Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Artan kan hacminden dolayı falan gebeliğin getirdiği bise

Selam kızlar .bebek kiyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı kullanıyorsunuz tavsiyeye ihtiyacım var ilk bebek acemisi ben
Ben de alacağım yakında. Green clean, u green temiz içerikli. Uni baby ve baby me için de iyi dediler sanırım. En uygunu baby me şuan.

Sizleri böyle görünce kıyafetler yıkanmış yerleştirilmiş falan acaba geç mi kaldım diyorum 2 hafta sonra izne çıkınca yapmayı planlıyorum hem ev temizlenecek hemde bebeğin eşyaları yıkanacak ütülenecek. Hediyelikler hazırlanacak geç kalmamışımdır inşallah Bebeğin kıyafetini yıkamak için bu markayı almıştım organik diye bakalım memnum kalcak mıyım.

Eklentiler

• E6076D78-F6C2-49A4-B5C4-50125DB86941.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 115
Ayırayım dedim büyükleri kaldırayım küçükleri yıkarım sadece dedim tabi 2 oğlum da işe karışınca böyle oldu ters çevirdim yıkanacakları biraz da eledim ya ne yapcam o kadar kıyafeti
Kullanacaklarınıi aayir kullanmayacak karını ayır. Ben öyle yaptım. Kullanmayacağımi düşündüklerimi vermek için bir poşet yaptım.

Bugün burası yağmurlu bugün sadece ayırdım bakalım haftaya yıkarım inşallah sonraki hafta ütüleme vs diye gider
Bende yikadiktan sonra 2 hafta bekledi. Cekmecelere yıkanmış olarak koydum. Sonra bir gün eşimin önüne yigdim utulendi. Aynı gün olmuyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…