- 25 Şubat 2020
- 2.729
- 3.410
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.061
Bende almadım. Kızımda 17 kilo ile doğuma gittim. Şimdi 30 haftaya girdim ve 4, 4 bucuk kilo aldım. Ikıncı hamilelikte kilo az alınır dediler. Bilmiyroum.Burada birşeyler eksik. Kilo yok kilo
7 oldu daha yeniKaç kilo aldın canım.
10 günde bir ultrasona giren benBurda özel canım. Ama onların kuralı burda böyle. Ultrasona sık almıyorlar
Maşaallah canım sadece karnın çıkmış hiç kilo almamışsın..
Simdi benim bebe dogum pozisyonunda ve idrarimi getirecek baskilar yapiyor ,şunu merak ediyorum seninkide tam tersi ya yinede baski idrara cikma istegin oluyormu bu aralar
Zaten muhtemelen bebek 2 kilo suyu eşi vs de 3 kilo olsa 5 kilosu orada. Bende 2 kilo almış sayılırım isteMaşaallah canım sadece karnın çıkmış hiç kilo almamışsın..
Tam benim kafaBurda özel canım. Ama onların kuralı burda böyle. Ultrasona sık almıyorlar
ben eskiden öyleydim ya ne terlik ne sandalet giymezdim ,4-5 yıldır giyiyorum çokta rahat ediyorum.Evet haklısın ödemim yok diye alayım dedim ama daha var belki sonradan olabilir
Normalde terlik hiç giymem ben ayaklarımla pek barışık değilimdirBende crocs alıcam galiba
7 oldu daha yeni
Ya banada 1 temmuz doğum tarihi verildi ama bende korkuyorum, sancılar gelmeden erkenden alsınlar istiyorum.Aslında artık 39ları bekletiyor doktorlae sezeryan bile olsa, senin demekki normal doğumunda erken olacaktı yapısal bir durum bu elbette ama her sezeryanlı da 38de alınmaz genç doktorlar normal doğum zamanını bekletip alıyor artık
ilay ada nasıl?söyleyince ilayda gibi oluyor amaİlay isminin yanına isim önerisi istemiştim dün, duru geldi onu beğendim ama başka da söyler misiniz? Artık kesinleştirmek istiyoruzz
Yani bu olay dönsede dönmesede normal ama doktorum oyle demiyor ona şaşiriyorum hemen ciger gelistirici vurun ,yat kalkma falan yapti ,karı sakin rahat diyordum bu gitmede evham evham ustunebizim kız da dönmemiş vaziyette ve evet bu aralar çok fazla wc ye çıkma durumu oluyor,
bebek ve rahim giderek büyüdüğünden baskı yapıyor bence
İyi kız top gibi önde kilo almamışsın gibi duruyor benimki de böyle+13 kilo
Tam karpuz karın ne kaa hoj+13 kilo
Neden ciğer geliştirici yapıldı kuzum takip edemedim tam benim de bebek dönmüş doğum pozisyonuna ama Dr dedi ki dönmesi erken doğum demek değildir bazen de vajinada sızlama oluyor dedim baktı sorun yok arada olabilir dediYani bu olay dönsede dönmesede normal ama doktorum oyle demiyor ona şaşiriyorum hemen ciger gelistirici vurun ,yat kalkma falan yapti ,karı sakin rahat diyordum bu gitmede evham evham ustune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?