- 23 Ekim 2018
- 16.209
- 37.479
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.981
Geçen haftaki muayenede ilk defa renkli verdi üstelik baya fotoğraf gibi kalınEvet hastane uzak biz ilcedeyiz hastane canakkale merkezde. 1 saate yakın uzaklıgı. 5 dk olmasi ne guzel valla. Kendim gidip gidip gelirdim öyle olsaydı. Böyle eşim arabayı da vermiyor bana ben götureyim diyor. Onu da sürüklüyorum her defasında. Bugün ufaktan sordum dogum seklini normal dogum mu istiyorsun dedi. Tercihim o yönde ama bebegin son dakika durumuna göre bilemem dedim. Yine konusuruz dedi. Benim ilk bebiş kiyafet vs veren de olmadi. Masraf ettim azcik tabi ama en temel seyler yani.
Cidden rahat doktor en iyisi ama. Bugün bebegin yuzü bu dedi. Renkli ultrason degil garip oluyor siyah beyaz da hocam böyle pek cirkin cikiyor yahu dedim dogurmayabilirsin o da tercih soyleyelim 15 gune iadesini yapalım diye dakga gectiyok yani siyah beyaz ya ondan dedim. Adam tiye alıyor resmen
Şimdi benim bebe dogum pozisyonunda ya , şuan hıçkırıyor kasigimda pıt pit şeklinde duzenli bi ritim var
Aslında artık 39ları bekletiyor doktorlae sezeryan bile olsa, senin demekki normal doğumunda erken olacaktı yapısal bir durum bu elbette ama her sezeryanlı da 38de alınmaz genç doktorlar normal doğum zamanını bekletip alıyor artıkBen aslında 24 haziranı da isterim.
Ama zaman geçmiş oluyor. İlkinden yola çıkarak konuşuyorum
Doğum başladığında sezeryana girmek istemiyorum bu sefer.
Sen neden öyle hesapladın? 38.haftan 7 temmuz da
Kızlar doğumda kaç kilo gidiyor ya? Bu aldığımızın ne kadarı gidecek şimdi?
Kız Allah seni napmasınBenim tuvaletim varmisyapinca gecti o his
Valla ben acıkcası evimde birkenstock tarzı terlik var onu götürcemKızlar hastane için nasıl bir terlik tercih ettiniz
Crocs giyicem ben galibaKızlar hastane için nasıl bir terlik tercih ettiniz
Dondurma yedimBu aksam abur cubur krizine girdim resmen
Ben bile bitirdim alışverişiHala pijama almadım bu arada, ne bekliyorsam
Ben de cips çikolata ve meyve suyuDondurma yedim
Ayy evet ya hep bu demir hapı yapmisKabız mı oldun acaba diyecektim de gergin ortamı dağıtmayım dedimçok güldüm ya
Hepsini aynı gün yemeseydinBen de cips çikolata ve meyve suyu
Kendimle ilgili her şeye çok üşeniyorum nedenseBen bile bitirdim alışverişi
Kabız olsun da başka bir şey olmasın. Zaten 2 doğum yaptım ben doğuma yakın o tarz bir baskı hissetmedimAyy evet ya hep bu demir hapı yapmis
Ben ilk kendime alışveriş yapmıştım oysakiKendimle ilgili her şeye çok üşeniyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?