Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Buldun mu kupon? Bu taze geldi
YFGSRZ8EFFX
Canım gerek kalmadı teşekkürler inanılmayacak şekilde şanslı çıktım. Uygulamaya girdim baktım alacaklarım 250 helenxy nin verdiği 75lik kupon için 100 TL daha ekleyecektim. Sonra uygulama kitlendi. Ama iyi ki kitlenmis Şansım burada başladı.

Eşimin telefonundan açtım. Önce kazı kazan çıktı 250 ye 50 TL. Neyse malzemeleri ekledim. Sepete gittim 177 TL tutuyor. Nasil olur diye anlayamadım. Meğer hiç sipariş vermemiş eşim. Hem hoşgeldin indirimi yaptı hemde kargo bedava yaptı. O arada benim uygulama açıldı baktım aynı sepet 252 TL. Kazı kazandan ve farktan bile avantajlı oldu sanırım.

Niye anlattım eslerinizin telefonlarında hiç kullanilmamis uygulama varsa. Aklınızda olsun.

Odamiz tamam teyzeler eksiklerimiz var ama artik dogumdan sonrada olsa tamamlanir
Sağlıkla zamanında doğsun güle güle giysin kullansın
Ay çok güzel darısı başımıza. Yalnız maşallah ne kadar çok kıyafet var ben hiç almamışım bunları görünce
Fotoları görünce aynı şeyi düşünmüşüz
Dedim ben hiçbir şey almamışım
Daha bez bile yok
Sadece markaya karar verdim almadım

Almanyada başka bir arkadaş dedi burda 2 defa şeker testi yapıyorlarmış,
Hee demekki onu önemsiyorlar. Biri daha demisti sanki malta mıydı adada demisti suan kimdi hatirlayamadim. Seker daha önemseniyor diye. Her devletin saglik politikasi var demekki. Zararı olmaz heralde. Ama ultrason açısından biraz üzucü olmuş. Sonlara doğru acaba ultrasonla daha cok bakarlar mı ki? Ha şu var sonlara dogru da zaten bebek büyuýünce ultrason çok da bisey ifade etmez oluyor artk.

Kızlar arada rahim uzunluğunuz nedir benim 33 mm dedi kötü mü dedim hayır 30 üzeri isteriz dedi
Benim doktor hic rahim agzi uzunlugu söylemiyor bence bakmiyor da. Baksa dosyaya not düşerken hemşiresine söylerdi ben de o ara anlardm. Önceleri daha cok veri giriyordu dosyaya simdi kilo ac fl bdf vs onları söyledi plasenta konumunu soyledi suyu normal dedi. Kalp atimi var dedi baska da bisey demedi heralde . Aslinda merak ediyorum rahim agzım ne kadar oluyor ilk hamileligim cunku var mi bi durum bilmiyorum. Daha sonra hamilelik istersem bununla ilgili bir bilgim de yok

Keşke bana da söylemeseydi

Serviks olarak söylüyorlar onu. Ya da belki kendisi bakıp sana söylemiyordur.

Ben de geçen alışverişi hoşgeldin indirimiyle yaptım. Ben de şaşırmıştım neden bu kadar iniyor diye hiç almamışım meğer.
İndirimli ürünler daha da iniyor. Çok iyi oluyor öyle

Çok doğru dedin. Ben de eşimin tele indireyim alacağım varsa

Kizlarr benim karnım çok yanıyor kaşınıyor yaa cokda çatladim zaten çatlaklar yukarıda çıkmaya başladı önce asagilardaydi şimdi göbek deliğinin oralara doğru çoğalıyordaha da çok zamanımız var ne hale gelicem kimbilir. Kasintida üstüne tuz biber zaten, kasimayayim diyorum ama zaten heryerim çatladı yani kasicam ne olur kasimasam ne olur diyorum bazen yaglanip duruyorum güreşçi gibi biseye yaradığı yok

Hadi yaaaa bazen benimde kaşınıyo ama kaşımamaya çalışıyorum daha çatlamadı benim ama çatlıcak benceee.. sen yinede kaşımamaya çalış bence yağla durrr boşver en azından doğumdan sonra düzelir beyazlaşır

Ayy sorma yaaa tek tesellim o beyaza donecek olmaları şu an felaket görünüyor yani kırmızı kırmızı.benim çok oldu çatlamaya başlayalı şu ana kadar catlamadiysan belkide çatlamaz canım belli olmaz yani.

Eklentiler

• IMG_20220420_153831.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 115
O beyazları götürcek aletlerde var hattaa, ben çatlarsam, ilerde onlara gidicemmm çatlakları düzeltsinler diye, kuzenim son 2 hafta kala çatlamıştı, benim sezaryan olucak ya 2 hafta önce alıncak belki çatlamadan doğum olur Cidden insan kendini kötü hissediyo haklısın, acayip kaşınmasıda cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…