- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.541
Hahah ordami oturuyorsunuz yanikan çekiyor
Şu an Mersindeyim ama kalbim Hatay’daeşim okumasın yanlış anlayabilir.
Evet burda yaşıyoruz. Eşim doğma büyüme buralı ama anne babası Hataylı. Tüm sülaleleri Hataylı yaniHahah ordami oturuyorsunuz yanieşinde mersinle tabi
Valla isim işi zor. Ben hep hayal ettiğim ismi koydum. Ama iki isim kızlar için bence zor.Az önce aynı şey aklıma geldi biliyormusun,eşimle konusuyordum iki isimde koysak bu sefer hadi şimdi uyumlu oluyor ama bu çocuk evlenecek edecek soyadı çok uzun bişey olursa eziyete döner olay bu sefer diyeayy ben çocuğuma isim secemeyecegim bu kararsizlikla
Haklısın yaa o şekil düşünce bencede zor.tek isim daha mantıklı olacak sanırım, bana kalsa ben Neva yi beğendim tamamim da eşim tamam olsun beğendim diyemiyor benide arafta bırakıyorValla isim işi zor. Ben hep hayal ettiğim ismi koydum. Ama iki isim kızlar için bence zor.Tabi yine de takdir sizin
Bence kız çocuklarına kesinlikle tek isim verilmeli. İleride evlendiklerinde kendi soyisimlerini de kullanmak istediklerinde çok uzun oluyor. Belki biraz ayrıntı bir şey ama benim fikrim bu. Tek isim daha makbul
Az önce aynı şey aklıma geldi biliyormusun,eşimle konusuyordum iki isimde koysak bu sefer hadi şimdi uyumlu oluyor ama bu çocuk evlenecek edecek soyadı çok uzun bişey olursa eziyete döner olay bu sefer diyeayy ben çocuğuma isim secemeyecegim bu kararsizlikla
Evett kızzAyy ne guzel kiz hemşehri sayiliriz
Canım karnının içi mi acıyor değişik bişey geceleri dönerken falan agrı yapıyor cok öyle bişey mi bilmiyorum ama gecen gün bende yazmştm hatta bikaç gün bende öyle oldu gaz sancısı gibi hep acı agrı falan oldu ama gercekten gazmış galiba 2 3 gün sonra geçtiBen bi hafta kullandım canım faydasını gördüm bemim de iki gündür böyle karnım değişik agrıyor mu agrımıyor mu anlamadım yaşayan var mı bu durumu
Haklısınız valla kızlar benimde sonradan aklıma geldi bu durum.en güzeli tek isim kızlarda bu sebepleBu kızlara tek isim konusunda bende katılıyorum
Bende çift isimliyim, ve cidden bu yüzden kızlık soyadımı uzun oluyor diye alamadımAslında çok istiyodum Oyuzden 2 isim koyarken düşünün
Benim de öyle özellikle göbeğimdeki damarlar çok belirginleşti kan hacmi arttığı için olabilir normal benceSüper çoğunluk hazırlıkları tamamlamış bile , bencede birkaç haftaya hem sıcaklar çok başlayacak hem de biz yorulacagiz . Bende 1 hafta sonra yıkayıp kaldirayip dolaplara .
Kızlar birde bir şey soracağım biraz önce farkettim vücudumun her yerinde damarlar çok belirginleşmis , kollarımda karnımda hatta yeşil yeşil görünüyor en önceleri bile . Kan akışımiz arttığından dolayı normalmidir acaba ? 1 gün içinde oldu sanki
Doktora fotoğraf atıp sordum ne olur ne olmaz diye , Ağrı yoksa normaldir dediBenim de öyle özellikle göbeğimdeki damarlar çok belirginleşti kan hacmi arttığı için olabilir normal bence
Sapina kadar hataylisiniz ikinizde ses etmenEvet burda yaşıyoruz. Eşim doğma büyüme buralı ama anne babası Hataylı. Tüm sülaleleri Hataylı yani
Ahh keşkeEvett kızzkeşke hepimiz yakın yerlerde yada bir yerde olsak hep beraber görüşsek negüzel olurduuu
Ben de çok istemişitm Umay ama Tanrıça ismi olduğu için vazgeçtik biz. Ama çok severimKizlar biz büyük ihtimalle kızımızın adını UMAY koyacağız gibi duruyor
Merhaba burun spreyinin adı nedir acaba bende yaşıyorum aynısınıBende de geniz akıntısı var KBB ye gittim burun spreyi verdi zararı yok hamileyken ben de kullandım dedi. Çok iyi geldi bana ilk kullanımda kesti akıntıyı
Canım benim de benzer ağrım var. Kendini nasıl ittiriyorsa içerden sanki göbek deliğimden çıkacak gibi iyice görüyorum kafasınıBen bi hafta kullandım canım faydasını gördüm bemim de iki gündür böyle karnım değişik agrıyor mu agrımıyor mu anlamadım yaşayan var mı bu durumu
Ben de Mersin’de yaşıyorum canımkan çekiyor
Şu an Mersindeyim ama kalbim Hatay’daeşim okumasın yanlış anlayabilir.
Ben de almadım sleepy ile baby turco arasındayım hiç fikrim yok başka marka da onerilirse fikirlere açığımHiç bez almadım ilk kez alacağım sleepy natural yenidoğan mı, molfix yenidoğan mı alayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?