- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.721
Tuzu kes o ödem yapıyordur ve bol suKızlar ayak bileklerimi görüyor musunuz ? Herkes ne oldu diyor. Bu şişlik iner mi
EvetKız daha anası varmı
Gönderdikleri eski resimlere baktım ve evet kızının çocuğunun eski giysilerini getirmiş. Bir de bana diyor ki yıkadım getirdim. Şimdi ben bu kadına nasıl güveneyim?Kullanmak istemiyorsan al kenara koy. Sonra verirsin birilerine
Neden söylemezki insan ilginç yaniGönderdikleri eski resimlere baktım ve evet kızının çocuğunun eski giysilerini getirmiş. Bir de bana diyor ki yıkadım getirdim. Şimdi ben bu kadına nasıl güveneyim?
Bana da dediler getirelim diye ben yok dedim .Sonra bu yola başvurmuşlar. Kızının WhatsApp dan gönderdiği eski resimler var baktım aynısı.simdi ben ne deyim bunlara .Yani yaptıkları doğru bir şey mi ?Benim nisanimda da bana böyle eski şeyler getirdiler .bak o zaman kızdım. Evime misafir gelmiş kadın. Çok şükür durumumuz iyi ben ondan 1 tane çöp istemedim .ama yaptığı çok ayıp bir şey. Gözümün içine baka baka yalan söyledi.Ama emin ol yeri geliyor lazım oluyor. O yüzden kullan derım
Mısal benim kv de de bana bu tarz konularda yalan söyler
Ama ben direkt yüzüne söylüyorum açıkça. :)
Ki ben onlara bir şey alın demedim .Ben hoşlanmıyorum 2.elden .Hele yenidoganda hiç hoşlanmıyorum.Neden söylemezki insan ilginç yani
İlk çocuk olsa ben de istemezdim açıkçası, bunda arkadaşlarım getirdi ama tabiki sordular kullanır mısın diye ve özenerek seçtikleri şeylerdi.Ki ben onlara bir şey alın demedim .Ben hoşlanmıyorum 2.elden .Hele yenidoganda hiç hoşlanmıyorum.
Benim kv de eşime teklif ediyor meselaBana da dediler getirelim diye ben yok dedim .Sonra bu yola başvurmuşlar. Kızının WhatsApp dan gönderdiği eski resimler var baktım aynısı.simdi ben ne deyim bunlara .Yani yaptıkları doğru bir şey mi ?Benim nisanimda da bana böyle eski şeyler getirdiler .bak o zaman kızdım. Evime misafir gelmiş kadın. Çok şükür durumumuz iyi ben ondan 1 tane çöp istemedim .ama yaptığı çok ayıp bir şey. Gözümün içine baka baka yalan söyledi.
Qannesi mi 65 yaşındaEvet
65 yaşında kayınvalide genç daha yani
Gönderdikleri eski resimlere baktım ve evet kızının çocuğunun eski giysilerini getirmiş. Bir de bana diyor ki yıkadım getirdim. Şimdi ben bu kadına nasıl güveneyim?
Kayınvalide 65Qannesi mi 65 yaşındaKız benim annem 66 yaşında. Hoş annanem ve büyükannem de hayatta.
Doğru ccinsiyet de cok etkili oluyor modeller deSen yine nasıl almak istiyorsan al çok tatlı onlarda2-3 tane alınabilir giydirmek için belki kız olsa bende öyle şeyler alabilirdim, ama erkek olunca daha sadece şeylere bakıyorum bu şekilde uzun daha çok tulumlaraaa giyip çıkartırkende yandan fermuar kolay olur diye, kafadan geçirmeli şeyler almadım küçükken ben.
Tulum e bebekden aldım
Bizim eve malesef 2. Katta olsakta pek gunes düşmüyor zaten yanlardaki binalar ve pencere konumu kaynaklı o yüzden Ev oyle aman yandım denecek sıcak olmuyor o yüzden hiç kısa almadım belki seneye yaza alırım dedim suan çok küçük olacağı için ama almam mi lazım diye de düşündümBence şimdilik kısa alma sen doğumdan sonra duruma göre al Ankara ne kadar sıcak olacak ki ben İstanbul olmasına rağmen kısa fazla almadım geneli uzun çünkü benim evim soğuk dışarısı 27 dereceyle benim ev 20 derece oluyor
Ben de internetten almaktan vazgeçtim canım cuma inşallah randevum var randevu dönüşü Keçiören de sanırım bi minicity varmış oraya uğrayacağımBen bunlardanaldım canım minicityden..şu baştaki sarı olandan aldım 2 tane..kumaşı bayağı ince tam yazlık yani..
