Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Simdi benim bebe dogum pozisyonunda ve idrarimi getirecek baskilar yapiyor ,şunu merak ediyorum seninkide tam tersi ya yinede baski idrara cikma istegin oluyormu bu aralar

Benimki de doğum pozisyonunu almış, ama eskiden daha çok idrar baskısı vardı bu ara daha az gibi hissediyorum. Hoş benim ilk günden beri sürekli bi wcye taşınma durumlarım var ama

Evet haklısın ödemim yok diye alayım dedim ama daha var belki sonradan olabilir

Normalde terlik hiç giymem ben ayaklarımla pek barışık değilimdir Bende crocs alıcam galiba
ben eskiden öyleydim ya ne terlik ne sandalet giymezdim ,4-5 yıldır giyiyorum çokta rahat ediyorum.
hastane için de crocslar rahat olur bence

Ya banada 1 temmuz doğum tarihi verildi ama bende korkuyorum, sancılar gelmeden erkenden alsınlar istiyorum.

Doktordan çıktım kızlar 32+0 2030 gram boyuna bakması kontroldü bu analık iznine ayrıldım nstye girdim sıkıntı çıkmadı çok şükür ayrıntı vermedi herşey yolunda tansiyona dikkat dedi oda iyi çok şükür kan ilacına hemen başlyosun her türlü dene dedi çok şükür olumlu güzel şeyler duydum
Hep güzel haberler alalım inşallah

Ya bu bebek şampuan serisinden Mustela ne kadar pahalı
Dün akşam Hepsiburada ‘dan sipariş verdim ama bu ne böyle altın mübarek …
Trendyol daha pahalı ..
Üstelik halen Anne-Bebek ürünlerinde kampanya var . İlgilenen arkadaşlar olursa bakabilir ..

Günaydın kızlar ben de bu haftasonu kıyafet yıkama ütüleme işini eşimle yavaş yavaş yapıcam inşallah bakalım

Yalnız size şunu sorayım mesela büyük beden almışız 9 aylık onları da şimdiden yıkanız mı nasıl yaptınız?

bizim kız da dönmemiş vaziyette ve evet bu aralar çok fazla wc ye çıkma durumu oluyor,
bebek ve rahim giderek büyüdüğünden baskı yapıyor bence
Yani bu olay dönsede dönmesede normal ama doktorum oyle demiyor ona şaşiriyorum hemen ciger gelistirici vurun ,yat kalkma falan yapti ,karı sakin rahat diyordum bu gitmede evham evham ustune

Yani bu olay dönsede dönmesede normal ama doktorum oyle demiyor ona şaşiriyorum hemen ciger gelistirici vurun ,yat kalkma falan yapti ,karı sakin rahat diyordum bu gitmede evham evham ustune
Neden ciğer geliştirici yapıldı kuzum takip edemedim tam benim de bebek dönmüş doğum pozisyonuna ama Dr dedi ki dönmesi erken doğum demek değildir bazen de vajinada sızlama oluyor dedim baktı sorun yok arada olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…