- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.361
Anladim.Hıhhh evet canım..hemşire bundan istemişti ilk doğumumda çıtçıtlı hiç giydirmedik ilk hafta..göbeği hava alsın diye kurusun diye..ben çıt ıtlı zıbın yerine 4 tane bundan koydum valize..tabi tercih meselesi çotçıtlıyı düşününce bebeğin her altını açmada çıtçıtlı zıbın ğöbüşüne takılabiliyor
Simdi sen de böyle diyorsun bilemedim. Belki bi tane falan alirim. Hastanede kullanilsin diye. Cok emin olamamıstim. Bakalım bakalım.Ya çok fazlasına gerek yok bence. Zamanında aldirdilar var kullanıyim dedimEskiden alttan çıtçıtlı body mi varmış. Eskiler bunu kullanmış işte. Annemle kv aldırdı işte zamanında x
Göbek kordonu yüzünden onu oneriyorlar zaten. Alttan çıtçıtlı rahatsız edebilir giydirilen diye.Alttan çitcıtlı body olmaz mı yani illa gömlek gibi üst üste kruvaze gelenlerden mi olmalı? Bebegim gobek kordonu vs olacak ya cok emin olamıyorum ya. Tulum seklinde bişey almamistim ben alt üst seklinde ice body seklinde var ama nasıl yapsam
Bana bakma bende 5 tane var.Anladim.
Simdi sen de böyle diyorsun bilemedim. Belki bi tane falan alirim. Hastanede kullanilsin diye. Cok emin olamamıstim. Bakalım bakalım.
Aynen bunlardan. Kimi tercih etmiyor. Ama ben kordon düşene kadar giydirin diye düşündüm.Anladim alsam mı ki o zaman. Şunu kastediyorsunuz demi?
Bende haşimatoyumSende cok gerekli tabi. En dogrusunu yapiyor. Ben de her gittigimde troidimi soruyor. Ben haşimatoyum da. Ne zaman gittin bi daha ne zaman gitcen gittin mi sorun yok demi takip ettiriyorsun demi hep bunu soruyor. Kişiye göre muayene oluyor işte.
Hastane çıkışının içinde oluyor bazılarında..seninkinde yok muAnladim.
Simdi sen de böyle diyorsun bilemedim. Belki bi tane falan alirim. Hastanede kullanilsin diye. Cok emin olamamıstim. Bakalım bakalım.
Hadi yaaBende haşimatoyum
Ehe ben hastane cikisi almadim. Kayinvalidem bi gaz ben alcam dedi aldı. Ama cok uzakta gelmeyi dusunuyordu ama isler degisti gelemiycek doguma. Ben de hastane cıkışı yerine onda bulunanlardan bi kac takım almistim. Ama bu ic dıs zıbınlardan yok böyle. Ayriyetten alirim sorun degil ya napalm bulunsunHastane çıkışının içinde oluyor bazılarında..seninkinde yok mu
Yok xağlamak şart değil ki zaten pijamalı üstüne çekiyorlarBenim hastane çıkışı içinde var o içe giyilen gömlek ama ne çıtçıtı ne de bağlama ipi var kendim diksem mi ip bağlamak için yandan direk öyle açılmaz mi içerde?
2 hafta sonra gel dedi dün. 2 hafta sonra gidince sorsam mi ki? artik 32 hafta oluyorum ama hala önemli mi acaba
Benim hastane çıkışı içinde var o içe giyilen gömlek ama ne çıtçıtı ne de bağlama ipi var kendim diksem mi ip bağlamak için yandan direk öyle açılmaz mi içerde?
Vay vay vayHaziran annelerine artık 2 hafta sonraya randevu fln vermeye başlamışlar doğum için, geliyo yavaşdan sıramızşaka gibi yaaaa
İkiz bebek annesi olacaksınız. Olsun o kadarMaşallah sizin göbekleri görünce kendimi davulgibi hissediyorum..benimkide küçük olsa keşke daha rahat
Ben de tam bilmiyorum ama bir şey olacağını sanmıyorumÖyle bir riskim yok. Hatta 32 den sonra çalısacagim. Doktorum çalısabilirsin dedi. Ne biliyim açılmayı hemen tetiklemez mi ki dedim. 31. Haftadayim da. Bi arastirayim bunu son ay yapsam diyordum da belki de son ay içinde yeterli olmaz bilmiyorum ki
Yok cnm öyle düşünme Allah’ın izniyle herhangi bir durum yok yoktur .Benim doktor hic rahim agzi uzunlugu söylemiyor bence bakmiyor da. Baksa dosyaya not düşerken hemşiresine söylerdi ben de o ara anlardm. Önceleri daha cok veri giriyordu dosyaya simdi kilo ac fl bdf vs onları söyledi plasenta konumunu soyledi suyu normal dedi. Kalp atimi var dedi baska da bisey demedi heralde . Aslinda merak ediyorum rahim agzım ne kadar oluyor ilk hamileligim cunku var mi bi durum bilmiyorum. Daha sonra hamilelik istersem bununla ilgili bir bilgim de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?