Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet o kaşıntı çok fena gündüz yağlanıp sıkıyorum dişimi ama gece bi uyanıyorum elim karnımda kaşıyorum inşallah çatlamaz ama umudum yok
Gece pek olmadı bana şu ana kadar ama gündüz oluyor bayağı, inşallah catlamazsin canım belli olmuyor hiç bu işler benim gibi catlayanda kimse yok galiba

Aynen çatlamak neysede bu kaşıntı çok fenaymis yaa kendimi tutamayıp kasiyasim geliyor.kendimle savaşıyorum resmen çok zor kasimamak 1 saatte 3 kere yağ sürdüm sırf kasimayayim diye.
Az kaldı sabret Düzelicez inşaşlah beeeee şunlar bi geçsin offfffff

Bence sorun yoktur ondan.
Benimki de hiç kafası şu kadar geride
Rahim uzunluğu şu demiyor. Problem olarak görse söylerler

Çıtçıtlı zıbınlar göbeğe takılabiliyor canım hani en azından hastanede daha rahat oluyor o bol olandan istemişti bizden hemşire..zıbını hiç giydirmeyorlar hastane çıkışının içindeki..

Bence sorun yoktur ondan.
Benimki de hiç kafası şu kadar geride
Rahim uzunluğu şu demiyor. Problem olarak görse söylerler
Yani bence de ben o yuzden sormadim. Hatta orda sormak aklma gelmiyor burda konusulunca acaba benimki kac diyorum neyse suyu bulandırmayalım iyiyiz devam ediyoruz diyelm. Muhtemelen yine unutup sormam ben zaten

Yani bence de ben o yuzden sormadim. Hatta orda sormak aklma gelmiyor burda konusulunca acaba benimki kac diyorum neyse suyu bulandırmayalım iyiyiz devam ediyoruz diyelm. Muhtemelen yine unutup sormam ben zaten
Ee peki kızlar siz tam vajinanın oraya biraz ultrason cihazını bastırdığındaanlamıyor musunuz? İşte biraz canın açılabilir dediğinde rahim uzunluğunu ölçüyor doktor..ta en aşağıdan bakılıyor..

Anladim alsam mı ki o zaman. Şunu kastediyorsunuz demi?

Eklentiler

• images.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 62
Son kontrollerde hic oralara bakmadi. Detaylıda bakmisti. Ondan once bi iki hatrliyorum o kadar. Her gitrigimde asagiya yakın bastirarak baktigi hic olmadi

Anladim alsam mı ki o zaman. Şunu kastediyorsunuz demi?
Hıhhh evet canım..hemşire bundan istemişti ilk doğumumda çıtçıtlı hiç giydirmedik ilk hafta..göbeği hava alsın diye kurusun diye..ben çıt ıtlı zıbın yerine 4 tane bundan koydum valize..tabi tercih meselesi çotçıtlıyı düşününce bebeğin her altını açmada çıtçıtlı zıbın ğöbüşüne takılabiliyor

Ben ondan hiç almadım ya ondan mı almak gerek 1 tane hastane çıkışında var sadece
Ya çok fazlasına gerek yok bence. Zamanında aldirdilar var kullanıyim dedim Eskiden alttan çıtçıtlı body mi varmış. Eskiler bunu kullanmış işte. Annemle kv aldırdı işte zamanında x

Aynen. Doktor bakınca zaten her şeyi görüyor
Valla goruyordur eminim doktoruma güvendim gerisi koyverdim acikcasi. Adam bi detaylı ultrason yaptı eşim de yanimdaydi yetişemedim adama şahin gibi odaklandı cat cat cat saydı dedi. Gercekten iyi ultrason okuduguna inanıyorum o yüzden de no problema

Ben masaya çıkar çıkmaz ilk ona bakıyor ikiz diye
Sende cok gerekli tabi. En dogrusunu yapiyor. Ben de her gittigimde troidimi soruyor. Ben haşimatoyum da. Ne zaman gittin bi daha ne zaman gitcen gittin mi sorun yok demi takip ettiriyorsun demi hep bunu soruyor. Kişiye göre muayene oluyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…