- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.859
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.681
Canım nasıl yıkadın ya ben de park beşiği nasıl temizlicez diye düşünüyordumCanım benim kızım 6 yaşında tertemiz park beşiği şimdi tekrar yıkadım bu bebeklere hazırladım hiç öyle çökme yapmıyor çünkü tabanında sert zemini var ve demirlerle destekleniyor. Çok kullanışlı benim4 yıldır kilerde duruyordu tertemiz çıkardım..eğerbusebepten vazgeçeceksen söyleyim dedim..kendi süngeride var..bideannem ince yünden yatak yaptı yumuşacık oldu.
Ben oğlum olsa Tuna koyacaktım ablalarının ismine de uyuyordu ama kız olunca vazgeçtik bence unisex bir isim değil erkek ismi. Kara kara kız ismi arıyorum mümkünse T ile başlayan ama yok.Ne olacak halimiz ben de tam da bu diyemedim. Tuna’yı eşim çok istiyor. Unisx bi isim ilerde neden adımı böyle koydunuz der mi
Öyleyse bile söylese kullanırdım ben. Ama söylemesi gerek tabi. Belki bir kısmını önce almıştır.Kizlar benim de kayinvalide geldi .Sagolsun evleri temizledi ama bebege eşya almış kimisini yıkayıp getirmiş, kimisi hic açılmamıştı. Kızı yeni doğum yaptı. Acaba onunkileri mi getirdi diye tereddüt etmedim değil. Yıkayan ya hepsini yıkar ya da hiçbirini yıkamaz değil mi ? Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Kız benim kendi annem de yıkayıp getirmiş bir kısmını. Ama bebrk deterjanı olmadığı için ben tekrar yıkadım. İyilik olsun diye yıkayıp utulemis kadın.Yıkanıp geleni ilk kez duydum
Bence sana kabul ettirmek için kullanılmış olanları da getirmiş olabilir
TuanaBen oğlum olsa Tuna koyacaktım ablalarının ismine de uyuyordu ama kız olunca vazgeçtik bence unisex bir isim değil erkek ismi. Kara kara kız ismi arıyorum mümkünse T ile başlayan ama yok.
Kendi anandır yapar. Ama kayınvalidenin vardır bir bit yeniğiKız benim kendi annem de yıkayıp getirmiş bir kısmını. Ama bebrk deterjanı olmadığı için ben tekrar yıkadım. İyilik olsun diye yıkayıp utulemis kadın.Zaten telefonda söyledi yıkayıp utuledim diye. Ben de bebek deterjaniyla yikacaktim. Yikamasaydin keşke dedim. Sonra aldıklarını da yıkamadan getirmiş.
Canım balkona çıkardım balkonum geniş.. süngerle bebek deterjanı var ya kovayma su yaptım..sürttüm güzelce.. sonrada hortumla duruladım. Mis gibi olduCanım nasıl yıkadın ya ben de park beşiği nasıl temizlicez diye düşünüyordum
Canım balkona çıkardım balkonum geniş.. süngerle bebek deterjanı var ya kovayma su yaptım..sürttüm güzelce.. sonrada hortumla duruladım. Mis gibi oldu
Eşime bebek arabasını pusetı yıka dedim. Oto yıkamacıya götüreceğim dediBalkonu minicik olanlara önerin ne peki? Ben kutusundan bile çıkarmadım nasıl temizlerim bilemediğimden
Bana da Tuna hiç unisex bir isim degilmis gibi geliyor .Ben oğlum olsa Tuna koyacaktım ablalarının ismine de uyuyordu ama kız olunca vazgeçtik bence unisex bir isim değil erkek ismi. Kara kara kız ismi arıyorum mümkünse T ile başlayan ama yok.
Ütü günü mü yapsaydık aramızdaÖyle bir gaza gelmişim ki üç makine çamaşır yıkadımkızlara da ütüsünü kapan gelsin, yazdım
Dokunsalar ağlayacak gibiyimRabbim sağlıkla giydirmeye nasip etsin
Tanem ve Tomris diye öğrencilerim vardı ama tuana benimde ilk aklıma gelen olduBen oğlum olsa Tuna koyacaktım ablalarının ismine de uyuyordu ama kız olunca vazgeçtik bence unisex bir isim değil erkek ismi. Kara kara kız ismi arıyorum mümkünse T ile başlayan ama yok.
Balkonu minicik olanlara önerin ne peki? Ben kutusundan bile çıkarmadım nasıl temizlerim bilemediğimden
Evet şimdi baktım baskıları hep solmuşGiyinilmiş gibi mi duruyor yıkananlar
Yıkadım deyince bir şey diyemedimDoğrukeşke ugrasmasaydin bebek deterjaniyla yıkamak lazım filan desen olur mu ki
Benim de kardeşimin olsa hiç tereddüt etmem ama ne biliyim görümce olunca insan uyuz oluyor galibaYıkanıp ütülenen şey belli olur. Ama şahsen ben sorgulamaz hepsini tekrar beraber kendi aldığım deterjanla yıkar ütüler kullanırdım.
Bana göre sorun değil daha önce birinin kullanmış olması
Kardeşim iki poşet kıyafet verdi. O da bebek deterjanıyla yıkıyor ama ben toptan hepsini elden geçirdim içim rahat etti
Ben de bunu düşündüm. Kızinkini getirdim dese ben gerek yok dicem ama böyle olunca sıfır gibi oluyor .Hani uyuz olduğum sanki biraz insanı enayi yerine koymaları. Neyse gönderdikleri eski fotoğraflar var .oradan bakacağımYıkanıp geleni ilk kez duydum
Bence sana kabul ettirmek için kullanılmış olanları da getirmiş olabilir
Ben oto koltuklarını hep yikatiyorum oto yıkamacidaEşime bebek arabasını pusetı yıka dedim. Oto yıkamacıya götüreceğim dedi
Aklında olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?