- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.581
158 boyum 50-60 civari mi alcam oyleyseBen aldım, hareketlere başladım.
Boya göre alınıyor. 165 180 arası 65cm yeterli oluyor. Boy daha azsa 55 cm alabilirsin.
Squatı da topla yapıyorum wall squat olarak. Bele sırta yük binmediği için kolay oluyor.
55 cm lik topu alabilirsin. Bir üst boyu 65cm.158 boyum 50-60 civari mi alcam oyleyse
Heh evet perineymiş, çok duydum bunu normal doğum için yapıcam o yüzdenHiçbir zararı olmaz, faydası olur. Bebeğin kanala düzgün yerleşmesine de yardım eder pelvik çalıştırınca. Bence hemen başla
Perine masajından bahsediyorsan ben de 35 -36 arası başlayacağım sanırım.
Ben boylarını unuttum ya alalı çok olduTopun buyuklugu ne kadar ne kadar olmali a101 e geliyor galiba ama kucuk gibi sanki
Yok bir sey olmadı sebebini ben de bilmiyorumNeden ? Bi şey mi kaçırdım
Gerçekten temizliğe gelecekler diye temizlik mi yaptınYok bir sey olmadı sebebini ben de bilmiyorum
Bi kaç gündür de yoruldum evi toparladım temizlik öncesi
Sıkıldım galiba
Şey gibi oldu temizliğe birini çağırmadan önce evini temizleyenler kulubü
Yarın yapılacak
Bitse de biraz kendime vakit ayırsam, sıkıldım
Sürekli doğum sonrasını falan düşünüyorum
Bir şarkıyla ünlü olanlardanDinliyim dedim asla ve asla cidden duymamışım şarkıyıaslında bilirdim eski şarkılarıda bu adam fazla ünlü olamadı herhalde
Pazartesi kan sonucumu bekliyorum canım doktoru arıcam endokrin doktorum özel muayenesi var o yüzden senin gibi yapma şansım yok. Diyet yapıyorum dikkat ediyorum ama anlamadım . 8 kilo aldım sadece doktorda bebek iri dikkat et dedi kafam karıştı suyu falan iyi dedi 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım gelişimi nasıl olacakCanım bence bir doktorunla görüş. Cihazının dogrulugundan şüphelendiğini söyle. Onlarda test etsin gerekirse. Ben diyabet hemşiresine bir gece bıraktım cihazı. Hastanedekilerle beraber benimkini de kullanip doğruluğunu test ettiler.
yoncambenim e katılıyorum. Benimde iki ismin var. Bu sebeple kendi soyadimi alamadım Çok uzun olacaktı. İki isim hep külfet oldu bana. Ben tek isim koyucam kızıma.
Yani öyle büyük bir sey yapmadım da, ne bileyim simdi kadın dolapları silecek misal ben de baharatlığı boşalttım temizledim gibiGerçekten temizliğe gelecekler diye temizlik mi yaptın
Ben de öyleyim bu aralar en saçma şeyde burnumun direği sızlıyor
Doğum sonrası güzel olur ya içini ferah tut, doğumu bi atlatalım da hayırlısı ile
Ben de kara kara düşünüyorum 3ü ile ne yapcam diye
Allah sağlık versin, üstesinden gelinmeyecek şeyler değil diyorum sonra
Değişimin sancısı bu çok doğal, insan isteyerek de olsa istemeden de olsa böyle özellikle büyük değişimler karşısında bu gelgitleri yaşıyor yaşanmalı da sonrası uyumsama çünkü.. güzel olacak güzelYani öyle büyük bir sey yapmadım da, ne bileyim simdi kadın dolapları silecek misal ben de baharatlığı boşalttım temizledim gibi
Minder yüzlerini yıkadım vs vs
Bazı yerleri şöyle üstten de olsa sildim beni iyice pasaklı bilmesin diye
Valla ne bilim bende başka bebe olmamasına rağmen hep doğum sonrasından hem doğumdan korkmaya başladım hiç öyle bir korkum yokken
Zaman yaklaştığı için böyle hissediyorum galiba.
