Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Anladim.
Ya çok fazlasına gerek yok bence. Zamanında aldirdilar var kullanıyim dedim Eskiden alttan çıtçıtlı body mi varmış. Eskiler bunu kullanmış işte. Annemle kv aldırdı işte zamanında x
Simdi sen de böyle diyorsun bilemedim. Belki bi tane falan alirim. Hastanede kullanilsin diye. Cok emin olamamıstim. Bakalım bakalım.

Göbek kordonu yüzünden onu oneriyorlar zaten. Alttan çıtçıtlı rahatsız edebilir giydirilen diye.

Bende haşimatoyum

Benim hastane çıkışı içinde var o içe giyilen gömlek ama ne çıtçıtı ne de bağlama ipi var kendim diksem mi ip bağlamak için yandan direk öyle açılmaz mi içerde?

Bende haşimatoyum
Hadi yaa sinir bozucu bi hastalık.
Hastane çıkışının içinde oluyor bazılarında..seninkinde yok mu
Ehe ben hastane cikisi almadim. Kayinvalidem bi gaz ben alcam dedi aldı. Ama cok uzakta gelmeyi dusunuyordu ama isler degisti gelemiycek doguma. Ben de hastane cıkışı yerine onda bulunanlardan bi kac takım almistim. Ama bu ic dıs zıbınlardan yok böyle. Ayriyetten alirim sorun degil ya napalm bulunsun

Benim hastane çıkışı içinde var o içe giyilen gömlek ama ne çıtçıtı ne de bağlama ipi var kendim diksem mi ip bağlamak için yandan direk öyle açılmaz mi içerde?
Yok xağlamak şart değil ki zaten pijamalı üstüne çekiyorlar bişey olmaz..fakat yedek lazım olur mu bilmiyorum bebek kirli giydirirlerse değiştirdiğinde başka onun yerinebişey giydirmelisin

2 hafta sonra gel dedi dün. 2 hafta sonra gidince sorsam mi ki? artik 32 hafta oluyorum ama hala önemli mi acaba

Artık bebeği bile usg de bir seferde göremiyorlarki. Parça parça bakıyorlar. Rahim ağzı mesafesini görebilirler mi bilemedim.
Alttan bakalım o zaman dermiş
Sen merak ediyorsan sor yine de tabiki canım..

Benim normalde haftaya pazartesi kontrolüm vardı. Ama plan denk gelmedi iptal ettim. Cuma gideceğim kısmetse. 3 hafta sonra demişti ama 5 hafta olacak gitmeyeli

Ben bunu ilkine de hiç giydirmedim. Normal alttan çıtçıtlı badi giydirdik. Hemşireler direk ne verdiysek onu giydirdi. Göbeğe takılma batma falan olmadı

Geçen ütü yaparken bir zıbın geçti elime. Takımların içinde geldi yıkandı demekki. Hiç ütülemeden çöpe attım.
Kullanmam çok rahatsız geliyor gözüme nedense bebeği kucağa al koy derken toplanıyor..

Maşallah sizin göbekleri görünce kendimi davulgibi hissediyorum..benimkide küçük olsa keşke daha rahat
İkiz bebek annesi olacaksınız. Olsun o kadar bence hamile görünmek kilo almış gibi görünmekten iyidir Benim karnım çok çıkmadı ama vücudumun diğer uzuvları kilo aldı

Ben de tam bilmiyorum ama bir şey olacağını sanmıyorum

Yok cnm öyle düşünme Allah’ın izniyle herhangi bir durum yok yoktur .
Ölçümü hafif kadık tarafına doğru yapıyor cihaz ucuyla, bi nebze peçete koyduğumuz yere doğru iniyor ölçmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…