Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Maşallah mesajları okudum da anca geldim. Dün bi yürüyüm dedim her yerim battı. Kaburgalarım geçti etime sanki. Halbuki her gün az da olsa yürurdüm. Dün ekstra bunaltici hava vardi. Bi de bebek 3 5 günde hemen level atladı sanki. O kadar gücsüzüm ellerim uyuşuyor bazen elimdeki düsüyor. Kavanoz kapagı vs acamaz oldum resmen. Ani seylere tepkim saçma derecede artti ve acı eşiğim de düştü bence. Ben ki deli fişek gibi canı acımaz fır dönerdim evde. hala çamasırlar yıkanıp ütülenmedi. Son alınacakları bugün aldım maaş yattı ve 1000 küsür lirası coktan gitti niye bitmiyor bu eksikler. Daha cikolata vs yaptirsam diyorum. yıldum ha. Bunlar bi tarafa evin temizliği var öbür tarafa. Halilar yıkamaya verilecek dolaplar silinecek. Camlar bi tur daha gecilecek. Keşke ablam kardesim olaydı yakınımda akrabam olaydı yahu..

Bu arada durup dururken burnum sızlayıp ağlayasım geliyor benim de. hayrolsun.. acaba anneannememi üzülüyorum diyorum. Kendisi yatağa düşmüs artık. Bu duygudan çıkmaya çalısıyorum. Her türlü yıprandım gibi ama toparlanmam lazım. Bir yerden enerji almalıyım

Kizlar benim de kayinvalide geldi .Sagolsun evleri temizledi ama bebege eşya almış kimisini yıkayıp getirmiş, kimisi hic açılmamıştı. Kızı yeni doğum yaptı. Acaba onunkileri mi getirdi diye tereddüt etmedim değil. Yıkayan ya hepsini yıkar ya da hiçbirini yıkamaz değil mi ? Siz olsanız ne düşünürsünüz?

Benim ki de uyurken güzel geliyor sadece gözüme Çünkü gün içinde evde olduğu anlarda sürekli benle inatlaşma halinde ergen gibi aynı. Bir şey diyorum dalga geçiyor. bir şey diiyorum gülüyor. Belki çocukluğunu yapıyor ve ben tahammül edemiyor olabilirim. Beni çok sinirlendirene sinirden köpürtene kadar bırakmıyor. Yapma dedikçe 5 kere daha yapıyor. Sonra da gelip özür diliyor anneciim canım benim.... Ben sana şaka yapmıştım diyor. Ama karşındaki sinirleniyorsa bu şaka olmaz ki....

Canım benim annemde bir kısmını yıkamış bir kısmı paketli getirdi. Yıkadıklarını önceden almış yıkamış diğerlerine fırsat olmamış. Bir de acaba bebek deterjanıyla mı yıkanacaktı diye emin olamamış gerisini yıkamamış ondan. Kendisi açıkladığı için biliyorum. Belki seninki de öyle bir şeydir.

yildizsavascisi anne yanı olabilen kademe yapılabilen şöyle bir ahşap beşik aldım. Nevresim takımı iç yatağı cibinlik vs hepsi bir satılıyor. Trendyolda falan 1800 civarında hala fiyatı.Oturduğun yere yakın mağazası da vardır belki gidip mağazadan da bakabilirsin Ölçüleri ve renkleri var ben çok beğenerek aldım. Bu arada kurulumu onlar gelip yapıyor

İşte kendi annem olsa sorarım da kayinvalideye nasıl sorayım

Banada bi senin dediğin gibi geldi, bana kv hepsini etiketli getirdi, yıkanmış fln değildi.
Tabi düşüncesini bilemem ama olabilirde , ama olsun ben severim bebeğin küçülenlerini verilmeisni zaten 1-2 kere giyiyolar

Giyinilmiş gibi mi duruyor yıkananlar

Ağırlaştıkça iyice zor oluyor havalarda ısındı o da zorluyor beni. Keşke bende 37 ye kadar dayansam sonra bebeğimle daha çok vakit geçirsem ama hayırlısı artık. Benimde annemin dizlerinde rahatsızlık var o yüzden teyzem ve görümcem gelcek yengem falanda gelirim diyor saolsunlar. Eşim söylersem yapar da biraz detaycıyım yaptığını pek beğenmiyorum teyzem ve görümcem yapcak ama arkasından ben yine el atarım olduğu kadar artık

Koltuğa otur önüne de al ütü masasını :))
Zaten ufacık kıyafetler

Benim ütü masası koltuğa göre ayarlanmıyor eski. Ayakta yapmak zorunda kaldım hepsini

Yeni başlayacak arkadaşlar gözünüz korkmasın. Ufak parçalar olduğu için yetişkin kıyafetlerinden çabuk bitiyo

Hımm ondan mıymış o
Annelik güdüsü yüklenirken diğeri de alıyor demek nasibini.
Allah'ın işi işte. Diğeri de ihmal edilmesin diye belki de kimbilir

Yıkanıp ütülenen şey belli olur. Ama şahsen ben sorgulamaz hepsini tekrar beraber kendi aldığım deterjanla yıkar ütüler kullanırdım.
Bana göre sorun değil daha önce birinin kullanmış olması

Kardeşim iki poşet kıyafet verdi. O da bebek deterjanıyla yıkıyor ama ben toptan hepsini elden geçirdim içim rahat etti

Yıkanıp geleni ilk kez duydum
Bence sana kabul ettirmek için kullanılmış olanları da getirmiş olabilir

Canım benim kızım 6 yaşında tertemiz park beşiği şimdi tekrar yıkadım bu bebeklere hazırladım hiç öyle çökme yapmıyor çünkü tabanında sert zemini var ve demirlerle destekleniyor. Çok kullanışlı benim4 yıldır kilerde duruyordu tertemiz çıkardım..eğerbusebepten vazgeçeceksen söyleyim dedim..kendi süngeride var..bideannem ince yünden yatak yaptı yumuşacık oldu.

Eklentiler

• IMG_20220513_153939.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…