Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bencede sonlara bırak yine 36.37. Haftalar bence ideal şuan çok erken. Hemen akar

Çok teşekkür ederim hepinizi biraz daha içim rahatladı. Detaylı ultrasyon günü hayırlısıyla bi gelseydi . Güzel sonuçlar alırız bizde inşallah. . Sonuçları güzel olanlara çok sevindim

Yani bu olay dönsede dönmesede normal ama doktorum oyle demiyor ona şaşiriyorum hemen ciger gelistirici vurun ,yat kalkma falan yapti ,karı sakin rahat diyordum bu gitmede evham evham ustune
Merveciiimmm sana bişey sorcam şmdi senin bebiş önde gidiyor ya benimkide öndee 2 hafta falan birde bendede gec döllenme muhabbeti var yani önde olması gec döllenme olayını kapatmş oluyor. Ama doktor hiç öyle bişey demiyor önde Bile demiyor sadece tombik olcak diyor senle de durum aynı olunca haftanı da değiştirdin ya kafam takıldı şmdi neye göre doğurcaz acaba

Şimdi benimki burdaki 33 haftalik arakadaslarla ayni kiloda doktprumda diyorki 15 gun ileride bu bebek buda 15 gun önce dogacagi sinyalini veriyor bize dedi ve nst de 33 haftada baslaniyormus onada baslayalim dedi yani beni 33 haftalik ilan etti anlayacagin ,senin kkntrol ne zaman simdi

Hmmm söylemiş sanaa zaten yarın kısmetse de kac gündür kafama takıldı dayanamadım sana yine Bi soraym dedm yarın sorucam bende gecen ayın 19unda gitmştim bende değerler böyleydi cok net cekememişm ama Bi bak sen tecrübelisin

Eklentiler

• IMG_20220513_145640.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 54
Seninle son adet tarihimiz ayni
Ve seninkide 27 haftalikken kilosu haftasina gore fazla , benimkide 26+2 de 1.075 gramdi bence bu gitmende kilosuna gore boyuna gore tarihinde degisme olacak sen sor yarin burayada yazmayi unutma

Kizlar ben 57 58 kilo arasıyim depend iyi rahat olsun diye L aldım ama sanırım çok esnekmis inşallah bol gelip bacağıma tam oturmadigi için bacagimdan falan sızmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…