- 15 Ekim 2016
- 22.710
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.021
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.001
Ben normalde her gün bir iki parça bitter yiyorum tatlı niyetineHepsini aynı gün yemeseydin
Cahillik iste herseyi doguma yorar oldum bir arada buyuk tuvaletimi yapmaya korkuyorduk bebekde cikicak diyeKabız olsun da başka bir şey olmasın. Zaten 2 doğum yaptım ben doğuma yakın o tarz bir baskı hissetmedim
Aynen kizmda öyleydi meme emince gecerdi amaHıçkırdığını normalde de hissederdim de bugün bir ara tuvalete oturunca çok net hissettim kasığımda bir yerde düzenli atımları
Kıyamam ya doğunca da olacak bu hıçkırıklar
Tam uyutayım dediğim zaman bir tutardı dalamazdı oğluşum
Ay ben karar veremedim hiçte sevmem terlik giymeyi parmaklarım çok uzunValla ben acıkcası evimde birkenstock tarzı terlik var onu götürcem
Crocs banada yakın geliyor bir yanım süslü püslü şeyler istedeCrocs giyicem ben galiba
Artık vucüdumuzun dilini anlayamaz olmuşuzBenim tuvaletim varmisyapinca gecti o his
Ben hiç istemediğim için öyle süs püs.Ay ben karar veremedim hiçte sevmem terlik giymeyi parmaklarım çok uzun
Crocs banada yakın geliyor bir yanım süslü püslü şeyler istede
Afiyet olsun arada kaçamak iyidirBen normalde her gün bir iki parça bitter yiyorum tatlı niyetine
Böyle ayda bir kere falan da sapıtıyorum elimde değilregl dönemimde de oluyordu bu bi aksamda ne bulursam yerdim sonra ağzıma sürmezdim. Değişik bir ruh hali
Çok tatlısın yaCahillik iste herseyi doguma yorar oldum bir arada buyuk tuvaletimi yapmaya korkuyorduk bebekde cikicak diyekucuktu tabi o zaman simdi o kadar kolay cikmayacagabni biliyorum
Daha once dogurmus olanlar 2 gundur surekli buyuk tuvaletim varmis heran yapicakmisim gibi bir his var tuvalete gitsem de degismiyor bebegim dogum pozisyonundaydi ama kanala girmemisti acaba kanala giriyor da ondan mi boylr bir his veriyor bilenler bir el ativerin
Ben direkt sezeryan düşündüğüm için sadece gecelik takımları alırım herhalde ama bi takımı süslü püslü alırım illakiBen hiç istemediğim için öyle süs püs.
Bi sabahlık kestirdim gözüme onu alicimm saten siyahpijamalar bildiğin gömlek pijama
Tuvaleti varmış geçmişCanım makatıma baskı yapmadı ama doğum kasılmalarım başladıktan ve nişan geldikten sonra bağırsaklarım çok yumuşadı. 2-3 sefer büyük tuvaletimi yaptım. Vücut kendi kendini doğuma hazırladı yani..
Bence doktoruna danış. En iyi bilgiyi o verir sana..
Fazla açılıp doğum başlamadan sezeryanda almışlar ondan hissetmessin demek4 cm bende o sekilde acı veriyordu . Neyse onu soyledım len
Hafiften tatlı tatlı
Sonra sezeryana girdim işte .
Açıklığa da zaten ayıkken baktırmadım. Narkozluyken bakın dedim doktora
Bana nazar değdireceksiniz
Sizin yüzünüzden doğumdan sonra kan da gelecek böyle giderse
Ya ben normalde de suyu aşırı çok tüketiyorum ama yine de ödemim var hep var7~9 kg civarı gidiyor. Benden 8 kilo gitmişti. Ödem de çok vardı bende..
Lohusayken insan çok düzensiz besleniyor. Emzirirken çok acıkılıyor. Kilo almak da olası. Emzirirken veriliyor lafı herkes için geçerli değil
Sadece suyu çok çok tüketiyordum. Yanıyordum resmen. Bir sene içinde hamilelikten önceki kilomdan çok daha azına inmiştim
Aynen kizmda öyleydi meme emince gecerdi ama
Bade, Beste, Naz, Hazal, Su aklıma gelen uyumlu isimlerİlay isminin yanına isim önerisi istemiştim dün, duru geldi onu beğendim ama başka da söyler misiniz? Artık kesinleştirmek istiyoruzz
Tuvaleti varmış geçmiş
Tecrübeli anneleerr genellikle doğum çantası listelerinde bebek havlusu+şampuanı yazıyor. Gerekli mi ilk günden siz koymuş muydunuz çantanıza
Hastaneden eve geldiğimde sadece 5 kilo gitmiştiKızlar doğumda kaç kilo gidiyor ya? Bu aldığımızın ne kadarı gidecek şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?