- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.859
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.501
Canım küçük şehirlerde devlet hastaneleri gayet iyi oluyor büyük şehirlerde felaket çünkü ilgisizlik bir yana uzmanlar hep ameliyatlarda drlar bıkkın VS sen içine sinen yeri seç bence de devlet mantıklıysa neden olmasın ben memlketette doğursam devlette yapardım doğumuSizin hazırlıkları görünce dank etti ciddi ciddi doğum yaklaştı
Bana devleti öneren arkadaş doğum yaptı 4 kg doğmuş bir gördüm ufacık ay diyorum böyle ufak mı oluyorlardı ya kız da diyor bu 4 kg bir de
Ben alışverişleri hızla bitirdim sonra bir durdum tam durdum. Kıyafetler etiketli duruyor. Beşiği geldiği gibi kurmuştuk kızlar içine bebeklerini doldurdular çarşaf ve yastık kılıfı diktireceğim. İkinci çocuğu da kız oldu diye ağlayan terzime götürcem çarşaf kumaşını bak benim 3.kız geliyor diye laf sokarım arada
Hastanede hangi odaya girsem 3. Olmasına acayip şaşırdılar çoğu küçük zannetti beni tabi hoşuma gitti gerçi 90 kg ile nasıl küçük gösterdim bilmiyorum amaİşin zor diye de bol bol moral verdiler sağolsunlar tüpleri de bağlat diye tembihlediler
Dr.a sordum yakma işlemi değil hem bağlayıp hem kesiyoruz çok nadir bir ihtimal ama yine de hamile kalınabiliyor başka yol buluyor olacaksa oluyor dedi adam. Ben hazır kesilmişken bağlatıp işi garantiye alayım ayrıca da eşim korunsun diye düşünüyorum daha napim yahu
Oo o zaman sabun kalma ihtimali olmaz uzun yikmadaBakalım ben de duruma göre değiştiririm artık renklileri yıkayınca daha iyi anlaşılacak kalıntı yapıp yapmadığı beyazlara sorun yok gibi geldi gözüme asarken uzun programda yıkandılar ekstra durulama yaptırdım korkudanolmadı ben de sıvıya geçerim sonra iki paket almıştım çünkü indirimden
Tuna ismi şuan bi topluluğu simgeliyor ilerde bebeginize sıkıntı çıkarabilir.Ne olacak halimiz ben de tam da bu diyemedim. Tuna’yı eşim çok istiyor. Unisx bi isim ilerde neden adımı böyle koydunuz der mi
Aynen canim artik 2 haftada bir giderimSenin haftayı öne çektiği için erken cağrdı sanırım grçi dediğin gibi doktordan doktora da değişir tabii de. Sen gidince bende merağımı gidermiş olurum bari
Neva Rüya geldi aklıma direktKızlar neva nin yanına yakistirdiginiz isim var mı tavsiye edebileceğiniz. Tek mi iki isimmi olsa ondada net değilim ama tek neva da çok kısa kaldı gibi geldi soyadimiz da çok kısa bizim.ne dersiniz ?
aaaa çok uyumlu kız gercekdenNeva Rüya geldi aklıma direkt
Maşallah valla bizimkilerden 1 kilo fazlaKızlar selam şimdi kontrolden çıktık 2450gram 46cm olmuş tosunumuz ama zaten eşim de ben de 4kilo civarı doğmuşuz ve biraz iri yarı insanlarız normal dedi o yüzden hoca
Hastane çıkışları zamanında doğarsa kesin olmayacak 0-3ayları da kısa süre giyer dedi hoca neyse ki çok almamıştım
@esra12 canım adet sancısı gibi sancılar normalmiş önemli olan dinlenince, su içince vs kesilmesiymiş ağrı kesilmezse sorun dedi
27 haziran gibi doğum olacak
36.haftaya yani 3hafta sonraya randevu verdi ondan sonra her hafta gideceğiz
Bu arada ben de daha eşyaları yıkamaya vs başlamadım haftaya bayram sonrası annemler gelecek o zaman yapacağız 34. Hafta gibi umarım bebiş sürpriz yapmaz
Ben bunlardanaldım canım minicityden..şu baştaki sarı olandan aldım 2 tane..kumaşı bayağı ince tam yazlık yani..Şu 5 tanesini alayım diyorum 0-3 ay için nasıl kizlar ben kısa kol şort ürünleri pek bilmiyorum çok kısa değil üşümez demi ?
Aynenn takipteyim seniAynen canim artik 2 haftada bir giderim
Haber ederim gelismelerdende
Kızlar neva nin yanına yakistirdiginiz isim var mı tavsiye edebileceğiniz. Tek mi iki isimmi olsa ondada net değilim ama tek neva da çok kısa kaldı gibi geldi soyadimiz da çok kısa bizim.ne dersiniz ?
Ayşe neva arkadaşımın kızı çok tatlı bence.Kızlar neva nin yanına yakistirdiginiz isim var mı tavsiye edebileceğiniz. Tek mi iki isimmi olsa ondada net değilim ama tek neva da çok kısa kaldı gibi geldi soyadimiz da çok kısa bizim.ne dersiniz ?
Bence tuna çok güzel. Konulabilir bir isim. Yanına birsey koyabilirsiniz ama ilerde bir topluluğa affedildiği için istememe ihtimaline karşı.Ne olacak halimiz ben de tam da bu diyemedim. Tuna’yı eşim çok istiyor. Unisx bi isim ilerde neden adımı böyle koydunuz der mi
Aaa oylemi evet antepliyimmAynenn takipteyim senibu arada antepli sin sanırım benimde anam antepli evlenmeden önce her yaz oradaydık cok severim antebiii
Ben de emzik biberon temizleyici yi azcık bol miktarda suya koydurup sildirdim yarın da sirkeli suyla sildirip yavaştan yerleştirmelere başlıcamSirkelim diye bi sprey var bende onunla sildimmm
Ay evet biraz benimde öyle bir takıntım var uymuyorda hicbisey gibi geliyor ondan zorlandım çok isim seçerkenDerin Neva, Neva Duru, İnci Neva... soyadla da uyumlu olmasını isterim mesela ben sen de öyle düşünüyorsan zor vallahi
Uyum olarak güzel ama Ayşe tanıdıklarım hep bir değişikAyşe neva arkadaşımın kızı çok tatlı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?