Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayy giderseniz araştırırsanız burayada yazın valla benim kesin ihtiyacım var şimdiden.insallah senin olmaz.anneminde doğumda çatlamış o daha beter

Bakıyor ama söylemiyorlar. Anlamayız bilmeyiz diye..
Ben bir defa detaylı ultrasonda perinatoloğa, bir defa da doktoruma sordum. Sorun yok deyince bir daha sormadım. O zaman cevap veriyorlar

Erken doğum riskin yoksa yapılabilir bence.
Öyle bir riskim yok. Hatta 32 den sonra çalısacagim. Doktorum çalısabilirsin dedi. Ne biliyim açılmayı hemen tetiklemez mi ki dedim. 31. Haftadayim da. Bi arastirayim bunu son ay yapsam diyordum da belki de son ay içinde yeterli olmaz bilmiyorum ki

Kız bende ondan koydum işte benim zıbın dediğim de o. Diğerleri çıtçıtlı body
Alttan çitcıtlı body olmaz mı yani illa gömlek gibi üst üste kruvaze gelenlerden mi olmalı? Bebegim gobek kordonu vs olacak ya cok emin olamıyorum ya. Tulum seklinde bişey almamistim ben alt üst seklinde ice body seklinde var ama nasıl yapsam

Genetik demekkiiiii genetik bişiyse zaten olur benimde anneminde var cünkü
Aynen çatlamak neysede bu kaşıntı çok fenaymis yaa kendimi tutamayıp kasiyasim geliyor.kendimle savaşıyorum resmen çok zor kasimamak 1 saatte 3 kere yağ sürdüm sırf kasimayayim diye.

Odamiz tamam teyzeler eksiklerimiz var ama artik dogumdan sonrada olsa tamamlanir
Vallahi sizin eksiginiz varsa bizim biseyimiz yok o zaman kiradayim uygun odam yok bebege oda yapamadim. O neyse ama yine de baya biseyler almissiniz ben hic bisey almamisim gibi hissediyorum suan

Bircogu kuzenlerimizin kuculenleri bende cok maaliyet harcamadim aslinda
Ha simdi bu mesajini gordüm. Birilerinden biseyler kalmasi ne guzel ya bizim hersey sifirdan kendi basimıza aldik. O yuzden bu kadar yok heralde saglik olsun masallah oda güzel olmuş güle güle kullansın bebiş

Aynen çatlamak neysede bu kaşıntı çok fenaymis yaa kendimi tutamayıp kasiyasim geliyor.kendimle savaşıyorum resmen çok zor kasimamak 1 saatte 3 kere yağ sürdüm sırf kasimayayim diye.
Evet o kaşıntı çok fena gündüz yağlanıp sıkıyorum dişimi ama gece bi uyanıyorum elim karnımda kaşıyorum inşallah çatlamaz ama umudum yok

Vallahi sizin eksiginiz varsa bizim biseyimiz yok o zaman kiradayim uygun odam yok bebege oda yapamadim. O neyse ama yine de baya biseyler almissiniz ben hic bisey almamisim gibi hissediyorum suan
Gecen yil agustosta tasinmistim oncesinde benmde evim 2+1 di bebek istememize ragemn hamile kalamiyordum bu ev ugur getirmis olsaki ekimde hamile kalmisim 4+1 bu evim en küçük oda bebege dustu sigmaz sanmistim ama idare eder simdilik yeterli ayrica evet kiyafet olarak cok birsey almadik kuzenimin oglu var 9 aylik ondan kaldi cogu 4 yasinda kiz kardesim var sut sagma makinesi falanda ondan kalmisti mesela

Bakıyor ama söylemiyorlar. Anlamayız bilmeyiz diye..
Ben bir defa detaylı ultrasonda perinatoloğa, bir defa da doktoruma sordum. Sorun yok deyince bir daha sormadım. O zaman cevap veriyorlar
2 hafta sonra gel dedi dün. 2 hafta sonra gidince sorsam mi ki? artik 32 hafta oluyorum ama hala önemli mi acaba

Ayy cok güzel. Imreniyor insan. Bakalım bize de sonra nasip olur belki. Saglikli olsunlar da Allahtan hayırlisı. Bereketiyle huzuruyla gelsinler

Valla doktoruma güveniyorum aslında o yuzden sormadım arada aklma geliyor burda konuşulunca. Merak ediyorum. Belki bilmemek iyidir ama genelde 2,5 cm üzeri olsun 3 cm istenilen diye biliyorum ben
Evet öyleymiş 2,5 üstü iyi diyorlar haftama göre iyi bence bi sıkıntı olsa kalkma falan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…