- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.181
Bencede sonlara bırak yine 36.37. Haftalar bence ideal şuan çok erken. Hemen akarMor 1 hafta akıyor zten
Bayadır boyamamıştım çok beyazlarım çıktı diye boyadım
Bende siyahı son zamanlara mı bıraksam boyasam doğuma gitsem diye düşünüyorum
Ama ya tutturamazsamplanlı olmazsa
Ayy allah korusunHarbiden erkek göbeği ama ya
Beyazlarım okadar çok arttı kiBencede sonlara bırak yine 36.37. Haftalar bence ideal şuan çok erken. Hemen akar
Haa ikinci kez mi? Simdi benm icin daha da ilginç geldi. Ultrasonla da bakmamıs desem ki bebek iri diye tekrarladı o ihtimal de yokEvet canım. Ama daha öncede şeker yüklemesi yapılmıştı. Yine içmiştim ve beklemiştim. Bu ıkıncıyı anlayamadım.
Ben de squata başladım. BakalımBen düzenli olarak spor yapıyorum canım squat çok faydalı diyorlar göreceğim bakalım
Ben de az önce 20 taneyle başladım. Sonra dayak yemiş gibi olmayayım diye gün gün 5 er tane arttıracağımBen de squata başladım. Bakalım
Deme öyle deme az kaldıBeyazlarım okadar çok arttı ki
Hem kg aldım hem saçlarım beyaz kendimi iyice yaşlanmış hissediyorum
Merveciiimmm sana bişey sorcam şmdi senin bebiş önde gidiyor ya benimkide öndee 2 hafta falan birde bendede gec döllenme muhabbeti var yani önde olması gec döllenme olayını kapatmş oluyor. Ama doktor hiç öyle bişey demiyor önde Bile demiyor sadece tombik olcak diyor senle de durum aynı olunca haftanı da değiştirdin ya kafam takıldı şmdi neye göre doğurcaz acabaYani bu olay dönsede dönmesede normal ama doktorum oyle demiyor ona şaşiriyorum hemen ciger gelistirici vurun ,yat kalkma falan yapti ,karı sakin rahat diyordum bu gitmede evham evham ustune
Ben de squata başladım. Bakalım
Bu squat a bu haftalar başlayabilir miyiz yani? Erkendir belji diyordum ben de baslıycam daBen de az önce 20 taneyle başladım. Sonra dayak yemiş gibi olmayayım diye gün gün 5 er tane arttıracağım
Şimdi benimki burdaki 33 haftalik arakadaslarla ayni kiloda doktprumda diyorki 15 gun ileride bu bebek buda 15 gun önce dogacagi sinyalini veriyor bize dedi ve nst de 33 haftada baslaniyormus onada baslayalim dedi yani beni 33 haftalik ilan etti anlayacagin ,senin kkntrol ne zaman simdiMerveciiimmm sana bişey sorcam şmdi senin bebiş önde gidiyor ya benimkide öndee 2 hafta falan birde bendede gec döllenme muhabbeti var yani önde olması gec döllenme olayını kapatmş oluyor. Ama doktor hiç öyle bişey demiyor önde Bile demiyor sadece tombik olcak diyor senle de durum aynı olunca haftanı da değiştirdin ya kafam takıldı şmdi neye göre doğurcaz acaba
Hmmm söylemiş sanaa zatenŞimdi benimki burdaki 33 haftalik arakadaslarla ayni kiloda doktprumda diyorki 15 gun ileride bu bebek buda 15 gun önce dogacagi sinyalini veriyor bize dedi ve nst de 33 haftada baslaniyormus onada baslayalim dedi yani beni 33 haftalik ilan etti anlayacagin ,senin kkntrol ne zaman simdi
Almanyada başka bir arkadaş dedi burda 2 defa şeker testi yapıyorlarmış,Haa ikinci kez mi? Simdi benm icin daha da ilginç geldi. Ultrasonla da bakmamıs desem ki bebek iri diye tekrarladı o ihtimal de yok
Seninle son adet tarihimiz ayniHmmm söylemiş sanaa zatenyarın kısmetse de kac gündür kafama takıldı dayanamadım sana yine Bi soraym dedm yarın sorucam bende gecen ayın 19unda gitmştim bende değerler böyleydi cok net cekememişm ama Bi bak sen tecrübelisin
Şimdi geldim canım taş yokmuş bende sağ böbrek tek büyük oda agrı yapacak kadar degil dedi raporu atarımBenimde genelde idrarım pembe canim hem de çok su içmeme rağmen bazen de turuncu . Hem böbrek genişlemesi var hem de taş
Bugün ben de içimden geçirdim bunu cidden bi kac kişi kaldık göbüş atmayanKizlar bi biz kaldik gobek atmayan şurda@yoncambenim yildizsavascisi siz atin bende size yetsiirm hayde yoncambenim
Ben 34-35ten sonra boyatırım diye düşünüyorum olur da bebek erken gelir ya da çok ağırlaşırsam canım istemez böyle kalırım diyeSaç boyucaklar en son nezman boyucaklar, ben 37. Haftada boyıyım diyorummm geç kalırmıyım acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?