- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.161
Ben en baştan beri yapınca vücut alıştı sanırım, ilk yapmaya başladığım haftalarda benim de çok ağrılarım oldu. Şimdi spor yapıp esneme vs yapınca daha rahatlamış hissediyorum. Ama tabi vücuttan vücuda değişir ben eziyet seviyorumBen kasık ağrısından ölüyorum ya eğilince falan, squat yaparsam yere yapışırım heralde
Neden bu kadar üşengeçleştik yaaaaaaBende her gün gideyim diye düşünüp sonra vazgeçiyorum
Hiç belli değil vallaEki Görüntüle 3065194 Buda benden gelsın 90 la hamıle kalıp
98 kıloya ulastım tüm tartılara meydan okuyoruz
Ben daha hamilelik için kıyafet almadım. Oversize elbiselerim vardı. Onları giyiyorum. Ama bu hafta artık bir şeyler almak zorundayım sanırım.Ama bebiş kilo alıyor artık çok normal. Ben 42 beden hamilelik pantolonu almıştım. Kendi kiyafetlerim dediğin gibi bir hafta sonra olmayabiliyor. Ama o pantolon hep oluyor mesela. Öyle bir şeyle ölç. Normal kiyafatlerimle değil.
Benim saçımın sağ tarafının bi tutamı morSaç boyucaklar en son nezman boyucaklar, ben 37. Haftada boyıyım diyorummm geç kalırmıyım acep
Neden ya ben dogurunca kapatırım açıgıKızlar siz bunu hakettiniz
Dün zorla uyandım gittim verdimBende her gün gideyim diye düşünüp sonra vazgeçiyorum
Kızzzz bu ne değil hamile evli değilim desen inanırım
Valla zaten kilo alamama problemim vardıKızzzz bu ne değil hamile evli değilim desen inanırım
Sen şimdiden boyucan, mor akmasın doğana kadar,Benim saçımın sağ tarafının bi tutamı mor
Pazar günü mor kısmını boyadım
Bi kalkısırsam saçımı da normal siyaha boyucam yarın dıye dıye üseniyorum bugün yarın boyarım inş
Ne güzel problemlerin var yaaaaaaaValla zaten kilo alamama problemim vardıhamile olmamı ve kilo almamı tüm arkadaşlarım 4gözle bekledi ama hala bu kadarız
Maşallah ya vallahi hiç kg almıs gibi değilsin sadece göbek+13 kilo
Böyle çok güzel benceValla zaten kilo alamama problemim vardıhamile olmamı ve kilo almamı tüm arkadaşlarım 4gözle bekledi ama hala bu kadarız
Mor 1 hafta akıyor ztenSen şimdiden boyucan, mor akmasın doğana kadar,
Benimde sarı, boyadıkdan sonra bi müddet sonra akıyor yaa oyuzden biraz daha yakın boyayım dedim3hafta önce boyamıştım
Bide 37de boyayım diyom
Harbiden erkek göbeği ama ya+13 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?