- 23 Ekim 2018
- 16.205
- 37.467
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.601
Mehmet Toyaksi var, Silifke’nin meşhur doktoru duymuşmusundur bilmem ona gidiyorum ben. Sen hangi doktora gidiyorsun? Çok bilmem ordaki doktorları amaMerkezdeyiz canımHangi doktora gidiyorsun
Artan kan hacminden dolayı falan gebeliğin getirdiği biseSüper çoğunluk hazırlıkları tamamlamış bile , bencede birkaç haftaya hem sıcaklar çok başlayacak hem de biz yorulacagiz . Bende 1 hafta sonra yıkayıp kaldirayip dolaplara .
Kızlar birde bir şey soracağım biraz önce farkettim vücudumun her yerinde damarlar çok belirginleşmis , kollarımda karnımda hatta yeşil yeşil görünüyor en önceleri bile . Kan akışımiz arttığından dolayı normalmidir acaba ? 1 gün içinde oldu sanki
Nil NevaKızlar neva nin yanına yakistirdiginiz isim var mı tavsiye edebileceğiniz. Tek mi iki isimmi olsa ondada net değilim ama tek neva da çok kısa kaldı gibi geldi soyadimiz da çok kısa bizim.ne dersiniz ?
“Çingene yüreğim”86 lılara burdan sevgılerAa şimdi fark ettim isminin altına Ateş yazmışsın.Bu arada Ateş diye bir şarkıcı vardı benim gençliğimde . Çingene ruhum diye çok güzel bir şarkısı vardı. Siz gençler bilmezsiniz.
Kız ne yaptın bu ne dağınıklıkKim beni gaza getirdi ya çıkamıyorum işin içinden
Ayırayım dedim büyükleri kaldırayım küçükleri yıkarım sadece dedimKız ne yaptın bu ne dağınıklık
Bugün burası yağmurlu bugün sadece ayırdımBugün bende yıkayıp kurutacagim kendim yapacaktım diyordum ama gözüm kesmedi abla halledecek ütü işini
Ben unibaby aldımSelam kızlar .bebek kiyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı kullanıyorsunuz tavsiyeye ihtiyacım var ilk bebek acemisi ben
Ben de alacağım yakında. Green clean, u green temiz içerikli. Uni baby ve baby me için de iyi dediler sanırım. En uygunu baby me şuan.Selam kızlar .bebek kiyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı kullanıyorsunuz tavsiyeye ihtiyacım var ilk bebek acemisi ben
Bebek deterjanı hangisini kullandınızBen bunlardan aldım. Makinenin 15 dklik programına attım. Bebek deterjanı ile. O kadar mis gibi oldu kiev bebek koktu erkenden
Hmm yok ben de o taraftaki doktorları bilmiyorum canımMehmet Toyaksi var, Silifke’nin meşhur doktoru duymuşmusundur bilmem ona gidiyorum ben. Sen hangi doktora gidiyorsun? Çok bilmem ordaki doktorları ama
Kullanacaklarınıi aayir kullanmayacak karını ayır.Ayırayım dedim büyükleri kaldırayım küçükleri yıkarım sadece dedimtabi 2 oğlum da işe karışınca böyle oldu ters çevirdim yıkanacakları biraz da eledim ya ne yapcam o kadar kıyafeti
Durunun sabununu aldım ben canım bugün yıkayacağım çamaşırları artıkSelam kızlar .bebek kiyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı kullanıyorsunuz tavsiyeye ihtiyacım var ilk bebek acemisi ben
Ben de öyle yaptım ama yine de çok fazla var makineye atarken bir tur daha ayıracağım sanırımKullanacaklarınıi aayir kullanmayacak karını ayır.Ben öyle yaptım. Kullanmayacağımi düşündüklerimi vermek için bir poşet yaptım.
Bende yikadiktan sonra 2 hafta bekledi.Bugün burası yağmurlu bugün sadece ayırdımbakalım haftaya yıkarım inşallah sonraki hafta ütüleme vs diye gider
Bende baby me aldım.Ben de alacağım yakında. Green clean, u green temiz içerikli. Uni baby ve baby me için de iyi dediler sanırım. En uygunu baby me şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?