- 23 Ekim 2018
- 16.205
- 37.467
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.561
Merkezde misiniz? Biz ilçesindeyizBen de Mersin’de yaşıyorum canım
Oğluma baby turco kullanıyorum şu anda. İnceliği dokusu çok hoşuma gidiyor. Ama eşim bana sormadan Sleepy stoklamışBen de almadım sleepy ile baby turco arasındayım hiç fikrim yok başka marka da onerilirse fikirlere açığım
Çok güzellerrHummalı Çalışmalar ..
Millet “süsleme yapmadınız mı” demesin diye
Benim bebeğimin tenine en iyi sleepy uyum sağladı pişik tasirma problemi yaşamadım. Molfixte kullandım ama boyu kısa enide baya geniş geldi sevmemiştim. YouTube da kıyaslama yapan videolar onlarada bakın istersenizHiç bez almadım ilk kez alacağım sleepy natural yenidoğan mı, molfix yenidoğan mı alayım?
Canım bence bir doktorunla görüş. Cihazının dogrulugundan şüphelendiğini söyle. Onlarda test etsin gerekirse. Ben diyabet hemşiresine bir gece bıraktım cihazı. Hastanedekilerle beraber benimkini de kullanip doğruluğunu test ettiler.Merhaba kızlar gebelik şekeri çıkmıştı yükleme sonrası diyet yapıyordum ilaç gerek yok denmişti 1 haftadır yüksek çıkıyor cuma günü endokrin randevum vardı insüline başlamam gerektiğini söyledi dün eczaneden ilaçlarımı alırken eczacı başka bir ölçüm cizahı markası söyledi bu laboratuvar sonuçlarına en yakın sonucu veriyor dedi sana hediye edeyim bununla da ölçüm yap dedi akşamdan beri eczacının verdiği ve kendi makinemle ölçüyorum arada çok var çıkıyor benim makinem yüksek çıkartıyor diğeri normal çıkıyor napıcapımı şaşırdım henüz insülin iğnemi yapmadım sonuçlar böyle çıkınca,kanda vermiştim cuma günü pazartesi çıkar sonuçlar endokrin doktoruna pazartesi dönüş yapıcam ne yapacağımı bilmiyorum insülin kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
Haklısınız valla kızlar benimde sonradan aklıma geldi bu durum.en güzeli tek isim kızlarda bu sebeple
Benim tek ismim var ama ben de soyadımı alamadım. Çünkü soyisimlerimiz arasında tek harf değişikyoncambenim e katılıyorum. Benimde iki ismin var. Bu sebeple kendi soyadimi alamadım Çok uzun olacaktı. İki isim hep külfet oldu bana. Ben tek isim koyucam kızıma.
Aman dalga geçer diyeeeee düşünsek çocuklara isim koyamıcaz yeminleeee boşverBenim tek ismim var ama ben de soyadımı alamadım. Çünkü soyisimlerimiz arasında tek harf değişikherkes nasıl denk getirdiniz diyor Kızlık soyadım okuyan evlenince okutan oldum kızımıza da öykü koymayacaktık dalga geçerler diye ama başka işime ısınamadık evlenince değişir nasılsa dedik
Biz ilk geldiğinde kurduk kaldırdık ama eğrilik falan yoktu.bence aldığınız yere bi danışın öyle durmaması lazımipek__23 canım ya sana sorayım bizim prego miami geldi kurduk iyi güzel ama malesef sallama aparatini açınca yatak anne yanı olan tarafa eğiliyor yan duruyor yani .. Onu kapatınca düz ama ya sallamak isterse bebek hep anne yanı tarafa kayar döner falan egimden dolayı sanıyorum Sallama aparatinda eğrilik var senin aldığın da öyle mi ??
Şişe linki vereyim inşAllah açılır , olmadı görsel çektim .Çok güzellerrmalzemeleri nerden aldın acaba internet üzerindense link atabilir misin
Aa şimdi fark ettim isminin altına Ateş yazmışsın.Aman dalga geçer diyeeeee düşünsek çocuklara isim koyamıcaz yeminleeee boşver
Bende öyle düşünüyorum daha ne yapılabilir ki zatenŞişe linki vereyim inşAllah açılır , olmadı görsel çektim .
Sizeuyduk 50 Adet 50 ml Sprey Başlıklı Dnz21 Dezenfektan Kolonya Parfüm Boş Şişesi Sert Plastik - Fiyatı, Yorumları
Sizeuyduk 50 Adet 50 ml Sprey Başlıklı Dnz21 Dezenfektan Kolonya Parfüm Boş Şişesi Sert Plastik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kolonyayı “Zeytin” kokusu olarak esnaf bi dükkandan aldım ..
50 ml ,50 Adet şişe için 125₺ verdim
Kurdela 5/6 lira ..
Güzel bi alternatif , bi de çikolata ikramım olur yeterli..
Hatta fazla bile bu devirde
Ama güzel ve değişik bir birleşim olmuşBenim tek ismim var ama ben de soyadımı alamadım. Çünkü soyisimlerimiz arasında tek harf değişikherkes nasıl denk getirdiniz diyor Kızlık soyadım okuyan evlenince okutan oldum kızımıza da öykü koymayacaktık dalga geçerler diye ama başka işime ısınamadık evlenince değişir nasılsa dedik
Benim varKizlar plates topu alicakmiyiz sizce alinmali mi kac cm almaliyiz dogumu kolaylastirdigi soyleniyor
Ben aldım, hareketlere başladım.Kizlar plates topu alicakmiyiz sizce alinmali mi kac cm almaliyiz dogumu kolaylastirdigi soyleniyor
Hiçbir zararı olmaz, faydası olur. Bebeğin kanala düzgün yerleşmesine de yardım eder pelvik çalıştırınca. Bence hemen başlaBenim var
Ben 36. Haftadan sonra başlıcam hem topa
Hem pelvik masajdı sanırım neyse işte ona
Öncesinde bir sey yapmaya korkuyorum
Neden ? Bi şey mi kaçırdımGözyaşım burnumun ucunda duruyor
Topun buyuklugu ne kadar ne kadar olmali a101 e geliyor galiba ama kucuk gibi sankiBenim var
Ben 36. Haftadan sonra başlıcam hem topa
Hem pelvik masajdı sanırım neyse işte ona
Öncesinde bir sey yapmaya korkuyorum
Dinliyim dedim asla ve asla cidden duymamışım şarkıyıAa şimdi fark ettim isminin altına Ateş yazmışsın.Bu arada Ateş diye bir şarkıcı vardı benim gençliğimde . Çingene ruhum diye çok güzel bir şarkısı vardı. Siz gençler bilmezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?