- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.261
Biliyorum değiştiririm ama oradaki doktorları ve hemşireleri hiç tanımıyorum. Ben doktorumu arayarak ulaşabiliyorum. hemşireye öyle. O sebeple değiştirme itemedim. Şimdi risk gibi geliyor. Bebekle tanımadığım birileri.Evet oğlan olmasa kurduğum alarmı bile kapattım uyuyacaktım
Bizim çok yakın sağlık ocağı sırf sabah erken kalklmak zor geliyor ondan bu erteleme
Eğer değiştirme niyetin varsa e devletten 2 dk da alıyorsun 24 saatte de değişiyor aile hekimi
Ben de takip foto çektin sandımKizlar bayramda,düğünlerde falan altin takariz burda bende taktim iste bayramda cekilmistim o fotoyuantep geliniyik ağamm
Hahaha kudurmadim amyBen de takip foto çektin sandım
Bir de topuklu terlik giyince
Ohooo anlık çekeceksiniz yahumaksat suanki halleri görmek
Bende düşünüyordum da maşallahmış fiyatı... Üniversite hastaneleri de böyle mi kiaynen öyle masa başında çalışıyorum şuan kaburgalarım omuzlarım sırtım kopuyor emzirme işi bitince göğüslerimi küçültmeyi slikon ile minnak yaptırmayı düşünüyorum ama 45.000 tl falan diyorlar 10.000 tl falan olsa hemen yaptırıcam yani o denli bezdim..
Ben sattirmadim ustune set al bana diye kafasinin etini yemistimTammmm antep gelini yaaaaadaha evleneli 1 sene olmadı 1 tane bileziğim kalmadı
N'oldu altınlara ?Tammmm antep gelini yaaaaadaha evleneli 1 sene olmadı 1 tane bileziğim kalmadı
Kızlar bugün LCW den bir şeyler beğendim. Her gün fark çıkardı lazım değilken. Şimdi de yok meretçarkı kuponu olan var mı
Okadar pahalımınyaaaa bende istiyorum küçültmek ama çok küçülmüyomuş araştırdımmmda 45 verip küçülmesse daha sinirlenirinaynen öyle masa başında çalışıyorum şuan kaburgalarım omuzlarım sırtım kopuyor emzirme işi bitince göğüslerimi küçültmeyi slikon ile minnak yaptırmayı düşünüyorum ama 45.000 tl falan diyorlar 10.000 tl falan olsa hemen yaptırıcam yani o denli bezdim..
Uyanıyom ama geri uyuyom son zamanlarım birazcık uyıyımEn son ne zaman 12de uyandım hatırlamıyorum desem.
Ah ne büyük lüks boşver uyu bol bol
Benim haziranda 1 sene olucakNe kadarlık evlisin sen
6 aylık evliyim ben
Eşofmanım komikti yaaaYoo ben öyle dediğin gibi yapmadım. Anlık fotoydu
Helal beeeeeeeeeeeeBen sattirmadim ustune set al bana diye kafasinin etini yemistim
Kentsel dönüşümde evimiz ev yapılıyo bize oyuzden verdim, ev bitsin alıcammm kısmetseN'oldu altınlara ?
Evi kim yaptırıyor ?Okadar pahalımınyaaaa bende istiyorum küçültmek ama çok küçülmüyomuş araştırdımmmda 45 verip küçülmesse daha sinirlenirinmillete söylüyprum ağrılarımı abartıyosun diyolar valla
Uyanıyom ama geri uyuyom son zamanlarım birazcık uyıyım
Benim haziranda 1 sene olucak
Eşofmanım komikti yaaaoyuzden
Helal beeeeeeeeeeee
Kentsel dönüşümde evimiz ev yapılıyo bize oyuzden verdim, ev bitsin alıcammm kısmetse
Eşimin ailesiyle bizz , dubleks yapılıyo baya para gitti, eşimin babasıda başka bi evinide sattı bu ev için, bende takıları vermem diyemedim, napcam altınları bari evimiz olsun istanbulda artık evler alsan pahalı, kirada otursan pahalıEvi kim yaptırıyor ?
En iyisini yapmışsın aslında evler milyon oldu artık pek çok insan artık ev alamayacakEşimin ailesiyle bizz , dubleks yapılıyo baya para gitti, eşimin babasıda başka bi evinide sattı bu ev için, bende takıları vermem diyemedim, napcam altınları bari evimiz olsun istanbulda artık evler alsan pahalı, kirada otursan pahalıEn azından evim olcak diyorum
Hani gömlek gibi giyiliyor yandan bağlanılorO ne yeni doğan atlet dediğin? Benim zıbın drdigim gömlek gibi olandan alttan çıtçıtlı body değil.
Cidden yaaaa yani etarafımızda almaya çalışan alamayan bir sürü insan var üzülüyo insan, çok şükür olucak evim diye seviniyorummmEn iyisini yapmışsın aslında evler milyon oldu artık pek çok insan artık ev alamayacak
Benim kv başka bir evi vardı onu sattı. Üzerine de kredi çekti bize ev aldı.Eşimin ailesiyle bizz , dubleks yapılıyo baya para gitti, eşimin babasıda başka bi evinide sattı bu ev için, bende takıları vermem diyemedim, napcam altınları bari evimiz olsun istanbulda artık evler alsan pahalı, kirada otursan pahalıEn azından evim olcak diyorum
Hak yemeden eşit şekilde dağıttı vucuduma heralde.Senin bu 13 kilo nerde
Maşallah sizin göbekleri görünce kendimi davulgibi hissediyorum..benimkide küçük olsa keşke daha rahat+11 kilo.
Resim at da bide seni görelim kız sporun faydasınıBen düzenli olarak spor yapıyorum canım squat çok faydalı diyorlar göreceğim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?