Baktım da dinen bi sakıncası yoktur yazıyordu diyanet de zaten net değil bizimde bakalım ama koymak istiyorsan için rahat olsun dinen bi sakıncası yoktur yazıyorBen de çok istemişitm Umay ama Tanrıça ismi olduğu için vazgeçtik biz. Ama çok severim
Ben de doğuma 1 ay kala bi paket 1 bi paket 2 alayım diyorum stok yapmicam Pişik sızdırma ihtimallerine karşı zaten ama markaya karar veremedim suan baby turco iyi diyorsun yaniOğluma baby turco kullanıyorum şu anda. İnceliği dokusu çok hoşuma gidiyor. Ama eşim bana sormadan Sleepy stoklamışOnunla başlayacağız bakalım
Bizim ki kaydırak gibi eğriydi esim bile istemedi çocuk burdan kayar dedi ne yaptık ettik yok düzelmedi bugün gittik iade ettik canımBiz ilk geldiğinde kurduk kaldırdık ama eğrilik falan yoktu.bence aldığınız yere bi danışın öyle durmaması lazım
Ama link var mı canım çok vardır bulamam ?Ikea nin anne yanini tavsiye ederim
Cok sagol canim bugün bi iki yere baktık biz de asagi yukarı fikir edindik fiyatlar genelde üç aşağı beş yukarı aynı zaten cuma karar verip alicam birini bakalımyildizsavascisi anne yanı olabilen kademe yapılabilen şöyle bir ahşap beşik aldım. Nevresim takımı iç yatağı cibinlik vs hepsi bir satılıyor. Trendyolda falan 1800 civarında hala fiyatı.Oturduğun yere yakın mağazası da vardır belki gidip mağazadan da bakabilirsin Ölçüleri ve renkleri var ben çok beğenerek aldım. Bu arada kurulumu onlar gelip yapıyor Eki Görüntüle 3066232
Bi 3 yaş görsün istiyorum canım bugün e bebek ve baby mall a gittik 60×120 ile 70×130 arasında kaldım asansörlü kademeli anne yanı olan ahşap beşik çok hoşuma gitti 4 yaşı rahat görür dedi adam. Bi de altında iki çekmeme olanı var çekmeceli olan mi cekmecesiz mi bilemedim ilerde oda yapınca ön korkuluk çıkıp koltuk da yaparsınız dedi çok hoşuma gitti . Bi modelde tekerlek vardı birinde yoktu bu büyük bir özellik mi bilmiyorum cuma ya kadar arastircam bakalımyildizsavascisi sen kaç yasa kadar bir yatak düşünüyorsun tam olarak.
Yok canım park beşikten kesinlikle vazgeçtim çok soğudum canım sıkıldı eşimle iki gündür uğraşıyoruz yamuk durmasına çare hulamadik esimde ben de sinir olduk iade ettik ahşap beşik alcaz rabbim evladını sağlıkla yatırsın inşallah cok güzel ama ben istemiyorum artık park beşikCanım benim kızım 6 yaşında tertemiz park beşiği şimdi tekrar yıkadım bu bebeklere hazırladım hiç öyle çökme yapmıyor çünkü tabanında sert zemini var ve demirlerle destekleniyor. Çok kullanışlı benim4 yıldır kilerde duruyordu tertemiz çıkardım..eğerbusebepten vazgeçeceksen söyleyim dedim..kendi süngeride var..bideannem ince yünden yatak yaptı yumuşacık oldu.
Tomris ismine bayılırım. Tuana da kız çocuklarına çok yakışıyorBana da Tuna hiç unisex bir isim degilmis gibi geliyor .
Tomris, Tuana , Talya geldi aklıma
Tuba, Tuğba. Benim çok beğendiğim isimlerBen oğlum olsa Tuna koyacaktım ablalarının ismine de uyuyordu ama kız olunca vazgeçtik bence unisex bir isim değil erkek ismi. Kara kara kız ismi arıyorum mümkünse T ile başlayan ama yok.
Eşime bebek arabasını pusetı yıka dedim. Oto yıkamacıya götüreceğim dedi
Aklında olsun :)
Ben bebek arabasını deterjanlı su yapıp sildim. Mis gibi oldu. Yıkamaya gerek yok yani.
Zaten naylon kumaş. Leke falan çabuk çıkıyor.
