Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben kasık ağrısından ölüyorum ya eğilince falan, squat yaparsam yere yapışırım heralde
Ben en baştan beri yapınca vücut alıştı sanırım, ilk yapmaya başladığım haftalarda benim de çok ağrılarım oldu. Şimdi spor yapıp esneme vs yapınca daha rahatlamış hissediyorum. Ama tabi vücuttan vücuda değişir ben eziyet seviyorum

Ben daha hamilelik için kıyafet almadım. Oversize elbiselerim vardı. Onları giyiyorum. Ama bu hafta artık bir şeyler almak zorundayım sanırım.

Saç boyucaklar en son nezman boyucaklar, ben 37. Haftada boyıyım diyorummm geç kalırmıyım acep
Benim saçımın sağ tarafının bi tutamı mor
Pazar günü mor kısmını boyadım
Bi kalkısırsam saçımı da normal siyaha boyucam yarın dıye dıye üseniyorum bugün yarın boyarım inş

Benim saçımın sağ tarafının bi tutamı mor
Pazar günü mor kısmını boyadım
Bi kalkısırsam saçımı da normal siyaha boyucam yarın dıye dıye üseniyorum bugün yarın boyarım inş
Sen şimdiden boyucan, mor akmasın doğana kadar,
Benimde sarı, boyadıkdan sonra bi müddet sonra akıyor yaa oyuzden biraz daha yakın boyayım dedim 3hafta önce boyamıştım
Bide 37de boyayım diyom

Sen şimdiden boyucan, mor akmasın doğana kadar,
Benimde sarı, boyadıkdan sonra bi müddet sonra akıyor yaa oyuzden biraz daha yakın boyayım dedim 3hafta önce boyamıştım
Bide 37de boyayım diyom
Mor 1 hafta akıyor zten
Bayadır boyamamıştım çok beyazlarım çıktı diye boyadım
Bende siyahı son zamanlara mı bıraksam boyasam doğuma gitsem diye düşünüyorum
Ama ya tutturamazsam planlı olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…