Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ne var ne yoksa yika geri iş cikmasin

Büyük olanları kaldırdım bazanın altına yıkamadım.

Canim ben dedimmi baski hissediyorum ve bu makatimda dahil deyince bakti ultrasonla evet baski var dikkat et dedi nst ye bagladi sanci 30 larda cikti ama bende his yoktu ,ardindanda ciger gelistirici yazdı 2 doz daha vurunmadim

Bakalım olmadı ben de bazılarını yıkamam şimdilik ilk 6 ayı yıkarım herhalde çünkü çok iş olmasın riskli durumum olmasa hepsini yapardım belki
O yüzden isim uzun sürmedi benim. Kısa sürede halloldu. Evdeysen ve ısın yoksa tabii ki hepsini yıkayıp dizebılırsın . Dinlene dinlene.
Ama çalışıyorsan sadece ilk 3 ay giyeceklerini hallet benim gibi

Canim ben dedimmi baski hissediyorum ve bu makatimda dahil deyince bakti ultrasonla evet baski var dikkat et dedi nst ye bagladi sanci 30 larda cikti ama bende his yoktu ,ardindanda ciger gelistirici yazdı 2 doz daha vurunmadim
Anladım cnm Bi sıkıntı olmaz inşallah bence senin küçük çocuk olduğundan pek dinlenemediğin için oluyor azıcık yatıp uzanabildiğin zamanlar olsa iyi olur aslında mümkünse arada uzan

Yani bu olay dönsede dönmesede normal ama doktorum oyle demiyor ona şaşiriyorum hemen ciger gelistirici vurun ,yat kalkma falan yapti ,karı sakin rahat diyordum bu gitmede evham evham ustune
doktorun sakin olması çok önemli bence , ki maşallah senin bebişte önde neden iğneye gerek duydu anlamadım sadece baskı çok oluyor diye mi?

doktorun sakin olması çok önemli bence , ki maşallah senin bebişte önde neden iğneye gerek duydu anlamadım sadece baskı çok oluyor diye mi?
Erken doğum olursa ciğerleri gelişsin diye yapmış olabilir. Kilo yerinde bile olsa
Ciğer gelişimi önemli ve 37. Hafta tamamlanıyor diye hatırlıyorum

erken doğum ihtimaline karşı istemiş olabilir o zaman canım,bi zararı yoktur doktor yazdığına göre

Ben hepsini yıkayıp eşime utuletip yerleştirdim. Sonra bir daha iş olmasın.

Benim de sürekli karnımda bir baskı var .Taş yutmuş gibiyim .oturuyorum is yerinde .sanki yusyuvarlak olmuş gibi hissediyorum .çişim var gibi ama yapınca azıcık çıkıyor. Sanki gaz sancısı varmış da cikmiyormus gibi .Benimki ne doğum pozisyonunda ne ters pozisyonda .karnımda dümdüz yatıyor. Kıçını ve omzunu gobegime dayiyor. Kafası da asagida ama tam değil .Allahim bu çocuk niye böyle yatıyor

Erken doğum olursa ciğerleri gelişsin diye yapmış olabilir. Kilo yerinde bile olsa
Ciğer gelişimi önemli ve 37. Hafta tamamlanıyor diye hatırlıyorum
evet şimdi okudum mervenin yazdığını.nst ye de bağlanmış sancı çıkmış
tam da dediğin gibi düşündüm doktor önlem almak istedi büyük ihtimalle ne olur ne olmaz diye

Aynı ben. Benimki de yan yatıyor. Sürekli taş gibi. Tuvalet sürekli geliyor. Allah'tan tuvalet yakın. Ama dediğin gibi az neyse sabır. Bugunlerde geçecek

Anladım cnm Bi sıkıntı olmaz inşallah bence senin küçük çocuk olduğundan pek dinlenemediğin için oluyor azıcık yatıp uzanabildiğin zamanlar olsa iyi olur aslında mümkünse arada uzan
Evet tamda öyle
Arkasini topluyorum kucak istiyor gece uyumuyor ayagimda salliyorum falan ,o sirada karnimdaki sinyal veriyor de yat artik der gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…