Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de bundan aldım. Sıfır koku cidden. Uzun süre gider sanırım zaten bu, baya yoğun deterjan. Sonra bebek biraz büyüyünce granül kullanacağım

Canım ben izne ayrılmayı düşünmüyorum. Ogrencilerimi bırakamam o şekilde. O sebeple yavaş yavaş yapıp koymaya çalışıyorum. Yıl sonu sınavları filan olacak izne ayrılsam da onlar yapmam lazım. Yani 4-5 haftaya isim daha yoğunlaşacak. O sebeple önden halledeyim dedim. Sen izne ayrılınca rahat rahat yaparsın. Hem benim izne ayrılmam gereken hafta bu hafta ama çalışabilir raporu alacağım.

Kızlar ben bu karadut u yerim ya

Tv den youtube izliyor. Araya reklam şarkı girdi. Koreli bir erkek şarkı söylüyor
Benim kız reklamı geçerken bir yandan da
" kiz gibi görünüyor bu erkekler " dedi.

Ağzını yerim

Geçen de uhusunun bittiğini söyledi.
-daha yeni aldım " dedim.
" sonsuz mu bu uhular" demişti.

Büyüyorlar gerçekten

Son düzenleme:
Şükür genel durumu iyi canım iki gündür kilo almaya başlamış doğum kilosunu yakalayıp üstüne çıkmasını bekliyoruz biraz toparlanınca ağzındaki hortumu çıkarmayı denicekler yine. Beynindeki kanama alanı da küçülmüş şükür

Senin ileri günler yoğun görünüyor canım en iyisini yapmışsın daha fazla ağırlaşmadan yavaş yavaş halledersin. Allahtan bana da teyzem görümcem falan yardıma gelecek tek olsam bende başlardım yavaştan ama onların gelcek olmasının rahatlığı da var ben ayakta çalışıyorum yoruluyorum o yüzden 32 çıkmak istedim çok şükür ağrım sızım yok ödemimde yok ama dinlenmek istiyorum biraz

Ben de bundan aldım. Sıfır koku cidden. Uzun süre gider sanırım zaten bu, baya yoğun deterjan. Sonra bebek biraz büyüyünce granül kullanacağım
Ben henüz açıp bakmadım deterjanlara güzel olmasına sevindim canım indiririm takip eder almaya devam ederim memnun kalırsam. Granül sabun ben kendi beyaz çamaşırlarımıza kullanıyorum onlarda güzel

Selam kızlar karga şeyini yemeden gruba günaydın yazan ben sabahtan beri çamaşır işleriyle uğraşmaktan nevrim döndü yeminle..
Kim yıkama ütüleme işine girmediyse hemen başlasın çok yorucu oluyor valla eşimi her işe koşmama rağmen ara verdik ikimizde yorulduk valla
Dün yıkanan çamaşırları ütülüyoruz bugün de 2 posta çamaşır attık birini astım diğeri hala yıkanıyor çocuk bakmak zor gerçekten anacım
Ütüye yardımcı olan biri olsun yanınızda valla anında omuzlarım acıdı Bayadır iş yapmadığımdan hamlamış da olabilirim gerçi geçe bırakmayın bu işleri yoncambenim senin şu 37lik kuzen bu işleri yaparken doğurur kız

Selam kızlar .bebek kiyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı kullanıyorsunuz tavsiyeye ihtiyacım var ilk bebek acemisi ben
Ben dalin granül sabun aldım gayet güzel makinenin içine 2 yemek kaşığı atıp uzun programda ekstra durulama yaptırarak yıkattım kalıntı VS yok mis gibi oldu kuruyunca kokusu da kalmıyor

Gözümde büyüyor nedense yıkama ütüleme arkadaşlar gelecek benim de beraber yıkayıp utuleyip kaldıracağız. Yetmediği yerde de eşime devrederim. Zira ütü tüm işlerin en zorudur

Ben de son 1 ay çocukları bırakmak istemiyorum. Bu saatten sonra öğretmen bulunmaz cunku. Calisabiir raporunu 32+0 da alacağız dimi? Bu hafta son haftam benim de normalde

Gözümde büyüyor nedense yıkama ütüleme arkadaşlar gelecek benim de beraber yıkayıp utuleyip kaldıracağız. Yetmediği yerde de eşime devrederim. Zira ütü tüm işlerin en zorudur
Aynen kesinlikle yardımsız yapılmamalı ya da az az sürekli yapılmalı ben hepsi Bi anda aradan çıksın işe başlamışken dedim zor oldu eşim olmasa tek başıma ütü yapamazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…