Biraz da sirke koyarsan parlar bile
Banyo dar mı orda yap ben banyoda yaparım herhalde iyice suyunu salınca güneş gören bir odaya alırım kurur
Yok canım değil. Benim annem benden genç duruyor vallahiKayınvalide 65
65 yaş yaşlı mi ki? Bana hiç yaşlı gelmiyor. Hepimizi gömerler
Yenidoğanını kullanmadım ama şu an 4 numarası çok güzel ben sevdim.Doğru ccinsiyet de cok etkili oluyor modeller de
Bizim eve malesef 2. Katta olsakta pek gunes düşmüyor zaten yanlardaki binalar ve pencere konumu kaynaklı o yüzden Ev oyle aman yandım denecek sıcak olmuyor o yüzden hiç kısa almadım belki seneye yaza alırım dedim suan çok küçük olacağı için ama almam mi lazım diye de düşündüm
Ben de internetten almaktan vazgeçtim canım cuma inşallah randevum var randevu dönüşü Keçiören de sanırım bi minicity varmış oraya uğrayacağım
Baktım da dinen bi sakıncası yoktur yazıyordu diyanet de zaten net değil bizimde bakalım ama koymak istiyorsan için rahat olsun dinen bi sakıncası yoktur yazıyor
Ben de doğuma 1 ay kala bi paket 1 bi paket 2 alayım diyorum stok yapmicam Pişik sızdırma ihtimallerine karşı zaten ama markaya karar veremedim suan baby turco iyi diyorsun yani
Bizim ki kaydırak gibi eğriydi esim bile istemedi çocuk burdan kayar dedi ne yaptık ettik yok düzelmedi bugün gittik iade ettik canım
Ama link var mı canım çok vardır bulamam ?
Cok sagol canim bugün bi iki yere baktık biz de asagi yukarı fikir edindik fiyatlar genelde üç aşağı beş yukarı aynı zaten cuma karar verip alicam birini bakalım
Bi 3 yaş görsün istiyorum canım bugün e bebek ve baby mall a gittik 60×120 ile 70×130 arasında kaldım asansörlü kademeli anne yanı olan ahşap beşik çok hoşuma gitti 4 yaşı rahat görür dedi adam. Bi de altında iki çekmeme olanı var çekmeceli olan mi cekmecesiz mi bilemedim ilerde oda yapınca ön korkuluk çıkıp koltuk da yaparsınız dedi çok hoşuma gitti . Bi modelde tekerlek vardı birinde yoktu bu büyük bir özellik mi bilmiyorum cuma ya kadar arastircam bakalım
Yok canım park beşikten kesinlikle vazgeçtim çok soğudum canım sıkıldı eşimle iki gündür uğraşıyoruz yamuk durmasına çare hulamadik esimde ben de sinir olduk iade ettik ahşap beşik alcaz rabbim evladını sağlıkla yatırsın inşallah cok güzel ama ben istemiyorum artık park beşik
Kız Umay niye dinen yasak olsun. Umay eski Türk ismi. Destanlarda geçer Umay ana.Doğru ccinsiyet de cok etkili oluyor modeller de
Bizim eve malesef 2. Katta olsakta pek gunes düşmüyor zaten yanlardaki binalar ve pencere konumu kaynaklı o yüzden Ev oyle aman yandım denecek sıcak olmuyor o yüzden hiç kısa almadım belki seneye yaza alırım dedim suan çok küçük olacağı için ama almam mi lazım diye de düşündüm
Ben de internetten almaktan vazgeçtim canım cuma inşallah randevum var randevu dönüşü Keçiören de sanırım bi minicity varmış oraya uğrayacağım
Baktım da dinen bi sakıncası yoktur yazıyordu diyanet de zaten net değil bizimde bakalım ama koymak istiyorsan için rahat olsun dinen bi sakıncası yoktur yazıyor
Ben de doğuma 1 ay kala bi paket 1 bi paket 2 alayım diyorum stok yapmicam Pişik sızdırma ihtimallerine karşı zaten ama markaya karar veremedim suan baby turco iyi diyorsun yani
Bizim ki kaydırak gibi eğriydi esim bile istemedi çocuk burdan kayar dedi ne yaptık ettik yok düzelmedi bugün gittik iade ettik canım
Ama link var mı canım çok vardır bulamam ?
Cok sagol canim bugün bi iki yere baktık biz de asagi yukarı fikir edindik fiyatlar genelde üç aşağı beş yukarı aynı zaten cuma karar verip alicam birini bakalım
Bi 3 yaş görsün istiyorum canım bugün e bebek ve baby mall a gittik 60×120 ile 70×130 arasında kaldım asansörlü kademeli anne yanı olan ahşap beşik çok hoşuma gitti 4 yaşı rahat görür dedi adam. Bi de altında iki çekmeme olanı var çekmeceli olan mi cekmecesiz mi bilemedim ilerde oda yapınca ön korkuluk çıkıp koltuk da yaparsınız dedi çok hoşuma gitti . Bi modelde tekerlek vardı birinde yoktu bu büyük bir özellik mi bilmiyorum cuma ya kadar arastircam bakalım
Yok canım park beşikten kesinlikle vazgeçtim çok soğudum canım sıkıldı eşimle iki gündür uğraşıyoruz yamuk durmasına çare hulamadik esimde ben de sinir olduk iade ettik ahşap beşik alcaz rabbim evladını sağlıkla yatırsın inşallah cok güzel ama ben istemiyorum artık park beşik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?