- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.761
Güya çıkıyor dediler ama çıkıp takınca eskisi gibi durmayacak gibi geldi banaBenim bebek arabasinin ve pusetin örtüleri cikiyor tamamen sizinkiler cikmiyor mu?
Beşiği açmadan yıkasana canım o zaman altına Bi poşet ser üstünde döndüre döndüre haşır huşur yıkayabilirsin belkiBu hiiiç aklıma gelmemişti,pratik kadınsın vesselam
Öyle yapacak gibiyim alanım yok çünkü. Ya da yıkamacı
Yatağı açsam ben giremem banyoya da. Evde yıkama planları iptal bende.
Normal cıtcıtlı kısa kol body giydiricem bisey olmuyor :)Kızlar bebisler yeni doğduğu zaman normal zıbın mı giydireceksiniz, göbekbağı zarar görür mü acaba diye geliyor aklıma. Sanki böyle bir konu konuşulmuştu ama ne yapmamız önerildi emin olamadım.
Kuzum çekmeceli olanı eledim zaten . Diğer kahverengi olan da yatar çünkü kademeli asansörlü yani en alt kademe yere çok yakın , kendi inip binebilir öyle diyeyim orada baktık da bu fotoğraftaki boy en yüksek hâliCanım bence 4 yaşa kadar imkansız gibi ya..çünkü çocuk 1 yaşında iken ayaklanınca bunlardan acaip sarkıyor benim alan arkadaşlarım evde kalabalık diye hepsattılar
Link paylaşmayı hala bilmiyorumDoğru ccinsiyet de cok etkili oluyor modeller de
Bizim eve malesef 2. Katta olsakta pek gunes düşmüyor zaten yanlardaki binalar ve pencere konumu kaynaklı o yüzden Ev oyle aman yandım denecek sıcak olmuyor o yüzden hiç kısa almadım belki seneye yaza alırım dedim suan çok küçük olacağı için ama almam mi lazım diye de düşündüm
Ben de internetten almaktan vazgeçtim canım cuma inşallah randevum var randevu dönüşü Keçiören de sanırım bi minicity varmış oraya uğrayacağım
Baktım da dinen bi sakıncası yoktur yazıyordu diyanet de zaten net değil bizimde bakalım ama koymak istiyorsan için rahat olsun dinen bi sakıncası yoktur yazıyor
Ben de doğuma 1 ay kala bi paket 1 bi paket 2 alayım diyorum stok yapmicam Pişik sızdırma ihtimallerine karşı zaten ama markaya karar veremedim suan baby turco iyi diyorsun yani
Bizim ki kaydırak gibi eğriydi esim bile istemedi çocuk burdan kayar dedi ne yaptık ettik yok düzelmedi bugün gittik iade ettik canım
Ama link var mı canım çok vardır bulamam ?
Cok sagol canim bugün bi iki yere baktık biz de asagi yukarı fikir edindik fiyatlar genelde üç aşağı beş yukarı aynı zaten cuma karar verip alicam birini bakalım
Bi 3 yaş görsün istiyorum canım bugün e bebek ve baby mall a gittik 60×120 ile 70×130 arasında kaldım asansörlü kademeli anne yanı olan ahşap beşik çok hoşuma gitti 4 yaşı rahat görür dedi adam. Bi de altında iki çekmeme olanı var çekmeceli olan mi cekmecesiz mi bilemedim ilerde oda yapınca ön korkuluk çıkıp koltuk da yaparsınız dedi çok hoşuma gitti . Bi modelde tekerlek vardı birinde yoktu bu büyük bir özellik mi bilmiyorum cuma ya kadar arastircam bakalım
Yok canım park beşikten kesinlikle vazgeçtim çok soğudum canım sıkıldı eşimle iki gündür uğraşıyoruz yamuk durmasına çare hulamadik esimde ben de sinir olduk iade ettik ahşap beşik alcaz rabbim evladını sağlıkla yatırsın inşallah cok güzel ama ben istemiyorum artık park beşik
Hımm. Doğrudur. Yani belki cıkarip elinde yıkarsın diye dusunmustum. O zaman belki formu cok bozulmaz.Güya çıkıyor dediler ama çıkıp takınca eskisi gibi durmayacak gibi geldi bana
Bundan aldım ben . Wifisiz de çalışıyorKızlar bu bebe phone olayını naptınız? Motorola falan çok pahalı ama weewellin bir modeline baya iyi diyorlar, siz ne aldınız?
O konuda burda iki görüs var kimisi zıbın almıs hastane de öyle istemiş kimisi citcitli body giydiriyorum diyor. Ben de kararsiz kaldim. Hastane cikisinda yoktu 2 tane bugun siparis verdim.Kızlar bebisler yeni doğduğu zaman normal zıbın mı giydireceksiniz, göbekbağı zarar görür mü acaba diye geliyor aklıma. Sanki böyle bir konu konuşulmuştu ama ne yapmamız önerildi emin olamadım.
Ben almadım hiç bisey ya. Gerekli denilse de belki ilerde alırım şuan maddi olarak zorlanıyoruz.şöyle bişey görmustüm iyi sanirim alan kullanan varKızlar bu bebe phone olayını naptınız? Motorola falan çok pahalı ama weewellin bir modeline baya iyi diyorlar, siz ne aldınız?
