Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Şekerim bence benimle dalga geçiyor bugün kahvaltıda kızartma falan baya dışına çıktım diyetin ama yemekten 1 saat sonra 95 ti Hayır cihaz da sağlık ocağında verdiğim kan ile paralel ölçüm yapıyor Anlamadım gitti belki son ay belli edecek kendini

Ben bazen çikolata yiyorum ertesi gün sabah yüksek çıkıyor hemen yediğim öğünde yükselmiuor Bi takip et bakalım yarına kadar hep düşükse sorun yoktur

Benim de bazen öyle oluyor. Ama şeye de bağlı; öncesinde ne kadar aç kaldığına ya da o gün ne kadar hareket ettiğine.... Bir sürü başka etken de devreye giriyor.

37de yapsında görsün anyayı konyayı ben uyardım onu keyfi bilir

Çok yorucu cidden yaaaaa allah kolaylık versinnnn

Elele madre. Daha önce de konuşulmuştu. İnternetten sipariş verdik. Hiç sorun yaşamadık. Muhtemelen 4 yaşına kadar kullanır gibi. Alanlar kullanmışlar. O yüzden ahşap beşik yerine aynı fiyata bunu alın, kafanız ağrımasın.

Sanada gelmiş o iç güdü .. İkinci olacakken ilkine duyulan yoğun sevgi, mucizevi bir his. Bir kitapta okumuştum hormonlar tetikliyormuş 2.de oluyomuş, hissettiğim buymuş demiştim.

Eşime sürekli kızımızı övüyorum oda diyoki
' hayatım farkındayım, benimde kızım'

Bende ayakta olsam bende ayrılmak zorunda olurdum. O kadar hareketsiz kalma durumu u bile kotordim çok şükür. İlkokul anaokulu filan olsa bende duramazdim Benim öğrenciler büyük neyse ki. Oturarak hallediyorum işimi. Bazen online yapıyorum. Ama derslerimi birakacak kimse yok. Annemi kv yi de yormak istemiyorum. Çok genç sayılmazlar. Teyze yok görümce yok kardeşim gelemez. Eşimle ben kalıyoruz bir tek Neyse ki eşim becerikli. Haftaya mutfak dolaplarını sildiricem kendisine. Henüz haberi yok ama Dinlenme fırsatın varken dinlen ne güzel. Ben de boş anlarımda dinleniyorum valla.

Bende ters mi tepti ne bu aralar oğlan sürekli gözüme batıyor. Eşimde kızı buldun çocuğu gözden çıkardın galiba bu daha mı kıymetli olacak gözünde diye kızdırıyor.

İll karsilasmalarini cok merak ediyorum bende

Birtane cok sevdigi bebegi var onu emzirmis gibi yaptim bebiş bebiş diye agzini büzdü

Ertesi gunde almis kendisi meme vermeye çalıştı daha açmaya çalışıyor dayamaya calisiyor yavrum benim

Ben park beşikten vazgeçtim canım ya şimdi o da internetten gelecek yine yamuk durur falan genel olarak park beşik bana hoş gelmemeye başladı acaba alt kademeye geçince alttaki kumaş içine göçer mi falan emin olamadım çok ince diye ahşap alalım diyorum

Bende ters mi tepti ne bu aralar oğlan sürekli gözüme batıyor. Eşimde kızı buldun çocuğu gözden çıkardın galiba bu daha mı kıymetli olacak gözünde diye kızdırıyor.
Ya aslında bizimki hormonel bir durum yani ben normalde herkese ve herşey karşı o kadar tahammülsüzlüm ki aile arkadaş eş iş ev hepsi böyle gözüme batıyor, kızımda bu işte arada kanasa şaşırmazdım, senin yaşadığın o olabilir.

Ben nasıl desem bazen bakıyorum ona Allahım ne mucizevi, ne tatlı, nasıl büyüdü kocaman oldu falan boğazım düğümleniyor, gözlerim doluyor. İlk zamanlardaki gibi

Bugün burası yağmurlu bugün sadece ayırdım bakalım haftaya yıkarım inşallah sonraki hafta ütüleme vs diye gider

Ayırdıklarını at makineye işte. Yıkansın kurulansın bir ara girişirsin ütüye

Yıkanıp sepete toplanınca gözünde çok büyümez merak etme

Ben de tam ütü işi bitti diyordum. Meğer müslin takım ve havlu varmış balkona astığım. Kendi astığım şeyi unutmuşum

Beyazların içinde de gecelik ve sabahlık kalmış. O da yıkanınca ütülenecekler beraber..

Bir yerden başlamak lazım canim.

Bir de şey derler " oynamayı bilmeyen kızın yeri dar olur "
Öyle bir gaza gelmişim ki üç makine çamaşır yıkadım kızlara da ütüsünü kapan gelsin, yazdım
Dokunsalar ağlayacak gibiyim Rabbim sağlıkla giydirmeye nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…