- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.201
Doğru diyosun aslındaaa benimde aklımda kalan tek akar eder diye. Sarı biliyosun kızıllaşıyo hemenBen 34-35ten sonra boyatırım diye düşünüyorum olur da bebek erken gelir ya da çok ağırlaşırsam canım istemez böyle kalırım diye
Evett aynıyız bende farketmiştim o yüzden sana sormak istedimSeninle son adet tarihimiz ayni
Ve seninkide 27 haftalikken kilosu haftasina gore fazla , benimkide 26+2 de 1.075 gramdi bence bu gitmende kilosuna gore boyuna gore tarihinde degisme olacak sen sor yarin burayada yazmayi unutma
Ben atcamdaaaa kızların hepsi cicili bicili elbisellerle attılar ben şuan çok komiğim,Kizlar bi biz kaldik gobek atmayan şurda@yoncambenim yildizsavascisi siz atin bende size yetsiirm hayde yoncambenim
Bayramdakinu atsana bende onu atacam galibaBen atcamdaaaa kızların hepsi cicili bicili elbisellerle attılar ben şuan çok komiğim,instagrama atmak için foto elbise alıyolarrrr ben daha doğru düzgün foto çekilmedim yaaa hep ayna karşısında
Aaaaaa doğru heeee dur onu atıyım başka yok elimdeBayramdakinu atsana bende onu atacam galibaşimdi bu karilar icin 2 saat hazirlanip resim atamayiz
Kızlar arada rahim uzunluğunuz nedir benim 33 mm dedi kötü mü dedim hayır 30 üzeri isteriz dedi
İyi bari canımBenim 2 hafta önce 33'tü, dün 40 mm dedi. İkisi için de normal değerler dedi.
Ben de bir tane pantolonla bir tane elbise aldım. Sık kilo alıp veren bir insan olduğumdanBen daha hamilelik için kıyafet almadım. Oversize elbiselerim vardı. Onları giyiyorum. Ama bu hafta artık bir şeyler almak zorundayım sanırım.
Bak öyle bir tetkleyici lazım.Dün zorla uyandım gittim verdim
Ona da oğlum zorla uyandırdı onun da kan vermesi gerekiyordu yoksa yine kalırdı
canım ya bende memeler yüzünden resim çekilmek istemiyorum valla göbeğimle bir neredeyse hem görüntü hemde sağlık açısından gerçekten kötü benimkiler sanırım senin sütyen güzel destekli bende destekli alayım olmazsa ben anne sütyeni aldım resmen 100 takıyorum şuan daGöbiş ve memiş önde giden bir foto
Oy maşallah.
Aman iyi bari sevindim senin adına.Şimdi geldim canım taş yokmuş bende sağ böbrek tek büyük oda agrı yapacak kadar degil dedi raporu atarım
Al benden de o kadar ben de çok paspal bi haldeyim bi de bugün hayır olsun acayip kasık ağrım var anlamadım nedenBen atcamdaaaa kızların hepsi cicili bicili elbisellerle attılar ben şuan çok komiğim,instagrama atmak için foto elbise alıyolarrrr ben daha doğru düzgün foto çekilmedim yaaa hep ayna karşısında
Aynen bunda bi sorun yok gibi neredeyse. Benim mesane duvarı da kalın buruşukmus tabi ona da cevap alamadım
Ya ne doğru bir yorumNe güzel problemlerin var yaaaaaaaimrendim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?