Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben aldım, hareketlere başladım.
Boya göre alınıyor. 165 180 arası 65cm yeterli oluyor. Boy daha azsa 55 cm alabilirsin.

Squatı da topla yapıyorum wall squat olarak. Bele sırta yük binmediği için kolay oluyor.
158 boyum 50-60 civari mi alcam oyleyse

Heh evet perineymiş, çok duydum bunu normal doğum için yapıcam o yüzden
Ama korkuyorum plates topundan şuanlık
Bidahaki gidişimde doktora sorayım da öyle başlarım
Topun buyuklugu ne kadar ne kadar olmali a101 e geliyor galiba ama kucuk gibi sanki
Ben boylarını unuttum ya alalı çok oldu
3 boy set şeklinde almıtşım
65cm sanırım biraz bakındım da görsellere

Neden ? Bi şey mi kaçırdım
Yok bir sey olmadı sebebini ben de bilmiyorum
Bi kaç gündür de yoruldum evi toparladım temizlik öncesi
Sıkıldım galiba
Şey gibi oldu temizliğe birini çağırmadan önce evini temizleyenler kulubü
Yarın yapılacak
Bitse de biraz kendime vakit ayırsam, sıkıldım
Sürekli doğum sonrasını falan düşünüyorum

Gerçekten temizliğe gelecekler diye temizlik mi yaptın

Ben de öyleyim bu aralar en saçma şeyde burnumun direği sızlıyor

Doğum sonrası güzel olur ya içini ferah tut, doğumu bi atlatalım da hayırlısı ile

Ben de kara kara düşünüyorum 3ü ile ne yapcam diye
Allah sağlık versin, üstesinden gelinmeyecek şeyler değil diyorum sonra

Pazartesi kan sonucumu bekliyorum canım doktoru arıcam endokrin doktorum özel muayenesi var o yüzden senin gibi yapma şansım yok. Diyet yapıyorum dikkat ediyorum ama anlamadım . 8 kilo aldım sadece doktorda bebek iri dikkat et dedi kafam karıştı suyu falan iyi dedi 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım gelişimi nasıl olacak

Yani öyle büyük bir sey yapmadım da, ne bileyim simdi kadın dolapları silecek misal ben de baharatlığı boşalttım temizledim gibi
Minder yüzlerini yıkadım vs vs
Bazı yerleri şöyle üstten de olsa sildim beni iyice pasaklı bilmesin diye

Valla ne bilim bende başka bebe olmamasına rağmen hep doğum sonrasından hem doğumdan korkmaya başladım hiç öyle bir korkum yokken
Zaman yaklaştığı için böyle hissediyorum galiba.

Değişimin sancısı bu çok doğal, insan isteyerek de olsa istemeden de olsa böyle özellikle büyük değişimler karşısında bu gelgitleri yaşıyor yaşanmalı da sonrası uyumsama çünkü.. güzel olacak güzel zorlukları olsa da bir insana çok şey katıyor çocuk sahibi olmak, Allah isteyen herkese nasip etsin

Di mi ama bu öyle küçük bir sey değil ya
Baya baya büyük bir sey
Dönüşü olmayan kendi kendime bunları düşünüyorum sürekli
Ben hamile kalmadan önce eşime bi yazı atmıştım şey yazıyordu: “anne olmayı deneyimlemek istiyorum ama sonra bebeği napıcaz” benim frekans buydu.
Simdi tam o frekanstayım sanırım
Daha simdiden bu kadar sevdiğim birini doğumdan sonra kim bilir nasıl severm o ayrı mesele tabi
Allah herkese hayırlı evlat versin

İlk hamileliğimde arada gece uyanırdım içime öküz oturmuş gibi bir his, bundan sonra hayatım eskisi gibi olmayacak diye

Ama daha güzel oluyor inanki daha anlamlı, her açıdan insanı geliştiriyor. Zorlukları var tabi ama geçici

Kızlar bebek dolaplarınızı neyle temizlediniz? Sirkeli suyla sildiricem ama öncesinde herhangi bir şey kullanmak lazım mı sizce?

Ben karbonatlı suyla silerim. Sirkeli su da olabilir..

Haftaya basliycam dolap duzenlemye yikamaya ondan sonrasi kolay olur insallah

Sen ayarlarsın kendini bir şekilde. Ben kendi durumumu düşününce bir iki hafta sonrası gözümde büyüdü.
Bir sepet çamaşır kalmıştı. Bu akşam yapayım dedim bitti ama gerçekten ayakta kalamıyorum

Eşim hep işyerindeyken ben ütülerim sen bırak dedi durdu ama eve gelince ben girişmeyince o da unutuyor. Ona da illa komut gerekiyor
İki adım ötedeki kv de hiç gelip de dur ben ütülerim birkaçını demedi
Bize bizden başkası yaramıyor yani. Neyseki ufak parçalar da çabuk ütüleniyor..

Son aya hiç iş bırakmayacağız en mantıklısı bu olur.
İlk bebekte gerçekten çok rahat hareket ediyordum. Bunda biraz ayakta kalsam karnıma x3 kilo yük biniyormuş gibi oluyor. Kendime yabancılaşıyorum. Bunda da böyle olacakmış demekki

Canım şeker olunca senin kilo almadan ziyade bebeğin kilosu önemli tabi. Benim ilk gebelikte de vardı şeker doğuma kadar toplam 9 kilo almıştım. Ama diyetle insulin almadan bitirdim. Şimdi insulin kullanıyorum. Çok korkacak bir şey değil. Bitmek üzere az kaldı. Hiç canını sıkma.

Heh evet, kendine yabancılaşmak tam olarak böyleyim. Hazirana kadar bitirmek lazım son ay yatarız

Heh evet, kendine yabancılaşmak tam olarak böyleyim. Hazirana kadar bitirmek lazım son ay yatarız

Zaten baya yatıcam gibi görünüyo şimdiden

Hareketlerim daha şimdiden o kadar kısıtlanıyor ki çocukla hakkıyla ilgilenemiyormuşum gibi geliyor.

Akşamüzeri evden zor çıktım. Ama çocuk için çıkmak zorundayım bir şekilde. Sıkılıyor evde oyalanmıyor..

Ben bi hafta kullandım canım faydasını gördüm bemim de iki gündür böyle karnım değişik agrıyor mu agrımıyor mu anlamadım yaşayan var mı bu durumu
Benimde kasıklarım da çok agrı oluyor detaylıda ters olur demişti doktor dahada artış gösterdi hepsi etkiliyor sanırım enfeksiyon ters olması

Benim kilo almam önemli değil dediğin gibi bebeği etkilemesinden korkuyorum inşallah sorunsuz bu süreci de atlatıp sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…