Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar bebisler yeni doğduğu zaman normal zıbın mı giydireceksiniz, göbekbağı zarar görür mü acaba diye geliyor aklıma. Sanki böyle bir konu konuşulmuştu ama ne yapmamız önerildi emin olamadım.

Bu hiiiç aklıma gelmemişti,pratik kadınsın vesselam

Öyle yapacak gibiyim alanım yok çünkü. Ya da yıkamacı

Yatağı açsam ben giremem banyoya da. Evde yıkama planları iptal bende.
Beşiği açmadan yıkasana canım o zaman altına Bi poşet ser üstünde döndüre döndüre haşır huşur yıkayabilirsin belki

Kızlar bebisler yeni doğduğu zaman normal zıbın mı giydireceksiniz, göbekbağı zarar görür mü acaba diye geliyor aklıma. Sanki böyle bir konu konuşulmuştu ama ne yapmamız önerildi emin olamadım.
Normal cıtcıtlı kısa kol body giydiricem bisey olmuyor :)

Canım bence 4 yaşa kadar imkansız gibi ya..çünkü çocuk 1 yaşında iken ayaklanınca bunlardan acaip sarkıyor benim alan arkadaşlarım evde kalabalık diye hepsattılar
Kuzum çekmeceli olanı eledim zaten . Diğer kahverengi olan da yatar çünkü kademeli asansörlü yani en alt kademe yere çok yakın , kendi inip binebilir öyle diyeyim orada baktık da bu fotoğraftaki boy en yüksek hâli

Link paylaşmayı hala bilmiyorum Ikea anne yani bebek karyolası sundvik modeli olacak. Fiyat olarak da uygun epey

Kızlar bu bebe phone olayını naptınız? Motorola falan çok pahalı ama weewellin bir modeline baya iyi diyorlar, siz ne aldınız?

Eklentiler

• 68ED832E-BBEF-47A9-92A0-F7E24438F899.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 44
O konuda burda iki görüs var kimisi zıbın almıs hastane de öyle istemiş kimisi citcitli body giydiriyorum diyor. Ben de kararsiz kaldim. Hastane cikisinda yoktu 2 tane bugun siparis verdim.

Bi daha da aklıma bisey sokmayın yahu yoksa bu alışveriş bitmiycek yoksa

Kızlar bu bebe phone olayını naptınız? Motorola falan çok pahalı ama weewellin bir modeline baya iyi diyorlar, siz ne aldınız?
Ben almadım hiç bisey ya. Gerekli denilse de belki ilerde alırım şuan maddi olarak zorlanıyoruz.şöyle bişey görmustüm iyi sanirim alan kullanan var

Eklentiler

• Screenshot_20220515-214534_Hepsiburada.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 33
Valla ben de bitti alışveriş diyordum bu düştü aklıma

Valla ben de bitti alışveriş diyordum bu düştü aklıma
Tam bi karadelik yeminle lazim olursa ya söyle olursa alsam mı ki son dakika telaşe olursa bıdı bıdı bıdı kafamda soru işaretleri. tanıdıgım bi abla var görüstügüm ben anlatiyorum olabildigince eksikleri tamamlamaya calisiyorum falan dilan diye. Bana ne desin amaaan boşver sen kafana takma ben dogurunca hastaneden cikarken bebegi ordan bi çarsafa sarıverin dediydim dedi yok böyle rahatlık yeminle

Gönderdikleri eski resimlere baktım ve evet kızının çocuğunun eski giysilerini getirmiş. Bir de bana diyor ki yıkadım getirdim. Şimdi ben bu kadına nasıl güveneyim?

Valla benim birinci ikinci el takıntım falan yoktur. Söylense alır yıkar ütüler mis gibi kullanırım. Ama kimse beni salak yerine koyamaz.

Zorla istemediğin şeyi mi yaptıracak sana? Kullansan ne olacakmış ne faydası var ona? Oğlunun bütçesini düşünüyor galiba aklınca

Bence anladığını söyle bir şekilde..

Iyi yapmışsınız canim.demek ki bi sorun varmış ki öyle yan durmuş.Gonlune göre bi beşik bulursun insallah

Kızlar sıfır aldığınız ürünleri niçin yıkıyorsunuz? Kılıfı çıkıp yıkanan ürünler hariç hiç bir şeyi yıkama şahsen.

Gönderdikleri eski resimlere baktım ve evet kızının çocuğunun eski giysilerini getirmiş. Bir de bana diyor ki yıkadım getirdim. Şimdi ben bu kadına nasıl güveneyim?
Yani deseydi ki kızım bunları pek kullanmadı al belki içlerinde beğenip kullanacağın olur, tamam ama bu ben aldım yıkayıp getirdim demek resmen salak yerine koymak.
Bunun üzerine kulağının üzerine yatma bence, "keşke bana dürüstçe söyleseniz ben kuzenin kıyafetlerini zaten giydiririm sorun etmem bu şekilde hiç hoş olmadı demelisin" .

Giydirmeyeceksen bile bu şekilde lanse et.

Dipnot bu arada ben giydiririm temizlerse ve güzellerse elbette sorun etmem benim için tarzıma uygun olması önemli

Komple bir köşeye kaldıracağım. Ya şöyle şimdi yenidogan kıyafeti olduğu için giydirmek istemiyorum .benim de ilk çocuğum. Ayrıca bebeğin annesi sürekli fotoğraf paylaşıyor. Çocuğun boklu fotoğrafı bile var o elbiselerle. Yani o resimler olmasa ben bilemeyeceğim ki .ayrıca renkleri atmış lekeli bir de .herkes anlar ki .en iyisi komple kaybetmek .Ya da çok sıcak suya atacağım minicik kalsın.
Yani pat diye böyle böyle mi yaptın diyemem ki .O an aklıma gelse ya da önceden böyle yapacağı aklıma gelse resimlere bakardım .nerden bileyim oyun yapacaklarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…