Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kullanmak istemiyorsan al kenara koy. Sonra verirsin birilerine
Gönderdikleri eski resimlere baktım ve evet kızının çocuğunun eski giysilerini getirmiş. Bir de bana diyor ki yıkadım getirdim. Şimdi ben bu kadına nasıl güveneyim?

Ama emin ol yeri geliyor lazım oluyor. O yüzden kullan derım
Mısal benim kv de de bana bu tarz konularda yalan söyler
Ama ben direkt yüzüne söylüyorum açıkça. :)
Bana da dediler getirelim diye ben yok dedim .Sonra bu yola başvurmuşlar. Kızının WhatsApp dan gönderdiği eski resimler var baktım aynısı.simdi ben ne deyim bunlara .Yani yaptıkları doğru bir şey mi ?Benim nisanimda da bana böyle eski şeyler getirdiler .bak o zaman kızdım. Evime misafir gelmiş kadın. Çok şükür durumumuz iyi ben ondan 1 tane çöp istemedim .ama yaptığı çok ayıp bir şey. Gözümün içine baka baka yalan söyledi.

Ki ben onlara bir şey alın demedim .Ben hoşlanmıyorum 2.elden .Hele yenidoganda hiç hoşlanmıyorum.
İlk çocuk olsa ben de istemezdim açıkçası, bunda arkadaşlarım getirdi ama tabiki sordular kullanır mısın diye ve özenerek seçtikleri şeylerdi.
Yani istemediğini de söylemişsin enteresan yani

Benim kv de eşime teklif ediyor mesela
Ben direkt tepki verıyorum istemiyorum diye.
Getiriyor bazen bısıler . Çöpe atıyorum
Ve ona da söylüyorum çöpe attığımı

Yeğeninin kıyafetlerini kızıma getiriyor
Evde giyilecek şeyleri alıyorum eger düzgünse
Ama gerisini çöpün kenarına koyuyorum.

Anlamıyorlar işte

Doğru ccinsiyet de cok etkili oluyor modeller de
Bizim eve malesef 2. Katta olsakta pek gunes düşmüyor zaten yanlardaki binalar ve pencere konumu kaynaklı o yüzden Ev oyle aman yandım denecek sıcak olmuyor o yüzden hiç kısa almadım belki seneye yaza alırım dedim suan çok küçük olacağı için ama almam mi lazım diye de düşündüm
Ben bunlardanaldım canım minicityden..şu baştaki sarı olandan aldım 2 tane..kumaşı bayağı ince tam yazlık yani..
Ben de internetten almaktan vazgeçtim canım cuma inşallah randevum var randevu dönüşü Keçiören de sanırım bi minicity varmış oraya uğrayacağım
Ben de çok istemişitm Umay ama Tanrıça ismi olduğu için vazgeçtik biz. Ama çok severim
Baktım da dinen bi sakıncası yoktur yazıyordu diyanet de zaten net değil bizimde bakalım ama koymak istiyorsan için rahat olsun dinen bi sakıncası yoktur yazıyor
Oğluma baby turco kullanıyorum şu anda. İnceliği dokusu çok hoşuma gidiyor. Ama eşim bana sormadan Sleepy stoklamış Onunla başlayacağız bakalım
Ben de doğuma 1 ay kala bi paket 1 bi paket 2 alayım diyorum stok yapmicam Pişik sızdırma ihtimallerine karşı zaten ama markaya karar veremedim suan baby turco iyi diyorsun yani
Biz ilk geldiğinde kurduk kaldırdık ama eğrilik falan yoktu.bence aldığınız yere bi danışın öyle durmaması lazım
Bizim ki kaydırak gibi eğriydi esim bile istemedi çocuk burdan kayar dedi ne yaptık ettik yok düzelmedi bugün gittik iade ettik canım
Ikea nin anne yanini tavsiye ederim
Ama link var mı canım çok vardır bulamam ?
Cok sagol canim bugün bi iki yere baktık biz de asagi yukarı fikir edindik fiyatlar genelde üç aşağı beş yukarı aynı zaten cuma karar verip alicam birini bakalım
yildizsavascisi sen kaç yasa kadar bir yatak düşünüyorsun tam olarak.
Bi 3 yaş görsün istiyorum canım bugün e bebek ve baby mall a gittik 60×120 ile 70×130 arasında kaldım asansörlü kademeli anne yanı olan ahşap beşik çok hoşuma gitti 4 yaşı rahat görür dedi adam. Bi de altında iki çekmeme olanı var çekmeceli olan mi cekmecesiz mi bilemedim ilerde oda yapınca ön korkuluk çıkıp koltuk da yaparsınız dedi çok hoşuma gitti . Bi modelde tekerlek vardı birinde yoktu bu büyük bir özellik mi bilmiyorum cuma ya kadar arastircam bakalım
Yok canım park beşikten kesinlikle vazgeçtim çok soğudum canım sıkıldı eşimle iki gündür uğraşıyoruz yamuk durmasına çare hulamadik esimde ben de sinir olduk iade ettik ahşap beşik alcaz rabbim evladını sağlıkla yatırsın inşallah cok güzel ama ben istemiyorum artık park beşik

Kizlar bugun biraz baktim bi altında çekmece olan var bi çekmecesiz olan ..
İkisi de ilerde oda yaparsan ön korkuluk çıkıp koltuk olurmuş. 4 yaşı rahat görürmüş.
Boy olarak 60×120 ile 70×130 arasında kaldım.
Bir de çekmecesiz olan modelin tekerlekli ve tekerleksiz olanı var bu büyük bir artı mı bilmiyorum, fiyatlar 3 aşağı beş yukarı aynı.. Genel olarak yaklaşık 1800 ilâ 2000₺ arasında.

Eklentiler

• Screenshot_20220515-195717_Chrome.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20220515-194938_Chrome.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 63
Ben oğlum olsa Tuna koyacaktım ablalarının ismine de uyuyordu ama kız olunca vazgeçtik bence unisex bir isim değil erkek ismi. Kara kara kız ismi arıyorum mümkünse T ile başlayan ama yok.
Tuba, Tuğba. Benim çok beğendiğim isimler

Eşime bebek arabasını pusetı yıka dedim. Oto yıkamacıya götüreceğim dedi
Aklında olsun :)

Bu hiiiç aklıma gelmemişti,pratik kadınsın vesselam

Ben bebek arabasını deterjanlı su yapıp sildim. Mis gibi oldu. Yıkamaya gerek yok yani.
Zaten naylon kumaş. Leke falan çabuk çıkıyor.
Biraz da sirke koyarsan parlar bile

Öyle yapacak gibiyim alanım yok çünkü. Ya da yıkamacı

Banyo dar mı orda yap ben banyoda yaparım herhalde iyice suyunu salınca güneş gören bir odaya alırım kurur

Yatağı açsam ben giremem banyoya da. Evde yıkama planları iptal bende.

Yenidoğanını kullanmadım ama şu an 4 numarası çok güzel ben sevdim.

Kız Umay niye dinen yasak olsun. Umay eski Türk ismi. Destanlarda geçer Umay ana.

Beşik olarak büyüyen beşiklere de bakabilirsin bence. Benim oğlumun beşiği öyleydi. Üstteki beşik çıkıp normalde tek kişilik yatak oluyordu. Ama ben 2. Couck düşündüğüm için buyutmedim. Şimdi 4 yasa kadar beşik olarak kullanicam. 4 yaştan sonra buyuturum. Üstteki beşik kısmı çalışma masası oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…