Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim bebis hala dönmemis, kafa yukarıda. Özellikle akşam sol kaburgama feci baskı yapiyor; Tam oturamiyorum ve çok yoğun geçiyor günlerim. Akşama iş bırakırsam oturup yapamıyorum.
Simdi benim bebe dogum pozisyonunda ve idrarimi getirecek baskilar yapiyor ,şunu merak ediyorum seninkide tam tersi ya yinede baski idrara cikma istegin oluyormu bu aralar

Senle benim aramda 2 gün var..benimde bebeğin kafası 30+3 çıkarken vücudu 29+2 çıktı ..böyle ölçümler olabiliyor galiba

4 cm bende o sekilde acı veriyordu . Neyse onu soyledım len

Hafiften tatlı tatlı
Sonra sezeryana girdim işte .

Açıklığa da zaten ayıkken baktırmadım. Narkozluyken bakın dedim doktora

Bana nazar değdireceksiniz
Sizin yüzünüzden doğumdan sonra kan da gelecek böyle giderse

Senle benim aramda 2 gün var..benimde bebeğin kafası 30+3 çıkarken vücudu 29+2 çıktı ..böyle ölçümler olabiliyor galiba
Ne baş çevresi ne uyluk kemiği ne karın çevresi aynı hepsi başka en geride olan baş benimde 3 gün bazen 2 gün çıkıyor zaten bebekler doğduğunda da o ölçümler tam çıkmıyor

Kışlar demiştim ya arkadaşım 24 haftalık erken doğum yapmış vefat etmiş
Rabbim sabırlar versin. Yasasa bile birçok sağlık problemi ile hayata tutunmaya çalışacaktı. Hiçbir zaman normal bir çocuk olamayacaktı. İns annecigi de bu süreci kolayca atlatır

Şu an eşyalar çok karışık gözümde büyüyor ama eninde sonunda gelir o ilham diye umuyorum
Ben de öyle illa mecbur gelecek. Bugun doktoruma sordum ama liste vs var mı hastane icin diye bebege elbise getir kendin gel bi de tamam dedi valla doktorlar ne rahat.

O degil de biz bugün bi hastaneye gittik geldik yani. Sıra beklemeyelim diye merkezde dolandik biseyler de yedik tabi benzini gazı muayene ucreti yemesi icmesi alisverisi 1000 tl gidivermiş. Her gidişimizde böyleyiz. Allah kolaylık versin valla herkese para kazanmiyoruz pul dağıtıyoruz resmen. Ki ben daha bi sürü ekstra sey almadım en asgari düzeyde aldım. Insallah hediye getiren çok olur

Uzak mı hastane? Bize 5 dk. En azından yol parası çok tutmuyor ben de valla az öz almaya çalıştım. Bebek arabası puset vs uygun seçtim. Yani başka çocuk da düşünmediğimden kıyafetleri arkadaşlarım getirdi. Ben çok az şey aldım. Benim doktor da rahat. Bu 3. Doğum olacak daha bir kez olsun doğum şekli konuşmadık doktorun rahat olması bana iyi geliyor yoksa ben de kafaya takardım çoğu şeyi

Evet hastane uzak biz ilcedeyiz hastane canakkale merkezde. 1 saate yakın uzaklıgı. 5 dk olmasi ne guzel valla. Kendim gidip gidip gelirdim öyle olsaydı. Böyle eşim arabayı da vermiyor bana ben götureyim diyor. Onu da sürüklüyorum her defasında. Bugün ufaktan sordum dogum seklini normal dogum mu istiyorsun dedi. Tercihim o yönde ama bebegin son dakika durumuna göre bilemem dedim. Yine konusuruz dedi. Benim ilk bebiş kiyafet vs veren de olmadi. Masraf ettim azcik tabi ama en temel seyler yani.
Cidden rahat doktor en iyisi ama. Bugün bebegin yuzü bu dedi. Renkli ultrason degil garip oluyor siyah beyaz da hocam böyle pek cirkin cikiyor yahu dedim dogurmayabilirsin o da tercih soyleyelim 15 gune iadesini yapalım diye dakga gecti yok yani siyah beyaz ya ondan dedim. Adam tiye alıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…