- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.381
Yok ya alttan falan gerek yok ben gidesiye iyice buyur dedigin gibi rahim agzina bakamayabilir. Aslinda aklma gelmiyor burda konusulunca aklma dusuyor. Skntı yoktur diye dusunuyorum. Insallah oyledirArtık bebeği bile usg de bir seferde göremiyorlarki. Parça parça bakıyorlar. Rahim ağzı mesafesini görebilirler mi bilemedim.
Alttan bakalım o zaman dermiş
Sen merak ediyorsan sor yine de tabiki canım..
Benim normalde haftaya pazartesi kontrolüm vardı. Ama plan denk gelmedi iptal ettim. Cuma gideceğim kısmetse. 3 hafta sonra demişti ama 5 hafta olacak gitmeyeli
Bu nst ne kadar sürüyor cok merak ediyorumGünaydın kızlar bugün kontrolüm var ilk defa nst de çekilecek bikaç haftadır kısa süreli adet sancısı gibi sancılarım oluyor bakalım ne çıkacak
Ortalama 20 dk sürüyor ama bebek uyur hareket etmezse fazla birseyler yedirip tekrar bakiliyor. Yani tok gitmekte fayda varBu nst ne kadar sürüyor cok merak ediyorum
Gerçekten güzel ve abartısız bir liste. Mantıklı geldi bakınca bana da.Doğum çantamı hazırlamam için verilen broşür ..
Çok yerinde , ne az ne çok
Anladm. Hic girmedim de belki 2 hafta sonra gel dedi doktor bi sonrakine nstye girebilirim. Kimisi çok surdü falan diyordu demekki bebegin harkeetli olması lazm. HımmmOrtalama 20 dk sürüyor ama bebek uyur hareket etmezse fazla birseyler yedirip tekrar bakiliyor. Yani tok gitmekte fayda var
Aynen gayet iyi. Bebek icin 4 er tane lazm demekki ben 2 veya 3 tane koyarim ďiyordum her birindenDoğum çantamı hazırlamam için verilen broşür ..
Çok yerinde , ne az ne çok
Valla ben bi 10 lu çıkış bi de 5 li çıkış koyacağım .Aynen gayet iyi. Bebek icin 4 er tane lazm demekki ben 2 veya 3 tane koyarim ďiyordum her birinden
Yaz için söylüyorum tulum içine pijama giydirmem ben. Zaten battaniye sarılıyor pusette ya da kucakta oluyor. Gereksiz o sıcakta.Valla ben bi 10 lu çıkış bi de 5 li çıkış koyacağım .
Yeter diye düşünüyorum .
Gerekirse alabilirsem 2 tane de minik tulum koyarım tamam işte
Mesela Battaniye 3 tane yazılmış .
Bi çıkışın içinde olan bi de bi tık kalın götürürüm .
Bu listeleri yazlık kışlık diye formda ayarlasalar daha iyi olur bence .
Yazın ortasında yün battaniye de götürülmez herhal
Olabilir bir de İngilizce olarak tuna fişi olması da sıkıntı olabilir :) sonunda tuna koymaycagiz benceNe olacak halimiz ben de tam da bu diyemedim. Tuna’yı eşim çok istiyor. Unisx bi isim ilerde neden adımı böyle koydunuz der mi
Vala canım o hafif adet sancıları bende de oluyor gelince mutlaka haber ver Başka bunu yaşayan arkadaşlar var mı dün doktor sordu bi şikayetin var mı o aklımdan çıktıGünaydın kızlar bugün kontrolüm var ilk defa nst de çekilecek bikaç haftadır kısa süreli adet sancısı gibi sancılarım oluyor bakalım ne çıkacak
Al benden de okadar hiç sevmedim hiç rahat gelmedi nedense banaBen bunu ilkine de hiç giydirmedim. Normal alttan çıtçıtlı badi giydirdik. Hemşireler direk ne verdiysek onu giydirdi. Göbeğe takılma batma falan olmadı
Geçen ütü yaparken bir zıbın geçti elime. Takımların içinde geldi yıkandı demekki. Hiç ütülemeden çöpe attım.
Kullanmam çok rahatsız geliyor gözüme nedense bebeği kucağa al koy derken toplanıyor..
Günaydın canım, bende granül sabunla yıkadım çok dikkat etmedim açıkçası ama kapağında köpük gördüm yani yıkanırken ben ama diğer detarjanlarla kıyas yapacak kadar dikkatli de bakmadım belki daha az olabilir.baby me granül almisdim.ben 30 dan bile çekindim açıkçasıGunaydin kızlar
Bebiş kıyafeti yıkamaya başladık bakalım hayırlı olsun
Yalnız ben granül sabun tozu almıştım pek köpürmüyor galiba bunlar
Bebek programında uzunca yıkatacağım 30 derecede
Bir de ek durulama yapıcam konsantreler de böyle mi köpürmüyor mu ki
Canım park yatak dimi biz sallanma aparatını takınca aynıydı yan yatma konusu ne kadar bebek içindeyken devrilmez dimi çok dikkatli ol bence hepsi öyle değil muhtemelen bir sorunu varsa değiştirin başkaları da yazar şimdi tecrübesiniGünaydın kizlar dün besigimiz geldi onu da kurduk hasarlı yeri falan var mı diye sonra üşenip yeniden katlamadik salona kaldırdım üstüne çarşaf kapattım şimdilik toz falan olmasın diye . Rabbim hepimize beşikte yatırmayı nasip etsin
Prego miami basic modelini aldık biz bi tek Sallama aparatıni açınca beşik yan yatıyor hafif bana kalsa götürürüm ama esim hepsi öyledir dedi bıraktık öyle
Canım ne kadar atmıştın miktar olarak bir yemek kaşığı makinenin içine attım sonra yaklaşık bir yemek kaşığı kadar da deterjan gözünü koydum az gibi geldi diye bende en düşük 30 olduğu için 30 a attım ama arkadaşım 40 da yıkadı çekmedi dediGünaydın canım, bende granül sabunla yıkadım çok dikkat etmedim açıkçası ama kapağında köpük gördüm yani yıkanırken ben ama diğer detarjanlarla kıyas yapacak kadar dikkatli de bakmadım belki daha az olabilir.baby me granül almisdim.ben 30 dan bile çekindim açıkçasıküçülür eder bişey olur belki diye kirli değiller ya 20 de kısa programda yıkadım kuruttum kurutucuda hassas ayarda utuledim sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?