- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.281
Keşke m alsaydın..len kızımda 68 kilo iledoğuma girmiştim m beden çok rahat gelmişti..şimdi ben 68 kiloyum L beden aldım çünkü ikiz diye belki göbeğim kalır bayağı doğumdan sonra diyeKizlar ben 57 58 kilo arasıyim depend iyi rahat olsun diye L aldım ama sanırım çok esnekmis inşallah bol gelip bacağıma tam oturmadigi için bacagimdan falan sızmaz
HayırrrrBenim kv başka bir evi vardı onu sattı. Üzerine de kredi çekti bize ev aldı.
Aynen altınlarımı istedi " veririm " dedi.
Ben ne dedim peki o anda sence ?
Benim doktora gidince ilk sorduğum şey rahim ağzı uzunluğu .çok korkuyorum..40, 41 mm arası çıkıyorKızlar arada rahim uzunluğunuz nedir benim 33 mm dedi kötü mü dedim hayır 30 üzeri isteriz dedi
Pohh hayır . " sonucta bize alıyorsun, geri vermene gerek yok " dedımHayırrrr
Ama adam daha ne yapsın, evi satmış kredi çekmişben kıyamıyorum yaaaa
Biraz bu evi biz yatırım amaçlı yaptırıyoruz gibi dubleks yaptırıyoruz satıp 2+1 alıcaz biraz para kalıcak bize, onu bana vercek mihrimi vercek, onunla araba alabilirimnapcam altını
Çok karışık
Emzirme sütyenlerinin desteklileri var kızlar o çok güzel duruyor.artık herkes ondan alıyor .ben ondan aldım.süt vermesin bile normalde kullanabilirsinizCanım emzirme sütyeni ile benimkine çok kötü. Destekli eskiden kalma bu sütyen varmış onu takınca iyi duruyor.
Aaaaa şaşırttın beniiiiiiPohh hayır . " sonucta bize alıyorsun, geri vermene gerek yok " dedım
Kayın valide zengin bir de benim.
Sen ne bok yemeye " vermene gerek yok " diyorsun ki
Bu tokat bana gelsin
Yok kız hiç öyle biri değilimAaaaa şaşırttın beniiiiiiben yeminle hayır dedin sandım hahahahahha
Boşver yaaaaa eviniz var ne güzelllll bu devirde en güzel nimet
Teşekkür ederim canım deneyim hemenYFGST6DN61Y
350 tlye 75 tl kupon çıktı bana biuyruun
Kız bende ondan koydum işte benim zıbın dediğim de o. Diğerleri çıtçıtlı bodyHani gömlek gibi giyiliyor yandan bağlanılor
Hıoı tamam ben zıbın deyince çıtçıtlı zıbın anladımKız bende ondan koydum işte benim zıbın dediğim de o. Diğerleri çıtçıtlı body
Varsa atsana canım resmini linkiniEmzirme sütyenlerinin desteklileri var kızlar o çok güzel duruyor.artık herkes ondan alıyor .ben ondan aldım.süt vermesin bile normalde kullanabilirsiniz
İyiymiş vala senin kiBenim doktora gidince ilk sorduğum şey rahim ağzı uzunluğu .çok korkuyorum..40, 41 mm arası çıkıyor
Aynen artık kısmetYok kız hiç öyle biri değilim
Benim hatam geri vericem dediğinde " gerek yok " demem. Vermek degil
Neyse ...
Kız korkuttun beni şimdi çok mu kötü benim kiBenim doktora gidince ilk sorduğum şey rahim ağzı uzunluğu .çok korkuyorum..40, 41 mm arası çıkıyor
Ay çok güzelOdamiz tamam teyzeler eksiklerimiz var ama artik dogumdan sonrada olsa tamamlanir
Sağlıcakla gelsinOdamiz tamam teyzeler eksiklerimiz var ama artik dogumdan sonrada olsa tamamlanir
Kızlar bugün LCW den bir şeyler beğendim. Her gün fark çıkardı lazım değilken. Şimdi de yok meretçarkı kuponu olan var mı
Sağlıkla mutlulukla kullanılsın her biriOdamiz tamam teyzeler eksiklerimiz var ama artik dogumdan sonrada olsa tamamlanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?