- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.741
Eşimin annesinin dedesi geçen sen vefat ettiKız daha anası varmı
Benim annem 50 babam 53 yaşında kv kp 53 yaşında bizimkiler baya gençmişYok canım değil. Benim annem benden genç duruyor vallahiDolayısıyla benim annemde kendi annesi ile kavga ediyor sürekli
Büyüyen beşik istemiyorum kuzum bugün baktım da zaten oda yaparsam bunu da koltuk yaparım 2. Yi sanırım yüksek ihtimal düşünmüyorum ama Allah ne gösterir bilinmez . Yukarda attigim cekmeceli hantal demişler galiba diğer ahşap olanı alicam boyuta karar verirsem . Tekerlekli tekerleksizi var bi de onun büyük bi artışı var mi ona da bakmam lazım.Kız Umay niye dinen yasak olsun. Umay eski Türk ismi. Destanlarda geçer Umay ana.
Beşik olarak büyüyen beşiklere de bakabilirsin bence. Benim oğlumun beşiği öyleydi. Üstteki beşik çıkıp normalde tek kişilik yatak oluyordu. Ama ben 2. Couck düşündüğüm için buyutmedim. Şimdi 4 yasa kadar beşik olarak kullanicam. 4 yaştan sonra buyuturum. Üstteki beşik kısmı çalışma masası oluyor.
Diğer mesajlarıda gördüm çok ayıp yaptıkları. Kesinlikle giydirmem bu durumda birde istemiyorum demişsin. Giydirmenin ona ne faydası var çözemedim. Ayıp etmiş. Yüzüne söyle açık açık ben bu kıyafetleri hatırlıyorum diye.Evet şimdi baktım baskıları hep solmuş
Senin için zorBenim annem 50 babam 53 yaşında kv kp 53 yaşında bizimkiler baya gençmiş
Abimde 35 yaşında düşünün 50 yaşında annesi var
Valla dediğin gibi söyleyeceksin. Benim ilk başta aklıma geldi ama emin olamadım.simdi eminim .Diğer mesajlarıda gördüm çok ayıp yaptıkları. Kesinlikle giydirmem bu durumda birde istemiyorum demişsin. Giydirmenin ona ne faydası var çözemedim. Ayıp etmiş. Yüzüne söyle açık açık ben bu kıyafetleri hatırlıyorum diye.
Maşallah benim sülale erken gidiyor galibaEşimin annesinin dedesi geçen sen vefat etti
Valla işte insanın sinirine dokunan o .neden enayi yerine konulur ki bir insanİlk çocuk olsa ben de istemezdim açıkçası, bunda arkadaşlarım getirdi ama tabiki sordular kullanır mısın diye ve özenerek seçtikleri şeylerdi.
Yani istemediğini de söylemişsin enteresan yani
Ki bence yenidogan daha hassas .Yani birinden diğerine mikrop geçer.İlk çocuk olsa ben de istemezdim açıkçası, bunda arkadaşlarım getirdi ama tabiki sordular kullanır mısın diye ve özenerek seçtikleri şeylerdi.
Yani istemediğini de söylemişsin enteresan yani
Niye boyleler .Yani 2.el giysi giydirmek istemiyorsun işte. Ben bile giymekten hoşlanmam kaldı ki minicik bebege niye onu layık görüyüm.O kadar masraf yapıyorum, en az masraf da elbiseye gitti .niye bundan kaçınalim .Ben de alıp saklicam giydirmeyecegimBenim kv de eşime teklif ediyor mesela
Ben direkt tepki verıyorum istemiyorum diye.
Getiriyor bazen bısıler . Çöpe atıyorum
Ve ona da söylüyorum çöpe attığımı
Yeğeninin kıyafetlerini kızıma getiriyor
Evde giyilecek şeyleri alıyorum eger düzgünse
Ama gerisini çöpün kenarına koyuyorum.
Anlamıyorlar işte
Açıkca söyleyeceksin.Niye boyleler .Yani 2.el giysi giydirmek istemiyorsun işte. Ben bile giymekten hoşlanmam kaldı ki minicik bebege niye onu layık görüyüm.O kadar masraf yapıyorum, en az masraf da elbiseye gitti .niye bundan kaçınalim .Ben de alıp saklicam giydirmeyecegim
Hımm keşke açıkça söyleseymiş bunları da getirdim benim kız az kullandı belki istersin gibisinden. Öyle dese belki de sorunsuz kabul edip kullanirdın ama simdi insan kendini kötü hisseder. Haklısın. Ne desem bilemedim. Usulünce sorsan mı acaba bunlar kime aitti anne baskılari da solmuş vs gibisinden. Yumuşak bi ifadeyle.Evet şimdi baktım baskıları hep solmuş
Bol su yeteri kadar hareket. arada dinlen ve dinlenirken ayaklarinı yukarı kaldır istersen. Ödem oldugunu dusunuyorum ben de. Ve tuzu tamamen bırakman gerekir.Kızlar ayak bileklerimi görüyor musunuz ? Herkes ne oldu diyor. Bu şişlik iner mi
Aglıyom bende bisey yok henuzAn itibari ile bebek alışverişimi tamamlamış bulunuyorum
Artık yıkama ütüleme yerleştirme kaldı bakalım ilham ne zaman gelecek
Benim bebek arabasinin ve pusetin örtüleri cikiyor tamamen sizinkiler cikmiyor mu?Demokraside çareler tükenmiyor gerçekten kız puset iniz nasıl bizim altında köpük var galiba haşır huşur yıkasam sıkıntı olur mu tüm puset ler böyle midir ki acaba
Üzücü. Bunu ona söylemen gerekebilir. Üzüldüm ve kırıldım acikca söyleseydin daha iyiydi gibisinden..Gönderdikleri eski resimlere baktım ve evet kızının çocuğunun eski giysilerini getirmiş. Bir de bana diyor ki yıkadım getirdim. Şimdi ben bu kadına nasıl güveneyim?
Ben 1 günde tamamladım, ağlamaya değmez 1 günlük işAglıyom bende bisey yok henuz
Aynen farkındayım biraz sıkıntıSenin için zoro kadar genç iyi degil
Valla yap 10 dakka sürdü..misgibi oldu..AY olmadı ben de öyle yaptırayım ya yıkamadan içime sinmeyecek
Canım bence 4 yaşa kadar imkansız gibi ya..çünkü çocuk 1 yaşında iken ayaklanınca bunlardan acaip sarkıyor benim alan arkadaşlarım evde kalabalık diye hepsattılarKizlar bugun biraz baktim bi altında çekmece olan var bi çekmecesiz olan ..
İkisi de ilerde oda yaparsan ön korkuluk çıkıp koltuk olurmuş. 4 yaşı rahat görürmüş.
Boy olarak 60×120 ile 70×130 arasında kaldım.
Bir de çekmecesiz olan modelin tekerlekli ve tekerleksiz olanı var bu büyük bir artı mı bilmiyorum, fiyatlar 3 aşağı beş yukarı aynı.. Genel olarak yaklaşık 1800 ilâ 2000₺ arasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?