- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.621
Aynen bende 2-3 seferde ancak yıkadım. Hatta yikadiktan sonra da ayırdım. İlk çocuktan kalanlarda lekeli olanlar vardı onlar 2 sefer daha yıkandı.Ben de öyle yaptım ama yine de çok fazla var makineye atarken bir tur daha ayıracağım sanırım
Zorlayınca bitiyor, devamKim beni gaza getirdi ya çıkamıyorum işin içinden
Ben de bundan aldım. Sıfır koku cidden. Uzun süre gider sanırım zaten bu, baya yoğun deterjan. Sonra bebek biraz büyüyünce granül kullanacağımSizleri böyle görünce kıyafetler yıkanmış yerleştirilmiş falan acaba geç mi kaldım diyorum2 hafta sonra izne çıkınca yapmayı planlıyorum hem ev temizlenecek hemde bebeğin eşyaları yıkanacak ütülenecek. Hediyelikler hazırlanacak geç kalmamışımdır inşallah Bebeğin kıyafetini yıkamak için bu markayı almıştım organik diye bakalım memnum kalcak mıyım.
Canım ben izne ayrılmayı düşünmüyorum. Ogrencilerimi bırakamam o şekilde. O sebeple yavaş yavaş yapıp koymaya çalışıyorum. Yıl sonu sınavları filan olacak izne ayrılsam da onlar yapmam lazım. Yani 4-5 haftaya isim daha yoğunlaşacak. O sebeple önden halledeyim dedim. Sen izne ayrılınca rahat rahat yaparsın. Hem benim izne ayrılmam gereken hafta bu hafta ama çalışabilir raporu alacağım.Sizleri böyle görünce kıyafetler yıkanmış yerleştirilmiş falan acaba geç mi kaldım diyorum2 hafta sonra izne çıkınca yapmayı planlıyorum hem ev temizlenecek hemde bebeğin eşyaları yıkanacak ütülenecek. Hediyelikler hazırlanacak geç kalmamışımdır inşallah Bebeğin kıyafetini yıkamak için bu markayı almıştım organik diye bakalım memnum kalcak mıyım.
Şükür genel durumu iyi canım iki gündür kilo almaya başlamış doğum kilosunu yakalayıp üstüne çıkmasını bekliyoruz biraz toparlanınca ağzındaki hortumu çıkarmayı denicekler yine. Beynindeki kanama alanı da küçülmüş şükür
Senin ileri günler yoğun görünüyor canım en iyisini yapmışsın daha fazla ağırlaşmadan yavaş yavaş halledersin. Allahtan bana da teyzem görümcem falan yardıma gelecek tek olsam bende başlardım yavaştan ama onların gelcek olmasının rahatlığı da varCanım ben izne ayrılmayı düşünmüyorum. Ogrencilerimi bırakamam o şekilde. O sebeple yavaş yavaş yapıp koymaya çalışıyorum. Yıl sonu sınavları filan olacak izne ayrılsam da onlar yapmam lazım. Yani 4-5 haftaya isim daha yoğunlaşacak. O sebeple önden halledeyim dedim. Sen izne ayrılınca rahat rahat yaparsın. Hem benim izne ayrılmam gereken hafta bu hafta ama çalışabilir raporu alacağım.
Ben henüz açıp bakmadım deterjanlara güzel olmasına sevindim canım indiririm takip eder almaya devam ederim memnun kalırsam. Granül sabun ben kendi beyaz çamaşırlarımıza kullanıyorum onlarda güzelBen de bundan aldım. Sıfır koku cidden. Uzun süre gider sanırım zaten bu, baya yoğun deterjan. Sonra bebek biraz büyüyünce granül kullanacağım
Bende unibaby almisim. Bide doğal bir tane almistim bulamıyorum evdeBen unibaby aldım
Ben dalin granül sabun aldım gayet güzel makinenin içine 2 yemek kaşığı atıp uzun programda ekstra durulama yaptırarak yıkattım kalıntı VS yok mis gibi oldu kuruyunca kokusu da kalmıyorSelam kızlar .bebek kiyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı kullanıyorsunuz tavsiyeye ihtiyacım var ilk bebek acemisi ben
Uni baby sensetive aldımBebek deterjanı hangisini kullandınız
Gözümde büyüyor nedense yıkama ütülemeSelam kızlar karga şeyini yemeden gruba günaydın yazan ben sabahtan beri çamaşır işleriyle uğraşmaktan nevrim döndü yeminle..
Kim yıkama ütüleme işine girmediyse hemen başlasın çok yorucu oluyor valla eşimi her işe koşmama rağmen ara verdik ikimizde yorulduk valla
Dün yıkanan çamaşırları ütülüyoruz bugün de 2 posta çamaşır attık birini astım diğeri hala yıkanıyor çocuk bakmak zor gerçekten anacım
Ütüye yardımcı olan biri olsun yanınızda valla anında omuzlarım acıdı Bayadır iş yapmadığımdan hamlamış da olabilirim gerçi geçe bırakmayın bu işleriyoncambenim senin şu 37lik kuzen bu işleri yaparken doğurur kız
Ben de son 1 ay çocukları bırakmak istemiyorum. Bu saatten sonra öğretmen bulunmaz cunku. Calisabiir raporunu 32+0 da alacağız dimi? Bu hafta son haftam benim de normaldeCanım ben izne ayrılmayı düşünmüyorum. Ogrencilerimi bırakamam o şekilde. O sebeple yavaş yavaş yapıp koymaya çalışıyorum. Yıl sonu sınavları filan olacak izne ayrılsam da onlar yapmam lazım. Yani 4-5 haftaya isim daha yoğunlaşacak. O sebeple önden halledeyim dedim. Sen izne ayrılınca rahat rahat yaparsın. Hem benim izne ayrılmam gereken hafta bu hafta ama çalışabilir raporu alacağım.
Koltuğa otur önüne de al ütü masasını :))Gözümde büyüyor nedense yıkama ütülemearkadaşlar gelecek benim de beraber yıkayıp utuleyip kaldıracağız. Yetmediği yerde de eşime devrederim. Zira ütü tüm işlerin en zorudur
Bizim burada bir tabir vardır. Geçinmeye gönlü yok diyeKoltuğa otur önüne de al ütü masasını :))
Zaten ufacık kıyafetler
Aynen kesinlikle yardımsız yapılmamalı ya da az az sürekli yapılmalı ben hepsi Bi anda aradan çıksın işe başlamışken dedim zor oldu eşim olmasa tek başıma ütü yapamazmışımGözümde büyüyor nedense yıkama ütülemearkadaşlar gelecek benim de beraber yıkayıp utuleyip kaldıracağız. Yetmediği yerde de eşime devrederim. Zira ütü tüm işlerin en zorudur
Unibaby yenidoğan temiz diye biliyorumUni baby sensetive aldımiçeriği temiz mi bilmiyorum ama
Bir yerden başlamak lazım canim.Bizim burada bir tabir vardır. Geçinmeye gönlü yok diyenormalde de iki haftada bir yaparım ütüyü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?