- 19 Temmuz 2013
- 539
- 929
- 303
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.141
Yellene yellene ders anlatcakAynen. Efil efil derse giriyor
Aynen ona şükrediyorumAllaha şükür az zamanımız kaldı
Bende her gün gideyim diye düşünüp sonra vazgeçiyorumBi 10gibi uyanıp sağlık ocağına gidip kan veremedim yaaa kendime uyuz oluyorum
Elbise nerden ? En sevdiğim tonlar+14 de bizden
:):) mangodan almıştım ama eski sezonElbise nerden ? En sevdiğim tonlar
Öyle valla krem surmeyede üşeniyorum. Ellerim çatladı kanadı yıkanmayanEvdeyken iyi de işte sürekli tuvalete git gel ellerim sahra çölü gibi olduyan yatınca ne anlıyorlarsa? Karnımı yayvan yaptı bu çocuk
Maşallah gayet iyisinValla 70 ile kapatsam çok mutlu olacağım ama sanmıyorum. Hedefim 65 ti ama son ay çok kilo aldım. Hızla da ilerliyor.
Ben düzenli olarak spor yapıyorum canım squat çok faydalı diyorlar göreceğim bakalımBir dilim kepek ekmeği, domates salatalık, 2 zeytin, bir dilim peynir ve cevizli mütevazı kahvaltıyı kaymak balla taçlandırmak nedirben bir kek miyim kızlar
Şimdi pilates topu üstünde kendimi avutuyorum.Düzenli squat yapmayı düşünenler yada yapanlar var mı hanımlar doğum için?
Sen de çok kilolu değilsin kinusturma beniSenin boyun uzundur. Attığın fotoğraflardan belli.Amann sağlıkla doğsunlar da kilo halledilir.
Tuna çok güzel benceNe olacak halimiz ben de tam da bu diyemedim. Tuna’yı eşim çok istiyor. Unisx bi isim ilerde neden adımı böyle koydunuz der mi
Ben düzenli olarak spor yapıyorum canım squat çok faydalı diyorlar göreceğim bakalım
Çok teşekkür ederimMaşallah gayet iyisin
Bir hafta önce olan elbisem bir hafta sonra olmuyor. İnsan kendini çok tuhaf hissediyor.Sen de çok kilolu değilsin kinusturma beni
O kadar göstermiyosun bence. Ben son tartildigimda 96 idi. 2 haftadır tartilmiyorum.Eki Görüntüle 3065194 Buda benden gelsın 90 la hamıle kalıp
98 kıloya ulastım tüm tartılara meydan okuyoruz
Ama bebiş kilo alıyor artık çok normal. Ben 42 beden hamilelik pantolonu almıştım. Kendi kiyafetlerim dediğin gibi bir hafta sonra olmayabiliyor. Ama o pantolon hep oluyor mesela. Öyle bir şeyle ölç. Normal kiyafatlerimle değil.Bir hafta önce olan elbisem bir hafta sonra olmuyor. İnsan kendini çok tuhaf hissediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?