz almaya çalıştım. Bebek arabası puset vs uygun seçtim. Yani başka çocuk da düşünmediğimden kıyafetleri arkadaşlarım getirdi. Ben çok az şey aldım. Benim doktor da rahat. Bu 3. Doğum olacak daha bir kez olsun doğum şekli konuşmadık doktorun rahat olması bana iyi geliyor yoksa ben de kafaya takardım çoğu şeyi
Allahından gülesinnn emiiBenim tuvaletim varmisyapinca gecti o his
Kabız mı oldun acaba diyecektim de gergin ortamı dağıtmayım dedimBenim tuvaletim varmisyapinca gecti o his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?