Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım küçük şehirlerde devlet hastaneleri gayet iyi oluyor büyük şehirlerde felaket çünkü ilgisizlik bir yana uzmanlar hep ameliyatlarda drlar bıkkın VS sen içine sinen yeri seç bence de devlet mantıklıysa neden olmasın ben memlketette doğursam devlette yapardım doğumu

Oo o zaman sabun kalma ihtimali olmaz uzun yikmada
Ben 30 dereceds 28 dakikalik programda yikamistim baktim sabun kaliyo duruladim tekrar ondan sonrada siviya gectim

Maşallah valla bizimkilerden 1 kilo fazla

Bütün hamileligim antibiyotikler le geçti piyeloseptyl verdi içtim bebek nerdeyse forlayacak kasıklarım ara şiddetli agrı giriyor ilacı sevmedi????

Kızlar neva nin yanına yakistirdiginiz isim var mı tavsiye edebileceğiniz. Tek mi iki isimmi olsa ondada net değilim ama tek neva da çok kısa kaldı gibi geldi soyadimiz da çok kısa bizim.ne dersiniz ?

Derin Neva, Neva Duru, İnci Neva... soyadla da uyumlu olmasını isterim mesela ben sen de öyle düşünüyorsan zor vallahi

Ne olacak halimiz ben de tam da bu diyemedim. Tuna’yı eşim çok istiyor. Unisx bi isim ilerde neden adımı böyle koydunuz der mi
Bence tuna çok güzel. Konulabilir bir isim. Yanına birsey koyabilirsiniz ama ilerde bir topluluğa affedildiği için istememe ihtimaline karşı.

Merhaba kızlar gebelik şekeri çıkmıştı yükleme sonrası diyet yapıyordum ilaç gerek yok denmişti 1 haftadır yüksek çıkıyor cuma günü endokrin randevum vardı insüline başlamam gerektiğini söyledi dün eczaneden ilaçlarımı alırken eczacı başka bir ölçüm cizahı markası söyledi bu laboratuvar sonuçlarına en yakın sonucu veriyor dedi sana hediye edeyim bununla da ölçüm yap dedi akşamdan beri eczacının verdiği ve kendi makinemle ölçüyorum arada çok var çıkıyor benim makinem yüksek çıkartıyor diğeri normal çıkıyor napıcapımı şaşırdım henüz insülin iğnemi yapmadım sonuçlar böyle çıkınca,kanda vermiştim cuma günü pazartesi çıkar sonuçlar endokrin doktoruna pazartesi dönüş yapıcam ne yapacağımı bilmiyorum insülin kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Derin Neva, Neva Duru, İnci Neva... soyadla da uyumlu olmasını isterim mesela ben sen de öyle düşünüyorsan zor vallahi
Ay evet biraz benimde öyle bir takıntım var uymuyorda hicbisey gibi geliyor ondan zorlandım çok isim seçerken sağol canım.
Ayşe neva arkadaşımın kızı çok tatlı bence.
Uyum olarak güzel ama Ayşe tanıdıklarım hep bir değişik ayselerden özür diliyorum ama benim tanıdıklarım öyle belki bir onyargi var o isme o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…