- 15 Kasım 2021
- 288
- 1.147
- 33
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.641
Ben bazen çikolata yiyorum ertesi gün sabah yüksek çıkıyor hemen yediğim öğünde yükselmiuor Bi takip et bakalım yarına kadar hep düşükse sorun yokturŞekerim bence benimle dalga geçiyorbugün kahvaltıda kızartma falan baya dışına çıktım diyetin ama yemekten 1 saat sonra 95 ti Hayır cihaz da sağlık ocağında verdiğim kan ile paralel ölçüm yapıyor Anlamadım gitti belki son ay belli edecek kendini
Evet canım benim bugün 32+0 yarın gidicem doktora muhtemelen verir.Ben de son 1 ay çocukları bırakmak istemiyorum. Bu saatten sonra öğretmen bulunmaz cunku. Calisabiir raporunu 32+0 da alacağız dimi? Bu hafta son haftam benim de normalde
Ben de "oynamayı bilmeyen gelin yerim dar dermiş" diye biliyorumBir yerden başlamak lazım canim.
Bir de şey derler " oynamayı bilmeyen kızın yeri dar olur "
Benim de bazen öyle oluyor. Ama şeye de bağlı; öncesinde ne kadar aç kaldığına ya da o gün ne kadar hareket ettiğine.... Bir sürü başka etken de devreye giriyor.Şekerim bence benimle dalga geçiyorbugün kahvaltıda kızartma falan baya dışına çıktım diyetin ama yemekten 1 saat sonra 95 ti Hayır cihaz da sağlık ocağında verdiğim kan ile paralel ölçüm yapıyor Anlamadım gitti belki son ay belli edecek kendini
37de yapsında görsün anyayı konyayıSelam kızlar karga şeyini yemeden gruba günaydın yazan ben sabahtan beri çamaşır işleriyle uğraşmaktan nevrim döndü yeminle..
Kim yıkama ütüleme işine girmediyse hemen başlasın çok yorucu oluyor valla eşimi her işe koşmama rağmen ara verdik ikimizde yorulduk valla
Dün yıkanan çamaşırları ütülüyoruz bugün de 2 posta çamaşır attık birini astım diğeri hala yıkanıyor çocuk bakmak zor gerçekten anacım
Ütüye yardımcı olan biri olsun yanınızda valla anında omuzlarım acıdı Bayadır iş yapmadığımdan hamlamış da olabilirim gerçi geçe bırakmayın bu işleriyoncambenim senin şu 37lik kuzen bu işleri yaparken doğurur kız
Elele madre. Daha önce de konuşulmuştu. İnternetten sipariş verdik. Hiç sorun yaşamadık. Muhtemelen 4 yaşına kadar kullanır gibi. Alanlar kullanmışlar. O yüzden ahşap beşik yerine aynı fiyata bunu alın, kafanız ağrımasın.Arkadaşlar ben bu park beşiği iade edeceğim anne yanı olan tarafa doğru yamuk duruyor ayaktan mi kendi mi yamuk çözemedik. Önereceğiniz ahşap beşik var mi uzun süre kullanılan?
Oda yapmicam o yüzden büyüyen model istemiyorum
baby plus Doğal Ahşap Bebek Karyola 60x120 cm
mesela şu sizce nasıl uzun süre 3 yasa kadar falan yatar mi ?
Sanada gelmiş o iç güdüKızlar ben bu karadut u yerim ya
Tv den youtube izliyor. Araya reklam şarkı girdi. Koreli bir erkek şarkı söylüyor
Benim kız reklamı geçerken bir yandan da
" kiz gibi görünüyor bu erkekler " dedi.
Ağzını yerim
Geçen de uhusunun bittiğini söyledi.
-daha yeni aldım " dedim.
" sonsuz mu bu uhular" demişti.
Büyüyorlar gerçekten
Bende ayakta olsam bende ayrılmak zorunda olurdum. O kadar hareketsiz kalma durumu u bile kotordim çok şükür. İlkokul anaokulu filan olsa bende duramazdimSenin ileri günler yoğun görünüyor canım en iyisini yapmışsın daha fazla ağırlaşmadan yavaş yavaş halledersin. Allahtan bana da teyzem görümcem falan yardıma gelecek tek olsam bende başlardım yavaştan ama onların gelcek olmasının rahatlığı da varben ayakta çalışıyorum yoruluyorum o yüzden 32 çıkmak istedim çok şükür ağrım sızım yok ödemimde yok ama dinlenmek istiyorum biraz
Bende ters mi tepti neSanada gelmiş o iç güdü.. İkinci olacakken ilkine duyulan yoğun sevgi, mucizevi bir his. Bir kitapta okumuştum hormonlar tetikliyormuş 2.de oluyomuş, hissettiğim buymuş demiştim.
Eşime sürekli kızımızı övüyorum oda diyoki
' hayatım farkındayım, benimde kızım'
İll karsilasmalarini cok merak ediyorum bendeSanada gelmiş o iç güdü.. İkinci olacakken ilkine duyulan yoğun sevgi, mucizevi bir his. Bir kitapta okumuştum hormonlar tetikliyormuş 2.de oluyomuş, hissettiğim buymuş demiştim.
Eşime sürekli kızımızı övüyorum oda diyoki
' hayatım farkındayım, benimde kızım'
Ben park beşikten vazgeçtim canım ya şimdi o da internetten gelecek yine yamuk durur falan genel olarak park beşik bana hoş gelmemeye başladı acaba alt kademeye geçince alttaki kumaş içine göçer mi falan emin olamadım çok ince diye ahşap alalım diyorumElele madre. Daha önce de konuşulmuştu. İnternetten sipariş verdik. Hiç sorun yaşamadık. Muhtemelen 4 yaşına kadar kullanır gibi. Alanlar kullanmışlar. O yüzden ahşap beşik yerine aynı fiyata bunu alın, kafanız ağrımasın.
Ya aslında bizimki hormonel bir durum yani ben normalde herkese ve herşey karşı o kadar tahammülsüzlüm ki aile arkadaş eş iş ev hepsi böyle gözüme batıyor, kızımda bu işte arada kanasa şaşırmazdım, senin yaşadığın o olabilir.Bende ters mi tepti nebu aralar oğlan sürekli gözüme batıyor. Eşimde kızı buldun çocuğu gözden çıkardın galiba bu daha mı kıymetli olacak gözünde diye kızdırıyor.
Bugün burası yağmurlu bugün sadece ayırdımbakalım haftaya yıkarım inşallah sonraki hafta ütüleme vs diye gider
Selam kızlar .bebek kiyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı kullanıyorsunuz tavsiyeye ihtiyacım var ilk bebek acemisi ben
Öyle bir gaza gelmişim ki üç makine çamaşır yıkadımBir yerden başlamak lazım canim.
Bir de şey derler " oynamayı bilmeyen kızın yeri dar olur "
Tam bir hafta var aramızdaEvet canım benim bugün 32+0 yarın gidicem doktora muhtemelen verir.
37 de yapar, çamaşırlar kurumadan da baby gelir37de yapsında görsün anyayı konyayıben uyardım onu keyfi bilir
Çok yorucu cidden yaaaaa allah kolaylık versinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?