Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yok canım değil. Benim annem benden genç duruyor vallahi Dolayısıyla benim annemde kendi annesi ile kavga ediyor sürekli
Benim annem 50 babam 53 yaşında kv kp 53 yaşında bizimkiler baya gençmiş
Abimde 35 yaşında düşünün 50 yaşında annesi var

Büyüyen beşik istemiyorum kuzum bugün baktım da zaten oda yaparsam bunu da koltuk yaparım 2. Yi sanırım yüksek ihtimal düşünmüyorum ama Allah ne gösterir bilinmez . Yukarda attigim cekmeceli hantal demişler galiba diğer ahşap olanı alicam boyuta karar verirsem . Tekerlekli tekerleksizi var bi de onun büyük bi artışı var mi ona da bakmam lazım.
Umay a ben bi sey demedim arkadaş demiş ya ben koyacaktım tanrı ismi diye vazgeçtim demiş ya ona yazdım koymak istersen koy günah değil diye biz de ilk Umay deyince çevreye tepki aldık sırf sussunlar diye diyanetten baktım konulmasında sakınca yoktur yazısını gösterdim. Arkadaşın da içinde kaldıysa koysun diye söyledim dinen sakınca yok

Valla dediğin gibi söyleyeceksin. Benim ilk başta aklıma geldi ama emin olamadım.simdi eminim .

İlk çocuk olsa ben de istemezdim açıkçası, bunda arkadaşlarım getirdi ama tabiki sordular kullanır mısın diye ve özenerek seçtikleri şeylerdi.
Yani istemediğini de söylemişsin enteresan yani
Valla işte insanın sinirine dokunan o .neden enayi yerine konulur ki bir insan

İlk çocuk olsa ben de istemezdim açıkçası, bunda arkadaşlarım getirdi ama tabiki sordular kullanır mısın diye ve özenerek seçtikleri şeylerdi.
Yani istemediğini de söylemişsin enteresan yani
Ki bence yenidogan daha hassas .Yani birinden diğerine mikrop geçer.

Niye boyleler .Yani 2.el giysi giydirmek istemiyorsun işte. Ben bile giymekten hoşlanmam kaldı ki minicik bebege niye onu layık görüyüm.O kadar masraf yapıyorum, en az masraf da elbiseye gitti .niye bundan kaçınalim .Ben de alıp saklicam giydirmeyecegim

Açıkca söyleyeceksin.
Anlayacağı dilden

Evet şimdi baktım baskıları hep solmuş
Hımm keşke açıkça söyleseymiş bunları da getirdim benim kız az kullandı belki istersin gibisinden. Öyle dese belki de sorunsuz kabul edip kullanirdın ama simdi insan kendini kötü hisseder. Haklısın. Ne desem bilemedim. Usulünce sorsan mı acaba bunlar kime aitti anne baskılari da solmuş vs gibisinden. Yumuşak bi ifadeyle.

Gönderdikleri eski resimlere baktım ve evet kızının çocuğunun eski giysilerini getirmiş. Bir de bana diyor ki yıkadım getirdim. Şimdi ben bu kadına nasıl güveneyim?
Üzücü. Bunu ona söylemen gerekebilir. Üzüldüm ve kırıldım acikca söyleseydin daha iyiydi gibisinden..

Canım bence 4 yaşa kadar imkansız gibi ya..çünkü çocuk 1 yaşında iken ayaklanınca bunlardan acaip sarkıyor benim alan arkadaşlarım evde kalabalık diye hepsattılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…