Di mi ama bu öyle küçük bir sey değil yaDeğişimin sancısı bu çok doğal, insan isteyerek de olsa istemeden de olsa böyle özellikle büyük değişimler karşısında bu gelgitleri yaşıyor yaşanmalı da sonrası uyumsama çünkü.. güzel olacak güzelzorlukları olsa da bir insana çok şey katıyor çocuk sahibi olmak, Allah isteyen herkese nasip etsin
İlk hamileliğimde arada gece uyanırdım içime öküz oturmuş gibi bir his, bundan sonra hayatım eskisi gibi olmayacak diyeDi mi ama bu öyle küçük bir sey değil ya
Baya baya büyük bir sey
Dönüşü olmayankendi kendime bunları düşünüyorum sürekli
Ben hamile kalmadan önce eşime bi yazı atmıştım şey yazıyordu: “anne olmayı deneyimlemek istiyorum ama sonra bebeği napıcaz”benim frekans buydu.
Simdi tam o frekanstayım sanırım
Daha simdiden bu kadar sevdiğim birini doğumdan sonra kim bilir nasıl severm o ayrı mesele tabi
Allah herkese hayırlı evlat versin
Kızlar bebek dolaplarınızı neyle temizlediniz? Sirkeli suyla sildiricem ama öncesinde herhangi bir şey kullanmak lazım mı sizce?
Haftaya basliycam dolap duzenlemye yikamaya ondan sonrasi kolay olur insallah
Cidden ağırlaşıyoruz yahu, ben kendimi eskisi gibi sanıyordum ama bugün bayaa çaptan düştüğümü anladım. Yenidoğanları, müslinleri, battaniyeleri ütüledim sadece öldüm vallahi. Ki daha 0-3 aylar duruyor. Lavabo wc banyoyu 1 saatte sürter bitirirdim, bugün arada dinlendim. Ay 1 Ay sonra ne olcaz biz?
Canım şeker olunca senin kilo almadan ziyade bebeğin kilosu önemli tabi. Benim ilk gebelikte de vardı şeker doğuma kadar toplam 9 kilo almıştım. Ama diyetle insulin almadan bitirdim. Şimdi insulin kullanıyorum. Çok korkacak bir şey değil. Bitmek üzere az kaldı. Hiç canını sıkma.Pazartesi kan sonucumu bekliyorum canım doktoru arıcam endokrin doktorum özel muayenesi var o yüzden senin gibi yapma şansım yok. Diyet yapıyorum dikkat ediyorum ama anlamadım . 8 kilo aldım sadece doktorda bebek iri dikkat et dedi kafam karıştı suyu falan iyi dedi 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım gelişimi nasıl olacak
Son aya hiç iş bırakmayacağız en mantıklısı bu olur.
İlk bebekte gerçekten çok rahat hareket ediyordum. Bunda biraz ayakta kalsam karnıma x3 kilo yük biniyormuş gibi oluyor. Kendime yabancılaşıyorum. Bunda da böyle olacakmış demekki
Heh evet, kendine yabancılaşmak tam olarak böyleyim. Hazirana kadar bitirmek lazım son ay yatarız
Merkezdeyiz canımMerkezde misiniz? Biz ilçesindeyiz
Benimde kasıklarım da çok agrı oluyor detaylıda ters olur demişti doktor dahada artış gösterdi hepsi etkiliyor sanırım enfeksiyon ters olmasıBen bi hafta kullandım canım faydasını gördüm bemim de iki gündür böyle karnım değişik agrıyor mu agrımıyor mu anlamadım yaşayan var mı bu durumu
Benim kilo almam önemli değil dediğin gibi bebeği etkilemesinden korkuyorum inşallah sorunsuz bu süreci de atlatıp sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin RabbimCanım şeker olunca senin kilo almadan ziyade bebeğin kilosu önemli tabi. Benim ilk gebelikte de vardı şeker doğuma kadar toplam 9 kilo almıştım. Ama diyetle insulin almadan bitirdim. Şimdi insulin kullanıyorum. Çok korkacak bir şey değil. Bitmek üzere az kaldı. Hiç canını sıkma.
Evet canım olabilir dün biraz takip ettim hareket ettikçe daha çok agrıdıBenimde kasıklarım da çok agrı oluyor detaylıda ters olur demişti doktor dahada artış gösterdi hepsi etkiliyor sanırım enfeksiyon ters olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?