Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Biliyorum değiştiririm ama oradaki doktorları ve hemşireleri hiç tanımıyorum. Ben doktorumu arayarak ulaşabiliyorum. hemşireye öyle. O sebeple değiştirme itemedim. Şimdi risk gibi geliyor. Bebekle tanımadığım birileri.

Bende düşünüyordum da maşallahmış fiyatı... Üniversite hastaneleri de böyle mi ki

Okadar pahalımınyaaaa bende istiyorum küçültmek ama çok küçülmüyomuş araştırdımmmda 45 verip küçülmesse daha sinirlenirinmillete söylüyprum ağrılarımı abartıyosun diyolar valla
En son ne zaman 12de uyandım hatırlamıyorum desem.
Ah ne büyük lüks boşver uyu bol bol
Uyanıyom ama geri uyuyom son zamanlarım birazcık uyıyım
Ne kadarlık evlisin sen
6 aylık evliyim ben
Benim haziranda 1 sene olucak
Yoo ben öyle dediğin gibi yapmadım. Anlık fotoydu
Eşofmanım komikti yaaa oyuzden
Ben sattirmadim ustune set al bana diye kafasinin etini yemistim
Helal beeeeeeeeeeee
N'oldu altınlara ?
Kentsel dönüşümde evimiz ev yapılıyo bize oyuzden verdim, ev bitsin alıcammm kısmetse

Evi kim yaptırıyor ?

Evi kim yaptırıyor ?
Eşimin ailesiyle bizz , dubleks yapılıyo baya para gitti, eşimin babasıda başka bi evinide sattı bu ev için, bende takıları vermem diyemedim, napcam altınları bari evimiz olsun istanbulda artık evler alsan pahalı, kirada otursan pahalı En azından evim olcak diyorum

En iyisini yapmışsın aslında evler milyon oldu artık pek çok insan artık ev alamayacak

En iyisini yapmışsın aslında evler milyon oldu artık pek çok insan artık ev alamayacak
Cidden yaaaa yani etarafımızda almaya çalışan alamayan bir sürü insan var üzülüyo insan, çok şükür olucak evim diye seviniyorummm Doğuma kadar ev biter az kaldı kışa doğru belki taşınırz, yada satıp 2+1 alıcazz bakıcaz artık duruma

Benim kv başka bir evi vardı onu sattı. Üzerine de kredi çekti bize ev aldı.
Aynen altınlarımı istedi " veririm " dedi.

Ben ne dedim peki o anda sence ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…