Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çocuk dogum pozisyonu almak istiyor anladigim kadariyla ,onuda eline yuzune bulastirip sana eziyet ederek gerceklestircek gibi gozukuyor anası

doktorun sakin olması çok önemli bence , ki maşallah senin bebişte önde neden iğneye gerek duydu anlamadım sadece baskı çok oluyor diye mi?
Evet canim baskidan dolayı dedi ama suan bu normal burdakilere baktigimda herkeste bi baskı var ,neyse ben yinede yarin vurunayim

Çocuk dogum pozisyonu almak istiyor anladigim kadariyla ,onuda eline yuzune bulastirip sana eziyet ederek gerceklestircek gibi gozukuyor anası
Aslında almasına hiç gerek yok yavrumun Annesi nasıl olsa sezaryen olacak .beni de uğraştırmasa ya

Aynı ben. Benimki de yan yatıyor. Sürekli taş gibi. Tuvalet sürekli geliyor. Allah'tan tuvalet yakın. Ama dediğin gibi az neyse sabır. Bugunlerde geçecek
Evdeyken iyi de işte sürekli tuvalete git gel ellerim sahra çölü gibi oldu yan yatınca ne anlıyorlarsa? Karnımı yayvan yaptı bu çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…