Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hiç bez almadım ilk kez alacağım sleepy natural yenidoğan mı, molfix yenidoğan mı alayım?
Benim bebeğimin tenine en iyi sleepy uyum sağladı pişik tasirma problemi yaşamadım. Molfixte kullandım ama boyu kısa enide baya geniş geldi sevmemiştim. YouTube da kıyaslama yapan videolar onlarada bakın isterseniz

Canım bence bir doktorunla görüş. Cihazının dogrulugundan şüphelendiğini söyle. Onlarda test etsin gerekirse. Ben diyabet hemşiresine bir gece bıraktım cihazı. Hastanedekilerle beraber benimkini de kullanip doğruluğunu test ettiler.
Haklısınız valla kızlar benimde sonradan aklıma geldi bu durum.en güzeli tek isim kızlarda bu sebeple
yoncambenim e katılıyorum. Benimde iki ismin var. Bu sebeple kendi soyadimi alamadım Çok uzun olacaktı. İki isim hep külfet oldu bana. Ben tek isim koyucam kızıma.

Kizlar plates topu alicakmiyiz sizce alinmali mi kac cm almaliyiz dogumu kolaylastirdigi soyleniyor

yoncambenim e katılıyorum. Benimde iki ismin var. Bu sebeple kendi soyadimi alamadım Çok uzun olacaktı. İki isim hep külfet oldu bana. Ben tek isim koyucam kızıma.
Benim tek ismim var ama ben de soyadımı alamadım. Çünkü soyisimlerimiz arasında tek harf değişik herkes nasıl denk getirdiniz diyor Kızlık soyadım okuyan evlenince okutan oldum kızımıza da öykü koymayacaktık dalga geçerler diye ama başka işime ısınamadık evlenince değişir nasılsa dedik

Aman dalga geçer diyeeeee düşünsek çocuklara isim koyamıcaz yeminleeee boşver

Biz ilk geldiğinde kurduk kaldırdık ama eğrilik falan yoktu.bence aldığınız yere bi danışın öyle durmaması lazım

Çok güzellerr malzemeleri nerden aldın acaba internet üzerindense link atabilir misin
Şişe linki vereyim inşAllah açılır , olmadı görsel çektim .

Kolonyayı “Zeytin” kokusu olarak esnaf bi dükkandan aldım ..
2,5 litre ,50 Adet şişe için 125₺ verdim
Kurdela 5/6 lira ..
Güzel bi alternatif , bi de çikolata ikramım olur yeterli..
Hatta fazla bile bu devirde

Eklentiler

• F753482A-280B-4DBF-BA7B-638A64AD1115.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 46
Aman dalga geçer diyeeeee düşünsek çocuklara isim koyamıcaz yeminleeee boşver
Aa şimdi fark ettim isminin altına Ateş yazmışsın. Bu arada Ateş diye bir şarkıcı vardı benim gençliğimde . Çingene ruhum diye çok güzel bir şarkısı vardı. Siz gençler bilmezsiniz.

Bende öyle düşünüyorum daha ne yapılabilir ki zaten

Ama güzel ve değişik bir birleşim olmuş Benim bir arkadsim da ilginç bir şekilde evlendi ve soyadı değişmedi Eşiyle soyadı aynı denk gelmiş. Bir arkadsimin da aynı senin gibi tek harf değişikliği vardı ortada ama neydi hatırlamıyorum şimdi.

Kizlar plates topu alicakmiyiz sizce alinmali mi kac cm almaliyiz dogumu kolaylastirdigi soyleniyor
Benim var
Ben 36. Haftadan sonra başlıcam hem topa
Hem pelvik masajdı sanırım neyse işte ona
Öncesinde bir sey yapmaya korkuyorum

Ben aldım, hareketlere başladım.
Boya göre alınıyor. 165 180 arası 65cm yeterli oluyor. Boy daha azsa 55 cm alabilirsin.

Squatı da topla yapıyorum wall squat olarak. Bele sırta yük binmediği için kolay oluyor.

Benim var
Ben 36. Haftadan sonra başlıcam hem topa
Hem pelvik masajdı sanırım neyse işte ona
Öncesinde bir sey yapmaya korkuyorum
Hiçbir zararı olmaz, faydası olur. Bebeğin kanala düzgün yerleşmesine de yardım eder pelvik çalıştırınca. Bence hemen başla

Perine masajından bahsediyorsan ben de 35 -36 arası başlayacağım sanırım.

Aa şimdi fark ettim isminin altına Ateş yazmışsın. Bu arada Ateş diye bir şarkıcı vardı benim gençliğimde . Çingene ruhum diye çok güzel bir şarkısı vardı. Siz gençler bilmezsiniz.
Dinliyim dedim asla ve asla cidden duymamışım şarkıyı aslında bilirdim eski şarkılarıda bu adam fazla ünlü olamadı herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…