Bakalım Bi incelicem çıkarması kolay olursa öyle yaparımHımm. Doğrudur. Yani belki cıkarip elinde yıkarsın diye dusunmustum. O zaman belki formu cok bozulmaz.
Teşekkür ederimNormal cıtcıtlı kısa kol body giydiricem bisey olmuyor :)
Valla ben de bitti alışveriş diyordum bu düştü aklımaO konuda burda iki görüs var kimisi zıbın almıs hastane de öyle istemiş kimisi citcitli body giydiriyorum diyor. Ben de kararsiz kaldim. Hastane cikisinda yoktu 2 tane bugun siparis verdim.
Bi daha da aklıma bisey sokmayın yahu yoksa bu alışveriş bitmiycek yoksa
Tam bi karadelik yeminle lazim olursa ya söyle olursa alsam mı ki son dakika telaşe olursa bıdı bıdı bıdı kafamda soru işaretleri.Valla ben de bitti alışveriş diyordum bu düştü aklıma
Gönderdikleri eski resimlere baktım ve evet kızının çocuğunun eski giysilerini getirmiş. Bir de bana diyor ki yıkadım getirdim. Şimdi ben bu kadına nasıl güveneyim?
Iyi yapmışsınız canim.demek ki bi sorun varmış ki öyle yan durmuş.Gonlune göre bi beşik bulursun insallahDoğru ccinsiyet de cok etkili oluyor modeller de
Bizim eve malesef 2. Katta olsakta pek gunes düşmüyor zaten yanlardaki binalar ve pencere konumu kaynaklı o yüzden Ev oyle aman yandım denecek sıcak olmuyor o yüzden hiç kısa almadım belki seneye yaza alırım dedim suan çok küçük olacağı için ama almam mi lazım diye de düşündüm
Ben de internetten almaktan vazgeçtim canım cuma inşallah randevum var randevu dönüşü Keçiören de sanırım bi minicity varmış oraya uğrayacağım
Baktım da dinen bi sakıncası yoktur yazıyordu diyanet de zaten net değil bizimde bakalım ama koymak istiyorsan için rahat olsun dinen bi sakıncası yoktur yazıyor
Ben de doğuma 1 ay kala bi paket 1 bi paket 2 alayım diyorum stok yapmicam Pişik sızdırma ihtimallerine karşı zaten ama markaya karar veremedim suan baby turco iyi diyorsun yani
Bizim ki kaydırak gibi eğriydi esim bile istemedi çocuk burdan kayar dedi ne yaptık ettik yok düzelmedi bugün gittik iade ettik canım
Ama link var mı canım çok vardır bulamam ?
Cok sagol canim bugün bi iki yere baktık biz de asagi yukarı fikir edindik fiyatlar genelde üç aşağı beş yukarı aynı zaten cuma karar verip alicam birini bakalım
Bi 3 yaş görsün istiyorum canım bugün e bebek ve baby mall a gittik 60×120 ile 70×130 arasında kaldım asansörlü kademeli anne yanı olan ahşap beşik çok hoşuma gitti 4 yaşı rahat görür dedi adam. Bi de altında iki çekmeme olanı var çekmeceli olan mi cekmecesiz mi bilemedim ilerde oda yapınca ön korkuluk çıkıp koltuk da yaparsınız dedi çok hoşuma gitti . Bi modelde tekerlek vardı birinde yoktu bu büyük bir özellik mi bilmiyorum cuma ya kadar arastircam bakalım
Yok canım park beşikten kesinlikle vazgeçtim çok soğudum canım sıkıldı eşimle iki gündür uğraşıyoruz yamuk durmasına çare hulamadik esimde ben de sinir olduk iade ettik ahşap beşik alcaz rabbim evladını sağlıkla yatırsın inşallah cok güzel ama ben istemiyorum artık park beşik
Yani deseydi ki kızım bunları pek kullanmadı al belki içlerinde beğenip kullanacağın olur, tamam ama bu ben aldım yıkayıp getirdim demek resmen salak yerine koymak.Gönderdikleri eski resimlere baktım ve evet kızının çocuğunun eski giysilerini getirmiş. Bir de bana diyor ki yıkadım getirdim. Şimdi ben bu kadına nasıl güveneyim?
Komple bir köşeye kaldıracağım. Ya şöyle şimdi yenidogan kıyafeti olduğu için giydirmek istemiyorum .benim de ilk çocuğum. Ayrıca bebeğin annesi sürekli fotoğraf paylaşıyor. Çocuğun boklu fotoğrafı bile var o elbiselerle. Yani o resimler olmasa ben bilemeyeceğim ki .ayrıca renkleri atmış lekeli bir de .herkes anlar ki .en iyisi komple kaybetmek .Ya da çok sıcak suya atacağım minicik kalsın.Yani deseydi ki kızım bunları pek kullanmadı al belki içlerinde beğenip kullanacağın olur, tamam ama bu ben aldım yıkayıp getirdim demek resmen salak yerine koymak.
Bunun üzerine kulağının üzerine yatma bence, "keşke bana dürüstçe söyleseniz ben kuzenin kıyafetlerini zaten giydiririm sorun etmem bu şekilde hiç hoş olmadı demelisin" .
Giydirmeyeceksen bile bu şekilde lanse et.
Dipnot bu arada ben giydiririm temizlerse ve güzellerse elbette sorun etmem benim için tarzıma uygun olması önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?