- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.521
Ayyy en güzel şeylerrrBen de emzik biberon temizleyici yi azcık bol miktarda suya koydurup sildirdim yarın da sirkeli suyla sildirip yavaştan yerleştirmelere başlıcam
Aynen canım alışveriş yapmak gibi bu da hoşuma gitti kim bilir bebişler kucağımıza gelince nasıl çıldırıcaz onlar için hazırlıkları bu kadar güzelse evlat kokusu nasıldır kim bileAyyy en güzel şeylerrr
Geçen gece öyle bir hareket etti ki ya eli ya ayagiydi. Yatmıyor olsam kesin yakalardimKizlar sanki bebek artik iyice buyudu karnimin neresne dokunsam bebisime dokunuyorum ust taraf tamamen bos bombos gobek deligimin oldugu kisim ve alti tamamen dolu bebegimi hissediyorum dokundukca sizdede aynimi durum
Bizde esimle bu sabah dizi oldugunu dusunduk biyerri batti ben dokunduk sonra esim dokundu sanki diizni bukmus gibi geldiGeçen gece öyle bir hareket etti ki ya eli ya ayagiydi. Yatmıyor olsam kesin yakalardim
Ben bi hafta kullandım canım faydasını gördüm bemim de iki gündür böyle karnım değişik agrıyor mu agrımıyor mu anlamadım yaşayan var mı bu durumuBütün hamileligim antibiyotikler le geçti piyeloseptyl verdi içtim bebek nerdeyse forlayacak kasıklarım ara şiddetli agrı giriyor ilacı sevmedi????
Normalde Tekirdağlıyız çorluda oturuyorum ben gdyrzz ben 2 senedir gidemedim ama annem gdiyor hep teyzemler dayımla hepsi orda antepteler yanii Bi yanımız ordaAaa oylemi evet antepliyimm
Şimdi nerdesiniz hala geliyormusunuz
Dün bir velim geldi, hocam ilk çocuk mu dedi yok 3. Derken bi utandım sankiSizin hazırlıkları görünce dank etti ciddi ciddi doğum yaklaştı
Bana devleti öneren arkadaş doğum yaptı 4 kg doğmuş bir gördüm ufacık ay diyorum böyle ufak mı oluyorlardı ya kız da diyor bu 4 kg bir de
Ben alışverişleri hızla bitirdim sonra bir durdum tam durdum. Kıyafetler etiketli duruyor. Beşiği geldiği gibi kurmuştuk kızlar içine bebeklerini doldurdular çarşaf ve yastık kılıfı diktireceğim. İkinci çocuğu da kız oldu diye ağlayan terzime götürcem çarşaf kumaşını bak benim 3.kız geliyor diye laf sokarım arada
Hastanede hangi odaya girsem 3. Olmasına acayip şaşırdılar çoğu küçük zannetti beni tabi hoşuma gitti gerçi 90 kg ile nasıl küçük gösterdim bilmiyorum amaİşin zor diye de bol bol moral verdiler sağolsunlar tüpleri de bağlat diye tembihlediler
Dr.a sordum yakma işlemi değil hem bağlayıp hem kesiyoruz çok nadir bir ihtimal ama yine de hamile kalınabiliyor başka yol buluyor olacaksa oluyor dedi adam. Ben hazır kesilmişken bağlatıp işi garantiye alayım ayrıca da eşim korunsun diye düşünüyorum daha napim yahu
Yaaaaa dimi çok tatlı offfffffAynen canım alışveriş yapmak gibi bu da hoşuma gitti kim bilir bebişler kucağımıza gelince nasıl çıldırıcaz onlar için hazırlıkları bu kadar güzelse evlat kokusu nasıldır kim bile
Kesinlikleeeeee ciddennn zorlanıyorum bende baya bayaCidden ağırlaşıyoruz yahu, ben kendimi eskisi gibi sanıyordum ama bugün bayaa çaptan düştüğümü anladım. Yenidoğanları, müslinleri, battaniyeleri ütüledim sadece öldüm vallahi. Ki daha 0-3 aylar duruyor. Lavabo wc banyoyu 1 saatte sürter bitirirdim, bugün arada dinlendim. Ay 1 Ay sonra ne olcaz biz?
Ayy ne guzel kiz hemşehri sayilirizNormalde Tekirdağlıyız çorluda oturuyorum ben gdyrzz ben 2 senedir gidemedim ama annem gdiyor hep teyzemler dayımla hepsi orda antepteler yanii Bi yanımız orda
Ben de Hataylıyım biliyon demi biz de hemşehri sayılırızAyy ne guzel kiz hemşehri sayiliriz
Kesinlikleeeeee ciddennn zorlanıyorum bende baya baya1 ay sonrayı düşünmek bile istemiyorum, abartttığımı düşünüyordum ama herkes öyle sanırım yoruluyoruz yani
BilmiyodumBen de Hataylıyım biliyon demi biz de hemşehri sayılırız
Aynen yaaaYok yahu abartı değil, ben daha 29. haftayı bugün bitiriyorum, iyi ki yıkamaya ütüye başlamışım diyorum yoksa cidden çok zorlar. Bu kadar çabuk yorulmak garip geldi ama
Bilmiyodum
Zira bana bu şirinligin boşuna geçmemiş bebiş
Hataydamisin simdi
Bence kız çocuklarına kesinlikle tek isim verilmeli. İleride evlendiklerinde kendi soyisimlerini de kullanmak istediklerinde çok uzun oluyor. Belki biraz ayrıntı bir şey ama benim fikrim bu. Tek isim daha makbulKızlar neva nin yanına yakistirdiginiz isim var mı tavsiye edebileceğiniz. Tek mi iki isimmi olsa ondada net değilim ama tek neva da çok kısa kaldı gibi geldi soyadimiz da çok kısa bizim.ne dersiniz ?
Az önce aynı şey aklıma geldi biliyormusun,eşimle konusuyordum iki isimde koysak bu sefer hadi şimdi uyumlu oluyor ama bu çocuk evlenecek edecek soyadı çok uzun bişey olursa eziyete döner olay bu sefer diyeBence kız çocuklarına kesinlikle tek isim verilmeli. İleride evlendiklerinde kendi soyisimlerini de kullanmak istediklerinde çok uzun oluyor. Belki biraz ayrıntı bir şey ama benim fikrim bu. Tek isim daha makbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?