- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.081
Ne var ne yoksa yika geri iş cikmasinGünaydın kızlar ben de bu haftasonu kıyafet yıkama ütüleme işini eşimle yavaş yavaş yapıcam inşallah bakalım
Yalnız size şunu sorayım mesela büyük beden almışız 9 aylık onları da şimdiden yıkanız mı nasıl yaptınız?
Büyük olanları kaldırdım bazanın altına yıkamadım.Günaydın kızlar ben de bu haftasonu kıyafet yıkama ütüleme işini eşimle yavaş yavaş yapıcam inşallah bakalım
Yalnız size şunu sorayım mesela büyük beden almışız 9 aylık onları da şimdiden yıkanız mı nasıl yaptınız?
Canim ben dedimmi baski hissediyorum ve bu makatimda dahil deyince bakti ultrasonla evet baski var dikkat et dedi nst ye bagladi sanci 30 larda cikti ama bende his yoktu ,ardindanda ciger gelistirici yazdı 2 doz daha vurunmadimNeden ciğer geliştirici yapıldı kuzum takip edemedim tam benim de bebek dönmüş doğum pozisyonuna ama Dr dedi ki dönmesi erken doğum demek değildir bazen de vajinada sızlama oluyor dedim baktı sorun yok arada olabilir dedi
Popo13 gibi de durmuyor vallagüzel yayılmış
Tam karpuz karın ne kaa hoj
Ne var ne yoksa yika geri iş cikmasin
Bakalım olmadı ben de bazılarını yıkamam şimdilik ilk 6 ayı yıkarım herhalde çünkü çok iş olmasın riskli durumum olmasa hepsini yapardım belkiBüyük olanları kaldırdım bazanın altına yıkamadım.
O yüzden isim uzun sürmedi benim. Kısa sürede halloldu. Evdeysen ve ısın yoksa tabii ki hepsini yıkayıp dizebılırsın . Dinlene dinlene.Bakalım olmadı ben de bazılarını yıkamam şimdilik ilk 6 ayı yıkarım herhalde çünkü çok iş olmasın riskli durumum olmasa hepsini yapardım belki
Anladım cnm Bi sıkıntı olmaz inşallah bence senin küçük çocuk olduğundan pek dinlenemediğin için oluyor azıcık yatıp uzanabildiğin zamanlar olsa iyi olur aslında mümkünse arada uzanCanim ben dedimmi baski hissediyorum ve bu makatimda dahil deyince bakti ultrasonla evet baski var dikkat et dedi nst ye bagladi sanci 30 larda cikti ama bende his yoktu ,ardindanda ciger gelistirici yazdı 2 doz daha vurunmadim
Aynen ya öyle yapayım olmadıO yüzden isim uzun sürmedi benim. Kısa sürede halloldu. Evdeysen ve ısın yoksa tabii ki hepsini yıkayıp dizebılırsın . Dinlene dinlene.
Ama çalışıyorsan sadece ilk 3 ay giyeceklerini hallet benim gibi
doktorun sakin olması çok önemli bence , ki maşallah senin bebişte önde neden iğneye gerek duydu anlamadım sadece baskı çok oluyor diye mi?Yani bu olay dönsede dönmesede normal ama doktorum oyle demiyor ona şaşiriyorum hemen ciger gelistirici vurun ,yat kalkma falan yapti ,karı sakin rahat diyordum bu gitmede evham evham ustune
Erken doğum olursa ciğerleri gelişsin diye yapmış olabilir. Kilo yerinde bile olsadoktorun sakin olması çok önemli bence , ki maşallah senin bebişte önde neden iğneye gerek duydu anlamadım sadece baskı çok oluyor diye mi?
Sende de sadece göbek var bence+13 kilo
erken doğum ihtimaline karşı istemiş olabilir o zaman canım,bi zararı yoktur doktor yazdığına göreCanim ben dedimmi baski hissediyorum ve bu makatimda dahil deyince bakti ultrasonla evet baski var dikkat et dedi nst ye bagladi sanci 30 larda cikti ama bende his yoktu ,ardindanda ciger gelistirici yazdı 2 doz daha vurunmadim
Ben hepsini yıkayıp eşime utuletip yerleştirdim.Günaydın kızlar ben de bu haftasonu kıyafet yıkama ütüleme işini eşimle yavaş yavaş yapıcam inşallah bakalım
PopoSende de sadece göbek var bence
evet şimdi okudum mervenin yazdığını.nst ye de bağlanmış sancı çıkmışErken doğum olursa ciğerleri gelişsin diye yapmış olabilir. Kilo yerinde bile olsa
Ciğer gelişimi önemli ve 37. Hafta tamamlanıyor diye hatırlıyorum
Aynı ben. Benimki de yan yatıyor. Sürekli taş gibi. Tuvalet sürekli geliyor. Allah'tan tuvalet yakın.Benim de sürekli karnımda bir baskı var .Taş yutmuş gibiyim .oturuyorum is yerinde .sanki yusyuvarlak olmuş gibi hissediyorum .çişim var gibi ama yapınca azıcık çıkıyor. Sanki gaz sancısı varmış da cikmiyormus gibi .Benimki ne doğum pozisyonunda ne ters pozisyonda .karnımda dümdüz yatıyor. Kıçını ve omzunu gobegime dayiyor. Kafası da asagida ama tam değil .Allahim bu çocuk niye böyle yatıyor
Allaha şükür az zamanımız kaldıAynı ben. Benimki de yan yatıyor. Sürekli taş gibi. Tuvalet sürekli geliyor. Allah'tan tuvalet yakın.Ama dediğin gibi az neyse sabır. Bugunlerde geçecek
Evet tamda öyleAnladım cnm Bi sıkıntı olmaz inşallah bence senin küçük çocuk olduğundan pek dinlenemediğin için oluyor azıcık yatıp uzanabildiğin zamanlar olsa iyi olur aslında mümkünse arada uzan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?