Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım nasıl yıkadın ya ben de park beşiği nasıl temizlicez diye düşünüyordum

Ne olacak halimiz ben de tam da bu diyemedim. Tuna’yı eşim çok istiyor. Unisx bi isim ilerde neden adımı böyle koydunuz der mi
Ben oğlum olsa Tuna koyacaktım ablalarının ismine de uyuyordu ama kız olunca vazgeçtik bence unisex bir isim değil erkek ismi. Kara kara kız ismi arıyorum mümkünse T ile başlayan ama yok.

Öyleyse bile söylese kullanırdım ben. Ama söylemesi gerek tabi. Belki bir kısmını önce almıştır.

Yıkanıp geleni ilk kez duydum
Bence sana kabul ettirmek için kullanılmış olanları da getirmiş olabilir
Kız benim kendi annem de yıkayıp getirmiş bir kısmını. Ama bebrk deterjanı olmadığı için ben tekrar yıkadım. İyilik olsun diye yıkayıp utulemis kadın. Zaten telefonda söyledi yıkayıp utuledim diye. Ben de bebek deterjaniyla yikacaktim. Yikamasaydin keşke dedim. Sonra aldıklarını da yıkamadan getirmiş.

Kendi anandır yapar. Ama kayınvalidenin vardır bir bit yeniği kullanmayacağını bildiği için yalan söyleyebilir yani.

Ama kullanmayacak bir durum yok. Ama bazıları istemiyor tabii kı

Canım nasıl yıkadın ya ben de park beşiği nasıl temizlicez diye düşünüyordum
Canım balkona çıkardım balkonum geniş.. süngerle bebek deterjanı var ya kovayma su yaptım..sürttüm güzelce.. sonrada hortumla duruladım. Mis gibi oldu

Ben oğlum olsa Tuna koyacaktım ablalarının ismine de uyuyordu ama kız olunca vazgeçtik bence unisex bir isim değil erkek ismi. Kara kara kız ismi arıyorum mümkünse T ile başlayan ama yok.
Bana da Tuna hiç unisex bir isim degilmis gibi geliyor .
Tomris, Tuana , Talya geldi aklıma

Öyle bir gaza gelmişim ki üç makine çamaşır yıkadım kızlara da ütüsünü kapan gelsin, yazdım
Dokunsalar ağlayacak gibiyim Rabbim sağlıkla giydirmeye nasip etsin
Ütü günü mü yapsaydık aramızda her gün birininkini hallederdik
Tanem ve Tomris diye öğrencilerim vardı ama tuana benimde ilk aklıma gelen oldu

Balkonu minicik olanlara önerin ne peki? Ben kutusundan bile çıkarmadım nasıl temizlerim bilemediğimden

Ben bebek arabasını deterjanlı su yapıp sildim. Mis gibi oldu. Yıkamaya gerek yok yani.
Zaten naylon kumaş. Leke falan çabuk çıkıyor.
Biraz da sirke koyarsan parlar bile

Benim de kardeşimin olsa hiç tereddüt etmem ama ne biliyim görümce olunca insan uyuz oluyor galiba

Yıkanıp geleni ilk kez duydum
Bence sana kabul ettirmek için kullanılmış olanları da getirmiş olabilir
Ben de bunu düşündüm. Kızinkini getirdim dese ben gerek yok dicem ama böyle olunca sıfır gibi oluyor .Hani uyuz olduğum sanki biraz insanı enayi yerine koymaları. Neyse gönderdikleri eski fotoğraflar var .oradan bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…