- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.661
Ikea nin anne yanini tavsiye ederimArkadaşlar ben bu park beşiği iade edeceğim anne yanı olan tarafa doğru yamuk duruyor ayaktan mi kendi mi yamuk çözemedik. Önereceğiniz ahşap beşik var mi uzun süre kullanılan?
Oda yapmicam o yüzden büyüyen model istemiyorum
baby plus Doğal Ahşap Bebek Karyola 60x120 cm
mesela şu sizce nasıl uzun süre 3 yasa kadar falan yatar mi ?
Hahahhahhah37 de yapar, çamaşırlar kurumadan da baby gelirAllah korusun tabii
Pazartesi alamazsın raporuTam bir hafta var aramızdapazartesi gideyim alayım rapor. Gerçi Dr um artık bırak, diyecek eminim ama
Haftaya pazartesi demek istemiştim evetPazartesi alamazsın raporuben senden 3 gün öndeyim perşembe 32+0 olacağım o zaman alacağım sende bu değil diğer pazartesi alabilirsin.
Benim ki de uyurken güzel geliyor sadece gözümeYa aslında bizimki hormonel bir durum yani ben normalde herkese ve herşey karşı o kadar tahammülsüzlüm ki aile arkadaş eş iş ev hepsi böyle gözüme batıyor, kızımda bu işte arada kanasa şaşırmazdım, senin yaşadığın o olabilir.
Ben nasıl desem bazen bakıyorum ona Allahım ne mucizevi, ne tatlı, nasıl büyüdü kocaman oldu falan boğazım düğümleniyor, gözlerim doluyor. İlk zamanlardaki gibi
Canım benim annemde bir kısmını yıkamış bir kısmı paketli getirdi. Yıkadıklarını önceden almış yıkamış diğerlerine fırsat olmamış. Bir de acaba bebek deterjanıyla mı yıkanacaktı diye emin olamamış gerisini yıkamamış ondan. Kendisi açıkladığı için biliyorum. Belki seninki de öyle bir şeydir.Kizlar benim de kayinvalide geldi .Sagolsun evleri temizledi ama bebege eşya almış kimisini yıkayıp getirmiş, kimisi hic açılmamıştı. Kızı yeni doğum yaptı. Acaba onunkileri mi getirdi diye tereddüt etmedim değil. Yıkayan ya hepsini yıkar ya da hiçbirini yıkamaz değil mi ? Siz olsanız ne düşünürsünüz?
İşte kendi annem olsa sorarım da kayinvalideye nasıl sorayımCanım benim annemde bir kısmını yıkamış bir kısmı paketli getirdi. Yıkadıklarını önceden almış yıkamış diğerlerine fırsat olmamış. Bir de acaba bebek deterjanıyla mı yıkanacaktı diye emin olamamış gerisini yıkamamış ondan. Kendisi açıkladığı için biliyorum. Belki seninki de öyle bir şeydir.
Banada bi senin dediğin gibi geldi, bana kv hepsini etiketli getirdi, yıkanmış fln değildi.Kizlar benim de kayinvalide geldi .Sagolsun evleri temizledi ama bebege eşya almış kimisini yıkayıp getirmiş, kimisi hic açılmamıştı. Kızı yeni doğum yaptı. Acaba onunkileri mi getirdi diye tereddüt etmedim değil. Yıkayan ya hepsini yıkar ya da hiçbirini yıkamaz değil mi ? Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Giyinilmiş gibi mi duruyor yıkananlarKizlar benim de kayinvalide geldi .Sagolsun evleri temizledi ama bebege eşya almış kimisini yıkayıp getirmiş, kimisi hic açılmamıştı. Kızı yeni doğum yaptı. Acaba onunkileri mi getirdi diye tereddüt etmedim değil. Yıkayan ya hepsini yıkar ya da hiçbirini yıkamaz değil mi ? Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Ağırlaştıkça iyice zor oluyor havalarda ısındı o da zorluyor beni. Keşke bende 37 ye kadar dayansam sonra bebeğimle daha çok vakit geçirsem ama hayırlısı artık. Benimde annemin dizlerinde rahatsızlık var o yüzden teyzem ve görümcem gelcek yengem falanda gelirim diyor saolsunlar. Eşim söylersem yapar da biraz detaycıyım yaptığını pek beğenmiyorumBende ayakta olsam bende ayrılmak zorunda olurdum. O kadar hareketsiz kalma durumu u bile kotordim çok şükür. İlkokul anaokulu filan olsa bende duramazdimBenim öğrenciler büyük neyse ki. Oturarak hallediyorum işimi. Bazen online yapıyorum. Ama derslerimi birakacak kimse yok. Annemi kv yi de yormak istemiyorum. Çok genç sayılmazlar. Teyze yok görümce yok kardeşim gelemez. Eşimle ben kalıyoruz bir tek Neyse ki eşim becerikli. Haftaya mutfak dolaplarını sildiricem kendisine. Henüz haberi yok ama Dinlenme fırsatın varken dinlen ne güzel. Ben de boş anlarımda dinleniyorum valla.
Doğruİşte kendi annem olsa sorarım da kayinvalideye nasıl sorayım
Koltuğa otur önüne de al ütü masasını :))
Zaten ufacık kıyafetler
Sanada gelmiş o iç güdü.. İkinci olacakken ilkine duyulan yoğun sevgi, mucizevi bir his. Bir kitapta okumuştum hormonlar tetikliyormuş 2.de oluyomuş, hissettiğim buymuş demiştim.
Eşime sürekli kızımızı övüyorum oda diyoki
' hayatım farkındayım, benimde kızım'
Kizlar benim de kayinvalide geldi .Sagolsun evleri temizledi ama bebege eşya almış kimisini yıkayıp getirmiş, kimisi hic açılmamıştı. Kızı yeni doğum yaptı. Acaba onunkileri mi getirdi diye tereddüt etmedim değil. Yıkayan ya hepsini yıkar ya da hiçbirini yıkamaz değil mi ? Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Yıkanıp geleni ilk kez duydumKizlar benim de kayinvalide geldi .Sagolsun evleri temizledi ama bebege eşya almış kimisini yıkayıp getirmiş, kimisi hic açılmamıştı. Kızı yeni doğum yaptı. Acaba onunkileri mi getirdi diye tereddüt etmedim değil. Yıkayan ya hepsini yıkar ya da hiçbirini yıkamaz değil mi ? Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Canım benim kızım 6 yaşında tertemiz park beşiği şimdi tekrar yıkadım bu bebeklere hazırladım hiç öyle çökme yapmıyor çünkü tabanında sert zemini var ve demirlerle destekleniyor. Çok kullanışlı benim4 yıldır kilerde duruyordu tertemiz çıkardım..eğerbusebepten vazgeçeceksen söyleyim dedim..kendi süngeride var..bideannem ince yünden yatak yaptı yumuşacık oldu.Ben park beşikten vazgeçtim canım ya şimdi o da internetten gelecek yine yamuk durur falan genel olarak park beşik bana hoş gelmemeye başladı acaba alt kademeye geçince alttaki kumaş içine göçer mi falan emin olamadım çok ince diye ahşap alalım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?