- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.221
Aynıyızz bende 100 takıyorum normalde ama bayramda destekli taktım bide küçük taktım biraz küçültsün diye ama yinede biyük duruyo tabi, cidden bende sırf memişler için resim çekilemiyorım. Bildiğin kötü duruyo, seni benden daha iyi kimse anlayamazcanım ya bende memeler yüzünden resim çekilmek istemiyorum valla göbeğimle bir neredeyse hem görüntü hemde sağlık açısından gerçekten kötü benimkiler sanırım senin sütyen güzel destekli bende destekli alayım olmazsa ben anne sütyeni aldım resmen 100 takıyorum şuan da
Canım emzirme sütyeni ile benimkine çok kötü. Destekli eskiden kalma bu sütyen varmış onu takınca iyi duruyor.canım ya bende memeler yüzünden resim çekilmek istemiyorum valla göbeğimle bir neredeyse hem görüntü hemde sağlık açısından gerçekten kötü benimkiler sanırım senin sütyen güzel destekli bende destekli alayım olmazsa ben anne sütyeni aldım resmen 100 takıyorum şuan da
Vallaaa bende geçen hafta bayram için çekildiğimi attımAl benden de o kadar ben de çok paspal bi haldeyim bi de bugün hayır olsun acayip kasık ağrım var anlamadım neden
Emzi südyeniyle yayılıyo göğüsler kötü duruyoCanım emzirme sütyeni ile benimkine çok kötü. Destekli eskiden kalma bu sütyen varmış onu takınca iyi duruyor.
Benim hiç büyümediBu arada göğüsleri hiç büyümeyen var mi göbek büyüyünce goguslerim daha da kayboldu sivilce sankibu memeler hamilelikte lombur lombur olmuyor muydu ???
Degistirebiliyorsan değiştir bence. Ben L aldım senin S alman lazım bence. Üstlerinde kilo yazıyordur.Kizlar ben 57 58 kilo arasıyim depend iyi rahat olsun diye L aldım ama sanırım çok esnekmis inşallah bol gelip bacağıma tam oturmadigi için bacagimdan falan sızmaz
Evet öyle kötü duruyor. Ama destekli de gogsumun altını fena sıkıyor. Ama disari çıkarken onu giyiyorum mecbur.Emzi südyeniyle yayılıyo göğüsler kötü duruyo
Aynen valla ne bi damar ne bi acı ne bi kahverengi uc kısmında büyüme aynı duruyorBenim hiç büyümedihiç bir farklilik yok goguslerimde kararma büyüme acıma ağrıma sıfır anlamadım benimkiler süt dolmuyormu acaba
Vallahi açtım kabul etmezler herhaldeDegistirebiliyorsan değiştir bence. Ben L aldım senin S alman lazım bence. Üstlerinde kilo yazıyordur.
Çok güzel lohusa pijama takımı aldım bugün paçalar kısa üst bedeninde yanlarında çıt çıt var ben mağazadan aldım kuponum da yokKızlar bugün LCW den bir şeyler beğendim. Her gün fark çıkardı lazım değilken. Şimdi de yok meretçarkı kuponu olan var mı
O ne demek kiAman iyi bari sevindim senin adına.
Al benden de o kadar ben de çok paspal bi haldeyim bi de bugün hayır olsun acayip kasık ağrım var anlamadım neden
Aynen bunda bi sorun yok gibi neredeyse. Benim mesane duvarı da kalın buruşukmus tabi ona da cevap alamadım
Aynen hertürlü kötüEvet öyle kötü duruyor. Ama destekli de gogsumun altını fena sıkıyor. Ama disari çıkarken onu giyiyorum mecbur.
Bekle sepettedede olursa atalım sanaKızlar bugün LCW den bir şeyler beğendim. Her gün fark çıkardı lazım değilken. Şimdi de yok meretçarkı kuponu olan var mı
Bak öyle bir tetkleyici lazım.Bir de sağlık ocağı bana çok yakın değil. Yanındakine tasimadik bir türlü. Doktorum ve hemşiremde ayrılmak istemiyorum. Sağlık ocağının orda araba park edicek yer yok. Yürümek zor geliyor. Hatta hastane sağlık ocağından daha
Evet oğlan olmasa kurduğum alarmı bile kapattım uyuyacaktımBak öyle bir tetkleyici lazım.Bir de sağlık ocağı bana çok yakın değil. Yanındakine tasimadik bir türlü. Doktorum ve hemşiremde ayrılmak istemiyorum. Sağlık ocağının orda araba park edicek yer yok. Yürümek zor geliyor. Hatta hastane sağlık ocağından daha yakın
Listeyi atar mısın bakalımKızlar doktor bana çantanı hazırla dedi bide liste verdi
Fotoğrafını atar mısın ben de Pijama takımı bakıyorum ama kısa kolÇok güzel lohusa pijama takımı aldım bugün paçalar kısa üst bedeninde yanlarında çıt çıt var ben mağazadan aldım kuponum da yok
Ben de bilmiyorum sagolsun dr lar da aydinlatmiyoO ne demek ki
Uuuuuu tam bi güney Anadolu gelini hele hele altınlara bak heleeeeeAlınnn uleenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?