Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar sanki bebek artik iyice buyudu karnimin neresne dokunsam bebisime dokunuyorum ust taraf tamamen bos bombos gobek deligimin oldugu kisim ve alti tamamen dolu bebegimi hissediyorum dokundukca sizdede aynimi durum
Geçen gece öyle bir hareket etti ki ya eli ya ayagiydi. Yatmıyor olsam kesin yakalardim

Geçen gece öyle bir hareket etti ki ya eli ya ayagiydi. Yatmıyor olsam kesin yakalardim
Bizde esimle bu sabah dizi oldugunu dusunduk biyerri batti ben dokunduk sonra esim dokundu sanki diizni bukmus gibi geldi cildiriyorum artık çıksın yicem her yerini

Bütün hamileligim antibiyotikler le geçti piyeloseptyl verdi içtim bebek nerdeyse forlayacak kasıklarım ara şiddetli agrı giriyor ilacı sevmedi????
Ben bi hafta kullandım canım faydasını gördüm bemim de iki gündür böyle karnım değişik agrıyor mu agrımıyor mu anlamadım yaşayan var mı bu durumu

Cidden ağırlaşıyoruz yahu, ben kendimi eskisi gibi sanıyordum ama bugün bayaa çaptan düştüğümü anladım. Yenidoğanları, müslinleri, battaniyeleri ütüledim sadece öldüm vallahi. Ki daha 0-3 aylar duruyor. Lavabo wc banyoyu 1 saatte sürter bitirirdim, bugün arada dinlendim. Ay 1 Ay sonra ne olcaz biz?

Dün bir velim geldi, hocam ilk çocuk mu dedi yok 3. Derken bi utandım sanki

Aynen canım alışveriş yapmak gibi bu da hoşuma gitti kim bilir bebişler kucağımıza gelince nasıl çıldırıcaz onlar için hazırlıkları bu kadar güzelse evlat kokusu nasıldır kim bile
Yaaaaa dimi çok tatlı offfffff deliriyorum ciddennn düşüncesi bile çok güzel

Kesinlikleeeeee ciddennn zorlanıyorum bende baya baya 1 ay sonrayı düşünmek bile istemiyorum, abartttığımı düşünüyordum ama herkes öyle sanırım yoruluyoruz yani

Süper çoğunluk hazırlıkları tamamlamış bile , bencede birkaç haftaya hem sıcaklar çok başlayacak hem de biz yorulacagiz . Bende 1 hafta sonra yıkayıp kaldirayip dolaplara .

Kızlar birde bir şey soracağım biraz önce farkettim vücudumun her yerinde damarlar çok belirginleşmis , kollarımda karnımda hatta yeşil yeşil görünüyor en önceleri bile . Kan akışımiz arttığından dolayı normalmidir acaba ? 1 gün içinde oldu sanki

Kesinlikleeeeee ciddennn zorlanıyorum bende baya baya 1 ay sonrayı düşünmek bile istemiyorum, abartttığımı düşünüyordum ama herkes öyle sanırım yoruluyoruz yani

Yok yahu abartı değil, ben daha 29. haftayı bugün bitiriyorum, iyi ki yıkamaya ütüye başlamışım diyorum yoksa cidden çok zorlar. Bu kadar çabuk yorulmak garip geldi ama

Kızlar neva nin yanına yakistirdiginiz isim var mı tavsiye edebileceğiniz. Tek mi iki isimmi olsa ondada net değilim ama tek neva da çok kısa kaldı gibi geldi soyadimiz da çok kısa bizim.ne dersiniz ?
Bence kız çocuklarına kesinlikle tek isim verilmeli. İleride evlendiklerinde kendi soyisimlerini de kullanmak istediklerinde çok uzun oluyor. Belki biraz ayrıntı bir şey ama benim fikrim bu. Tek isim daha makbul

Bence kız çocuklarına kesinlikle tek isim verilmeli. İleride evlendiklerinde kendi soyisimlerini de kullanmak istediklerinde çok uzun oluyor. Belki biraz ayrıntı bir şey ama benim fikrim bu. Tek isim daha makbul
Az önce aynı şey aklıma geldi biliyormusun,eşimle konusuyordum iki isimde koysak bu sefer hadi şimdi uyumlu oluyor ama bu çocuk evlenecek edecek soyadı çok uzun bişey olursa eziyete döner olay bu sefer diye ayy ben çocuğuma isim secemeyecegim bu kararsizlikla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…