Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hepsini aynı gün yemeseydin
Ben normalde her gün bir iki parça bitter yiyorum tatlı niyetine
Böyle ayda bir kere falan da sapıtıyorum elimde değil regl dönemimde de oluyordu bu bi aksamda ne bulursam yerdim sonra ağzıma sürmezdim. Değişik bir ruh hali

Kabız olsun da başka bir şey olmasın. Zaten 2 doğum yaptım ben doğuma yakın o tarz bir baskı hissetmedim
Cahillik iste herseyi doguma yorar oldum bir arada buyuk tuvaletimi yapmaya korkuyorduk bebekde cikicak diye kucuktu tabi o zaman simdi o kadar kolay cikmayacagabni biliyorum

Aynen kizmda öyleydi meme emince gecerdi ama

Ay ben karar veremedim hiçte sevmem terlik giymeyi parmaklarım çok uzun

Crocs banada yakın geliyor bir yanım süslü püslü şeyler istede
Ben hiç istemediğim için öyle süs püs.
Bi sabahlık kestirdim gözüme onu alicimm saten siyah pijamalar bildiğin gömlek pijama

Canım makatıma baskı yapmadı ama doğum kasılmalarım başladıktan ve nişan geldikten sonra bağırsaklarım çok yumuşadı. 2-3 sefer büyük tuvaletimi yaptım. Vücut kendi kendini doğuma hazırladı yani..
Bence doktoruna danış. En iyi bilgiyi o verir sana..

Ben hiç istemediğim için öyle süs püs.
Bi sabahlık kestirdim gözüme onu alicimm saten siyah pijamalar bildiğin gömlek pijama
Ben direkt sezeryan düşündüğüm için sadece gecelik takımları alırım herhalde ama bi takımı süslü püslü alırım illaki

Tuvaleti varmış geçmiş

Fazla açılıp doğum başlamadan sezeryanda almışlar ondan hissetmessin demek

Ya ben normalde de suyu aşırı çok tüketiyorum ama yine de ödemim var hep var karbonhidrat azaltmak gerekiyor galiba o dönemde

Tecrübeli anneleerr genellikle doğum çantası listelerinde bebek havlusu+şampuanı yazıyor. Gerekli mi ilk günden siz koymuş muydunuz çantanıza

Tecrübeli anneleerr genellikle doğum çantası listelerinde bebek havlusu+şampuanı yazıyor. Gerekli mi ilk günden siz koymuş muydunuz çantanıza

Ben koymadım. Lazım da olmadı..

Hastanede bebek mi yıkanırmış? Zaten göbeği düşene kadar yıkamayın diyorlar

Kızlar doğumda kaç kilo gidiyor ya? Bu aldığımızın ne kadarı gidecek şimdi?
Hastaneden eve geldiğimde sadece 5 kilo gitmişti 10. Gün 12 kilo vermiştim. 4. ayda 18. Bunlar sppr veya diyet yapmadan gitti. Ama ben emzirmeme rağmen ne tatlı istedim ne de aşırı yemek yemek. Öyle iştahım artmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…