Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynıyızz bende 100 takıyorum normalde ama bayramda destekli taktım bide küçük taktım biraz küçültsün diye ama yinede biyük duruyo tabi, cidden bende sırf memişler için resim çekilemiyorım. Bildiğin kötü duruyo, seni benden daha iyi kimse anlayamaz
Doğumdan sonra süt dolucak belki dahada biyücek

Canım emzirme sütyeni ile benimkine çok kötü. Destekli eskiden kalma bu sütyen varmış onu takınca iyi duruyor.

Bu arada göğüsleri hiç büyümeyen var mi göbek büyüyünce goguslerim daha da kayboldu sivilce sanki bu memeler hamilelikte lombur lombur olmuyor muydu ???

Bu arada göğüsleri hiç büyümeyen var mi göbek büyüyünce goguslerim daha da kayboldu sivilce sanki bu memeler hamilelikte lombur lombur olmuyor muydu ???
Benim hiç büyümedi hiç bir farklilik yok goguslerimde kararma büyüme acıma ağrıma sıfır anlamadım benimkiler süt dolmuyormu acaba

Kizlar ben 57 58 kilo arasıyim depend iyi rahat olsun diye L aldım ama sanırım çok esnekmis inşallah bol gelip bacağıma tam oturmadigi için bacagimdan falan sızmaz
Degistirebiliyorsan değiştir bence. Ben L aldım senin S alman lazım bence. Üstlerinde kilo yazıyordur.

Benim hiç büyümedi hiç bir farklilik yok goguslerimde kararma büyüme acıma ağrıma sıfır anlamadım benimkiler süt dolmuyormu acaba
Aynen valla ne bi damar ne bi acı ne bi kahverengi uc kısmında büyüme aynı duruyor
Degistirebiliyorsan değiştir bence. Ben L aldım senin S alman lazım bence. Üstlerinde kilo yazıyordur.
Vallahi açtım kabul etmezler herhalde insallah olur ne diyim bol olması sorun değil bacağa tam oturmaz kan sızarsa bi onu sorun ediyorum tuh ya ne bileyim hiç üstüne kilo yazıyor mu bakmadım trendyol dan aldım

Evet oğlan olmasa kurduğum alarmı bile kapattım uyuyacaktım
Bizim çok yakın sağlık ocağı sırf sabah erken kalklmak zor geliyor ondan bu erteleme
Eğer değiştirme niyetin varsa e devletten 2 dk da alıyorsun 24 saatte de değişiyor aile hekimi

Kızlar doktor bana çantanı hazırla dedi bide liste verdi
Listeyi atar mısın bakalım
Çok güzel lohusa pijama takımı aldım bugün paçalar kısa üst bedeninde yanlarında çıt çıt var ben mağazadan aldım kuponum da yok
Fotoğrafını atar mısın ben de Pijama takımı bakıyorum ama kısa kol
Ben de bilmiyorum sagolsun dr lar da aydinlatmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…