- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.241
bende alayım bari daha büyük gösterir diye almamıştım ama böylede çok kötü duruyor zatenCanım emzirme sütyeni ile benimkine çok kötü. Destekli eskiden kalma bu sütyen varmış onu takınca iyi duruyor.
Tammmm antep gelini yaaaaaAlınnn uleenn
Ya sen yeni doğumuş halini de paylaştın ordan şüphelenmeliydim, DOĞURMAMIŞ gibi olman dışında bir sorun yoktu elbetteNeden ya ben dogurunca kapatırım açıgı
iyi haber vermek isterdim ama gerçekten doğumda sütte dolacağı için baya bir büyüyecek , diğer oğlumda 3 gün sütüm gelmedi memeler kocaman oldu inanılmazdı eşim bile şok oldu bunlar böylemi kalacak dediAynıyızz bende 100 takıyorum normalde ama bayramda destekli taktım bide küçük taktım biraz küçültsün diye ama yinede biyük duruyo tabi, cidden bende sırf memişler için resim çekilemiyorım. Bildiğin kötü duruyo, seni benden daha iyi kimse anlayamaz
Doğumdan sonra süt dolucak belki dahada biyücek
Hadi yaaaaaaiyi haber vermek isterdim ama gerçekten doğumda sütte dolacağı için baya bir büyüyecek , diğer oğlumda 3 gün sütüm gelmedi memeler kocaman oldu inanılmazdı eşim bile şok oldu bunlar böylemi kalacak dedibana ama sonra zamanla küçüldü ,, şimdi aynı şeyleri yaşayacağım belli kaderdaşım
Kitap detayını atlamayalım kitap şartListeyi atar mısın bakalım
Fotoğrafını atar mısın ben de Pijama takımı bakıyorum ama kısa kol
Ben de bilmiyorum sagolsun dr lar da aydinlatmiyo
Hadi yaaaaaa
Kendimi yavaşdan hazırlıyım o büyük göğüslere, emzirdikçe küçülür inşallah cidden , hem göğüs büyük, boynumuzu ağrıtıyo
Hem bebek var beli ağrıtıyo cidden zor
En son ne zaman 12de uyandım hatırlamıyorum desem.Bi 10gibi uyanıp sağlık ocağına gidip kan veremedim yaaa kendime uyuz oluyorum
Ne kadarlık evlisin senTammmm antep gelini yaaaaadaha evleneli 1 sene olmadı 1 tane bileziğim kalmadı
Merveciiimmm sana bişey sorcam şmdi senin bebiş önde gidiyor ya benimkide öndee 2 hafta falan birde bendede gec döllenme muhabbeti var yani önde olması gec döllenme olayını kapatmş oluyor. Ama doktor hiç öyle bişey demiyor önde Bile demiyor sadece tombik olcak diyor senle de durum aynı olunca haftanı da değiştirdin ya kafam takıldı şmdi neye göre doğurcaz acaba
Erken doğum riskin yoksa yapılabilir bence.Bu squat a bu haftalar başlayabilir miyiz yani? Erkendir belji diyordum ben de baslıycam da
Yoo ben öyle dediğin gibi yapmadım. Anlık fotoyduBen atcamdaaaa kızların hepsi cicili bicili elbisellerle attılar ben şuan çok komiğim,instagrama atmak için foto elbise alıyolarrrr ben daha doğru düzgün foto çekilmedim yaaa hep ayna karşısında
Benim artık olmuyorlar. Özellikle meme ve popomdan kaynaklı. Karnım dururken onlara ne oluyor ben de anlamadımBen de bir tane pantolonla bir tane elbise aldım. Sık kilo alıp veren bir insan olduğumdanbazı bol kıyafetlerim oluyor neyse ki Elbiselerimden hala olanlar var. Bluzlerimden. Taytlarimdan
Altınlı anne, favorimAlınnn uleenn
İlaca gerek yok dedi
Şaka mı bu ?Alınnn uleenn
Bende gayet ev halimi attım kot tshirtYoo ben öyle dediğin gibi yapmadım. Anlık fotoydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?