- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.701
Ama renkleri solmuş şimdi baktım da .baskıları falan hep dökülmüş. Benim yikadiklarim taş gibi duruyorÖyleyse bile söylese kullanırdım ben. Ama söylemesi gerek tabi. Belki bir kısmını önce almıştır.
Ama emin ol yeri geliyor lazım oluyor. O yüzden kullan derımBen de bunu düşündüm. Kızinkini getirdim dese ben gerek yok dicem ama böyle olunca sıfır gibi oluyor .Hani uyuz olduğum sanki biraz insanı enayi yerine koymaları. Neyse gönderdikleri eski fotoğraflar var .oradan bakacağım
Kullanmak istemiyorsan al kenara koy. Sonra verirsin birilerineAma renkleri solmuş şimdi baktım da .baskıları falan hep dökülmüş. Benim yikadiklarim taş gibi duruyor
Ödem var baya bol su iç biraz hareket. Hatta bence doktoruna da soyle ve göster.Kızlar ayak bileklerimi görüyor musunuz ? Herkes ne oldu diyor. Bu şişlik iner mi
Doktorunun bu kadar şiş olduğundan haberi var mı tuz yiyorsan hemen kesip bol bol su içKızlar ayak bileklerimi görüyor musunuz ? Herkes ne oldu diyor. Bu şişlik iner mi
Aşırı ödem olmuşKızlar ayak bileklerimi görüyor musunuz ? Herkes ne oldu diyor. Bu şişlik iner mi
Aynı sehirde yaşayanlar bulussunÜtü günü mü yapsaydık aramızdaher gün birininkini hallederdik
Tanem ve Tomris diye öğrencilerim vardı ama tuana benimde ilk aklıma gelen oldu
Neden olmuş ki kavgaKayınvalıdem annesiyle kavga etmiş. Eşim buraya getiriyor.
Bana malzeme çıktı
( allahım sen affet beni)
AY olmadı ben de öyle yaptırayım ya yıkamadan içime sinmeyecekCanım balkona çıkardım balkonum geniş.. süngerle bebek deterjanı var ya kovayma su yaptım..sürttüm güzelce.. sonrada hortumla duruladım. Mis gibi oldu
Cok ayakta kalınca ve yorulunca şişiyor benimkide ayak artı bilek dün balon gibiydi pikniğe gittik bugun baya indiKızlar ayak bileklerimi görüyor musunuz ? Herkes ne oldu diyor. Bu şişlik iner mi
Sormadım teldeNeden olmuş ki kavgabdv ye yazsın da bilelim.
Almadın almadın bi anda alıcaksın galiba kiloyuKızlar ayak bileklerimi görüyor musunuz ? Herkes ne oldu diyor. Bu şişlik iner mi
Banyo dar mı orda yap ben banyoda yaparım herhalde iyice suyunu salınca güneş gören bir odaya alırım kururBalkonu minicik olanlara önerin ne peki? Ben kutusundan bile çıkarmadım nasıl temizlerim bilemediğimden
Demokraside çareler tükenmiyor gerçekten kız puset iniz nasıl bizim altında köpük var galiba haşır huşur yıkasam sıkıntı olur mu tüm puset ler böyle midir ki acabaEşime bebek arabasını pusetı yıka dedim. Oto yıkamacıya götüreceğim dedi
Aklında olsun :)
Kızım ne pusette ne ana kucağında durmadığı icin kullanmaya fırsatta olmadı . Çatıda Ardıyede ücra bir köşede duruyorDemokraside çareler tükenmiyor gerçekten kız puset iniz nasıl bizim altında köpük var galiba haşır huşur yıkasam sıkıntı olur mu tüm puset ler böyle midir ki acaba
Kız daha anası varmıKayınvalıdem annesiyle kavga etmiş. Eşim buraya getiriyor.
Bana malzeme çıktı
( allahım sen affet beni)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?