Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Neden ya ben dogurunca kapatırım açıgı
Ya sen yeni doğumuş halini de paylaştın ordan şüphelenmeliydim, DOĞURMAMIŞ gibi olman dışında bir sorun yoktu elbette

Geçenlerde burda doğumda kaç kilo gittiği konuşulmuştu asla dahil olmadım, ben eve geldim sanırım 2. Gündü aa tartıya çıkarayım dedim bi çıktım hiç eksik yok, bu nasıl olabilir falan derken evdekiler ödemlisindir dedi

iyi haber vermek isterdim ama gerçekten doğumda sütte dolacağı için baya bir büyüyecek , diğer oğlumda 3 gün sütüm gelmedi memeler kocaman oldu inanılmazdı eşim bile şok oldu bunlar böylemi kalacak dedi bana ama sonra zamanla küçüldü ,, şimdi aynı şeyleri yaşayacağım belli kaderdaşım

Hadi yaaaaaa
Kendimi yavaşdan hazırlıyım o büyük göğüslere, emzirdikçe küçülür inşallah cidden , hem göğüs büyük, boynumuzu ağrıtıyo
Hem bebek var beli ağrıtıyo cidden zor

Listeyi atar mısın bakalım

Fotoğrafını atar mısın ben de Pijama takımı bakıyorum ama kısa kol

Ben de bilmiyorum sagolsun dr lar da aydinlatmiyo
Kitap detayını atlamayalım kitap şart bide

Eklentiler

• 17E9BED4-4C87-4293-93ED-31F230BFD805.webp
    96 KB · Görüntüleme: 116
aynen öyle masa başında çalışıyorum şuan kaburgalarım omuzlarım sırtım kopuyor emzirme işi bitince göğüslerimi küçültmeyi slikon ile minnak yaptırmayı düşünüyorum ama 45.000 tl falan diyorlar 10.000 tl falan olsa hemen yaptırıcam yani o denli bezdim..

Ben de bir tane pantolonla bir tane elbise aldım. Sık kilo alıp veren bir insan olduğumdan bazı bol kıyafetlerim oluyor neyse ki Elbiselerimden hala olanlar var. Bluzlerimden. Taytlarimdan
Benim artık olmuyorlar. Özellikle meme ve popomdan kaynaklı. Karnım dururken onlara ne oluyor ben de anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…