- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.341
Gece pek olmadı bana şu ana kadar ama gündüz oluyor bayağı, inşallah catlamazsin canım belli olmuyor hiç bu işlerEvet o kaşıntı çok fena gündüz yağlanıp sıkıyorum dişimi ama gece bi uyanıyorum elim karnımda kaşıyoruminşallah çatlamaz ama umudum yok
Daha çatlak yok ama bilmiyorum ya genetik olarak yatkınım çatlarım gibi geliyor hayırlısı artıkGece pek olmadı bana şu ana kadar ama gündüz oluyor bayağı, inşallah catlamazsin canım belli olmuyor hiç bu işlerbenim gibi catlayanda kimse yok galiba
Ben ondan hiç almadım ya ondan mı almak gerek 1 tane hastane çıkışında var sadeceKız bende ondan koydum işte benim zıbın dediğim de o. Diğerleri çıtçıtlı body
Az kaldı sabretAynen çatlamak neysede bu kaşıntı çok fenaymis yaa kendimi tutamayıp kasiyasim geliyor.kendimle savaşıyorum resmen çok zor kasimamak1 saatte 3 kere yağ sürdüm sırf kasimayayim diye.
Umarım oyle olurAz kaldı sabretDüzelicez inşaşlah beeeee şunlar bi geçsin offfffff
Bence sorun yoktur ondan.Benim doktor hic rahim agzi uzunlugu söylemiyor bence bakmiyor da. Baksa dosyaya not düşerken hemşiresine söylerdi ben de o ara anlardm. Önceleri daha cok veri giriyordu dosyaya simdi kilo ac fl bdf vs onları söyledi plasenta konumunu soyledi suyu normal dedi. Kalp atimi var dedi baska da bisey demedi heralde . Aslinda merak ediyorum rahim agzım ne kadar oluyor ilk hamileligim cunku var mi bi durum bilmiyorum. Daha sonra hamilelik istersem bununla ilgili bir bilgim de yok
Ben internetten almadım canım fakat krendyola yaz destekli emzirme sütyeni diye çıkar galiba ben çarşıdan 2.alana yüzde 50 indirimle taaa ne zaman 2 tane aldım..emzirmemek bile günlük takılır diyeVarsa atsana canım resmini linkini
Güzel canım maşallah..senle aynı kiloyu almışızBu da benden gelsin o zamann +7 kiloylaanamm arkadaki bornozu görmeyin kız
Çıtçıtlı zıbınlar göbeğe takılabiliyor canım hani en azından hastanede daha rahat oluyor o bol olandan istemişti bizden hemşire..zıbını hiç giydirmeyorlar hastane çıkışının içindeki..Alttan çitcıtlı body olmaz mı yani illa gömlek gibi üst üste kruvaze gelenlerden mi olmalı? Bebegim gobek kordonu vs olacak ya cok emin olamıyorum ya. Tulum seklinde bişey almamistim ben alt üst seklinde ice body seklinde var ama nasıl yapsam
Yani bence de ben o yuzden sormadim. Hatta orda sormak aklma gelmiyor burda konusulunca acaba benimki kac diyorumBence sorun yoktur ondan.
Benimki de hiç kafası şu kadar geride
Rahim uzunluğu şu demiyor. Problem olarak görse söylerler
Bende öyle hala 75 beden takıyorum ilk doğumumdada büyümemişti..en fazla 80 takmıştımHiç buyumedi. Hala ayni
Ee peki kızlar siz tam vajinanın oraya biraz ultrason cihazını bastırdığındaanlamıyor musunuz? İşte biraz canın açılabilir dediğinde rahim uzunluğunu ölçüyor doktor..ta en aşağıdan bakılıyor..Yani bence de ben o yuzden sormadim. Hatta orda sormak aklma gelmiyor burda konusulunca acaba benimki kac diyorumneyse suyu bulandırmayalım iyiyiz devam ediyoruz diyelm. Muhtemelen yine unutup sormam ben zaten
Anladim alsam mı ki o zaman. Şunu kastediyorsunuz demi?Çıtçıtlı zıbınlar göbeğe takılabiliyor canım hani en azından hastanede daha rahat oluyor o bol olandan istemişti bizden hemşire..zıbını hiç giydirmeyorlar hastane çıkışının içindeki..
Aynen. Doktor bakınca zaten her şeyi görüyorYani bence de ben o yuzden sormadim. Hatta orda sormak aklma gelmiyor burda konusulunca acaba benimki kac diyorumneyse suyu bulandırmayalım iyiyiz devam ediyoruz diyelm. Muhtemelen yine unutup sormam ben zaten
Son kontrollerde hic oralara bakmadi. Detaylıda bakmisti. Ondan once bi iki hatrliyorum o kadar. Her gitrigimde asagiya yakın bastirarak baktigi hic olmadiEe peki kızlar siz tam vajinanın oraya biraz ultrason cihazını bastırdığındaanlamıyor musunuz? İşte biraz canın açılabilir dediğinde rahim uzunluğunu ölçüyor doktor..ta en aşağıdan bakılıyor..
Hıhhh evet canım..hemşire bundan istemişti ilk doğumumda çıtçıtlı hiç giydirmedik ilk hafta..göbeği hava alsın diye kurusun diye..ben çıt ıtlı zıbın yerine 4 tane bundan koydum valize..Anladim alsam mı ki o zaman. Şunu kastediyorsunuz demi?
Ben masaya çıkar çıkmaz ilk ona bakıyor ikiz diyeSon kontrollerde hic oralara bakmadi. Detaylıda bakmisti. Ondan once bi iki hatrliyorum o kadar. Her gitrigimde asagiya yakın bastirarak baktigi hic olmadi
Ya çok fazlasına gerek yok bence. Zamanında aldirdilar var kullanıyim dedimBen ondan hiç almadım ya ondan mı almak gerek 1 tane hastane çıkışında var sadece
Valla goruyordur eminim doktoruma güvendim gerisi koyverdim acikcasi. Adam bi detaylı ultrason yaptı eşim de yanimdaydi yetişemedim adama şahin gibi odaklandı cat cat cat saydı dedi. Gercekten iyi ultrason okuduguna inanıyorum o yüzden de no problemaAynen. Doktor bakınca zaten her şeyi görüyor
Sende cok gerekli tabi. En dogrusunu yapiyor. Ben de her gittigimde troidimi soruyor. Ben haşimatoyum da. Ne zaman gittin bi daha ne zaman gitcen gittin mi sorun yok demi takip ettiriyorsun demi hep bunu soruyor. Kişiye göre muayene oluyor işte.Ben masaya çıkar çıkmaz ilk ona bakıyor ikiz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?