- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.101
Çocuk dogum pozisyonu almak istiyor anladigim kadariyla ,onuda eline yuzune bulastirip sana eziyet ederek gerceklestircek gibi gozukuyor anasıBenim de sürekli karnımda bir baskı var .Taş yutmuş gibiyim .oturuyorum is yerinde .sanki yusyuvarlak olmuş gibi hissediyorum .çişim var gibi ama yapınca azıcık çıkıyor. Sanki gaz sancısı varmış da cikmiyormus gibi .Benimki ne doğum pozisyonunda ne ters pozisyonda .karnımda dümdüz yatıyor. Kıçını ve omzunu gobegime dayiyor. Kafası da asagida ama tam değil .Allahim bu çocuk niye böyle yatıyor
Evet canim baskidan dolayı dedi ama suan bu normal burdakilere baktigimda herkeste bi baskı var ,neyse ben yinede yarin vurunayimdoktorun sakin olması çok önemli bence , ki maşallah senin bebişte önde neden iğneye gerek duydu anlamadım sadece baskı çok oluyor diye mi?
valla makata vuran baskım yok benim:))Evet canim baskidan dolayı dedi ama suan bu normal burdakilere baktigimda herkeste bi baskı var ,neyse ben yinede yarin vurunayim
Doktorunu dinleEvet canim baskidan dolayı dedi ama suan bu normal burdakilere baktigimda herkeste bi baskı var ,neyse ben yinede yarin vurunayim
Zaten kan 8 ile 10 arası degil mi?Bi 10gibi uyanıp sağlık ocağına gidip kan veremedim yaaa kendime uyuz oluyorum
valla makata vuran baskım yok benim:))
sen burda yazılanlara takılma herkesin durumu bambaşka
vurun bence de canım ,gerek görüldüyse vardır bir sebebi
TamamDoktorunu dinle
Aslında almasına hiç gerek yok yavrumunÇocuk dogum pozisyonu almak istiyor anladigim kadariyla ,onuda eline yuzune bulastirip sana eziyet ederek gerceklestircek gibi gozukuyor anası
Bizimki 11e kadardı sanırımmmZaten kan 8 ile 10 arası degil mi?10 da kalksan geç kalırsın boşa gıtmıs olursun
Dimi yormasın kendini boşu boşuna bebişlerAslında almasına hiç gerek yok yavrumunAnnesi nasıl olsa sezaryen olacak .beni de uğraştırmasa ya
Evdeyken iyi de işte sürekli tuvalete git gel ellerim sahra çölü gibi olduAynı ben. Benimki de yan yatıyor. Sürekli taş gibi. Tuvalet sürekli geliyor. Allah'tan tuvalet yakın.Ama dediğin gibi az neyse sabır. Bugunlerde geçecek
İşte ana gibi ana. Görmek istediğimiz tablolar bunlar+13 kilo
Çocugun işine karışmaAslında almasına hiç gerek yok yavrumunAnnesi nasıl olsa sezaryen olacak .beni de uğraştırmasa ya
11 kadar mi? Her yerde aynı olması gerekmiyor mu ?Bizimki 11e kadardı sanırımmmniye bukadar erken yaaaaa öğleyede koysalardı
Benimde genelde idrarım pembe canim hem de çok su içmeme rağmen bazen de turuncu . Hem böbrek genişlemesi var hem de taşYa doktora gidicem az önce tuvalette gene pembe idrar geldi idrar vericem ya bu taştan mı böbrek büyümesin den mi neyden bıktım
Bilmem ben en son hamileliğimin 2. Ayımı ne gittğimde 11di almıştı kanımı, ama sanırım kanları almaya gelen araç gelmemişti, bidahakine biraz daha erken gel demişti11 kadar mi? Her yerde aynı olması gerekmiyor mu ?
kız o ne güzel bir karın maşallah sana sadece karnın büyümüş hiç kilo almamış gibisin+13 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?